Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

A brte laako u Bayernu zabijati al svejedno jako dobar igrac

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Ajoj. Postigao pobedonosni gol protiv AZ u 94 min

https://www.youtube.com/watch?v=TI4rlZPx-i0

https://www.youtube.com/watch?v=nkY6gPm1-cs

stvarno ne bih o tome,mlad je on dosta, 19 godina jbt,ta liga(belgija) je dosta slaba,mislim da bi trebao malo da se oproba tipa portugal prvo BENFIKA :D  il francuska

ali da razbija u poslednje vreme

Tutnuti ga sa Markovićem u Benfiku i onda ih uzeti u paketu i za par godina u Chelsea-u imaš Ivanovića za kapitena Matića kao motor u sredini i u napadu Markeca i Mitrovića :D

Mitar bi mogao u Englesku... Visok, snazan napadac, a opet dobar s loptom, ima muda do zemlje... To su trazeni kvaliteti za PL. Malo je lud u glavu, vuce na Balonju, sto se toga tice, ali mlad je on jos, rad s pravim ljudima moze to sve da ispravi i dovede u red. 

Ne kazem ja da bi on sigurno imao veliku karijeru u Engleskoj, ali verujem da bi se sasvim solidno snasao. 

i kvaliteti za PL. Malo je lud u glavu, vuce na Balonju, sto se toga tice, ali mlad je on jos, rad s pravim ljudima moze to sve da ispravi i dovede u red. 

potraži na internetu twiter ace informacije mislim da je nešto "aca stop" tako kucaj,i listaj slike ,radio je on neku reportažu il šta ti ja znam kako Mitrovic trenira 1 januara 2014 god,vuče neko sranje uz brdo,nisam mogo da verujem

ma Mitrović je ludak, mašina... Prejak napadač, vidjelo se to odma prošle sezone

https://www.youtube.com/watch?v=NWrYuHyZ6kc

prejak gol, na ovom derbiju se videlo koji će to igrač biti

a ovo sam već vidio u golu

https://www.youtube.com/watch?v=qEFVZ-8RCic

E njega bih htio vidjeti u Chelseau za razliku od Markovića, ovo je napadač, visok, jak, ne-drvo... 

Lagano bi on u Celsiju drvo postao :D 

U najvećem CRO derbiju GNK DINAMO ZG je slavio protiv malog Hajduga rezultatom 2-0. Golove postigli bivši Hajdugovac i sada naš kmet Duje Čop i Princ Zagreba Alen Halilović.

FAH-H3225119.jpg

A Maminjo se potukao

http://www.index.hr/sport/clanak/mamic-priveden-nakon-tucnjave-na-poljudu-dobio-prijavu-za-remecenje-javnog-reda-i-mira/735447.aspx

PXL_220314_7496651.jpg

GOSPODIN pokazao Tovaru kako nema zajebancije sa Zagrepčanima.

U najvećem CRO derbiju GNK DINAMO ZG je slavio protiv malog Hajduga rezultatom 2-0. Golove postigli bivši Hajdugovac i sada naš kmet Duje Čop i Princ Zagreba Alen Halilović.

Postirana slika

A Maminjo se potukao

http://www.index.hr/sport/clanak/mamic-priveden-nakon-tucnjave-na-poljudu-dobio-prijavu-za-remecenje-javnog-reda-i-mira/735447.aspx

Postirana slika

GOSPODIN pokazao Tovaru kako nema zajebancije sa Zagrepčanima.

ovim putem te nabijen na kurac tebe i mamića smećaru...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ovim putem te nabijen na kurac tebe i mamića smećaru...

Ne treba vam ništa više od ovog posta kao dokaz kako su Hajdugovci već desetljeće u psihološkoj krizi zbog kompleksa kojeg im nabija GNK Dinamo Zagreb i gospodin mendažer Zdravko Mamić. 30 ti godina moj Dragane, a ovako psuješ. Kriza druže, kriza teška.

Cae ti žnaš da smo na ovom forumu večinom dijelili ista mišljenja, al ovaj puta (to je vajda prvi puta) ne mogu se složit s tobom. Mislim da je stvarno vrijeme da ode iz kluba jer je to stvarno sramota.

Ajd zamisli si Abramovica da se tuće na tribini. Jebote skandala.

Ne treba vam ništa više od ovog posta kao dokaz kako su Hajdugovci već desetljeće u psihološkoj krizi zbog kompleksa kojeg im nabija GNK Dinamo Zagreb i gospodin mendažer Zdravko Mamić. 30 ti godina moj Dragane, a ovako psuješ. Kriza druže, kriza teška.

istina dobro zboris,.. Ti si najobicniji jazavac isto ka i on a tvoje provokacije su plod vaseg slavlja sa 200 ljudi na tribini.. Aj upucaj se pametnije ti je

Cae ti žnaš da smo na ovom forumu večinom dijelili ista mišljenja, al ovaj puta (to je vajda prvi puta) ne mogu se složit s tobom. Mislim da je stvarno vrijeme da ode iz kluba jer je to stvarno sramota.

Ajd zamisli si Abramovica da se tuće na tribini. Jebote skandala.

Upravu si.

istina dobro zboris,.. Ti si najobicniji jazavac isto ka i on a tvoje provokacije su plod vaseg slavlja sa 200 ljudi na tribini.. Aj upucaj se pametnije ti je

Upravu si.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.