17. juli 2014.12 god. comment_181286 bio sam i ja banovan više puta nego što si ti drkao na patuljaste trandže sa tajlanda, pa se ne libim da ti kažem da me možeš samo oralno da zadovoljiš, vagino jedna... inače nešto vezano za fudbal :D U Maksimiru žele Partizan: Dolazak Beograđana bi vratio publiku, a i nisu baš dobri...Prijeti im raspad Prije svega, zbog atmosfere koje u Maksimiru nema ni u tragovima. Četiri tisuće navijača nisu nešto s čim se milijunski grad može pohvaliti, a Partizan bi mogao biti okidač koji bi vratio publiku na stadion. Beograđani nisu nešto posebno kvalitetni i imaju velikih financijskih problema koje prijete raspadom sistema. Predsjednik im je nedavno drugi put uhapšen, a silan novac od prodaje igrača u posljednjih nekoliko godina netragom je nestao. Osim toga, doveli su tek jednog igrača ovo ljeto (Ilić), a lako je moguće da klub u međuvremenu napusti Danko Lazović, najbolji igrač aktualnog kadra. Na koncu, navijači Dinama nose lijepe uspomene od zadnjeg okršaja s Partizanom. Zašto se ne bi ponovilo? Eto tako pišu hrvatski mediji o Partizanu :D Šta vi mislite o eventulanom meču, Partizan - Dinamo? Prijavi
17. juli 2014.12 god. comment_181292 Ni slučajno! To što bi se događalo na tribinama nije ljudski! U Zagrebu uvrede Srbima, u Beogradu uvrede Hrvatima. Nikako! Prijavi
17. juli 2014.12 god. comment_181305 Treba poslije 20 godina da se tako nešto desi, fudbal je iznad toga... Veliki korak u naprijed bi to bio... Ali bez idiota na tribinama koji bi sve to uništili... bio sam i ja banovan više puta nego što si ti drkao na patuljaste trandže sa tajlanda, pa se ne libim da ti kažem da me možeš samo oralno da zadovoljiš, vagino jedna... ako ovo nije za ban. Sljačinio i bio sam ti lajkovao ovaj post dok ovo nisam vidio ove gore... bijedo od čovjeka. Nisam nacionalist nikakav , gade mi se ljudi kao ti koji samo traže kavgu u svemu gledaju koje je kome boje koža i slično. Bijedo... Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181638 Ž Nova lista eto je gore. Srbija 32., Slovenija 39., Crna Gora 45., Makedonija 78. Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181648 Sad ce Safet teleca glava reci kako smo na ovoj listi ispred 'jedne Engleske'. Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181655 bio sam i ja banovan više puta nego što si ti drkao na patuljaste trandže sa tajlanda, pa se ne libim da ti kažem da me možeš samo oralno da zadovoljiš, vagino jedna... inače nešto vezano za fudbal :D U Maksimiru žele Partizan: Dolazak Beograđana bi vratio publiku, a i nisu baš dobri...Prijeti im raspad Prije svega, zbog atmosfere koje u Maksimiru nema ni u tragovima. Četiri tisuće navijača nisu nešto s čim se milijunski grad može pohvaliti, a Partizan bi mogao biti okidač koji bi vratio publiku na stadion. Beograđani nisu nešto posebno kvalitetni i imaju velikih financijskih problema koje prijete raspadom sistema. Predsjednik im je nedavno drugi put uhapšen, a silan novac od prodaje igrača u posljednjih nekoliko godina netragom je nestao. Osim toga, doveli su tek jednog igrača ovo ljeto (Ilić), a lako je moguće da klub u međuvremenu napusti Danko Lazović, najbolji igrač aktualnog kadra. Na koncu, navijači Dinama nose lijepe uspomene od zadnjeg okršaja s Partizanom. Zašto se ne bi ponovilo? Eto tako pišu hrvatski mediji o Partizanu :D Šta vi mislite o eventulanom meču, Partizan - Dinamo? mislim, ustvari siguran sam da bi im Dinamo jebo mater :) I njima i svima ostalim, ne uđu li u LP ove sezone kuru ću otkinut. Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181690 Najjači ex-YU klub je pojačan još jednim nogmetnim magom. Prijavi
22. juli 2014.12 god. comment_181722 Kako to misliš 'jebo mater'? u nogometnom smislu, mislim da bi ih razvalili Prijavi
22. juli 2014.12 god. comment_181731 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=07&dd=22&nav_id=879496 Advokat novi selektor Srbije Prijavi
22. juli 2014.12 god. comment_181749 chester, ako misliš da je FK Dinamo zagreb bolji od FK Partizan Beograd, reci to a ne moraš meni ili bilo kom drugom Srbinu psovati majku il kako si već to sročio u rečenicu... Videćemo šta će biti sa Advokatom, jebote on i Manćini bili opcije pa sve je bolje od Mancinija.. Valjda će biti to dobro, ali kasno jebote mogli su ranije reagovati da odigra ove prijateljske pre SP.. Prijavi
23. juli 2014.12 god. comment_181883 chester, ako misliš da je FK Dinamo zagreb bolji od FK Partizan Beograd, reci to a ne moraš meni ili bilo kom drugom Srbinu psovati majku il kako si već to sročio u rečenicu... lol ... to je isto kao kad prije utakmice s Manchesterom kažem "jebat će mo im mater" .. to ne znači da svim englezima jebem mater, nego samo tako opisujem nadmoć :hljeb: Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_181985 Fredi Adu, legneda Football Managera, prelazi u Jagodinu! http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=07&dd=24&nav_id=880634 Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_181989 Nažalost 3 kluba iz Srbije večeras ispala iz kvalifikacija za LE. Čukarički pobedio u gostima 1 2 ali prvu utakmicu izgubili čak 0 4 u Beogradu (ovu utakmicu nisam gledao pa ne mogu da prokomentarišem). Vojvodina posle 4 0 u Slovačkoj, pobedia u Novom Sadu 3 0 ali nedovoljno za prolaz večeras su bili mnogo bolji od Trencina i mogli su da daju i taj četvrti gol imali su više od 20 minuta i par odličnih šansi pred kraj utakmice, ŠTETA! Jagodina je na kraju ipak izgubila u Jagodini od Kluža 0 1, takođe nezasluženo (prva utakmica u Rumuniji završena 0 0), bili su znatno bolji i imali 5, 6 stopostotnih šansi ali je 81. minutu kao po pravilu došla kazna za promašene prilike. Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_181990 sva tri hrvatdka kluba prosla split remizira na cipru s sheevom 0-0 sta je bilo dovoljno za okrsaj s cernomercem hajduk izgubia 1-2 od dundalka no prosa je dalje jer su pobjedili 2-0 u gostima i ceka shaktara karagandya i rijeka dobila 2-1 ferencvarosa u madarskoj i cekae vikingbur s farskih otoka Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_181993 Čestitke, Činjenica je da je trenutno hrvatska liga jača od srpske a vidim da je bosanska liga u ekspanziji, čini mi se da je pravo vreme za pokretanje projekta regionalne lige!? Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_182014 Očekujem da će Dinamo ući u LP, a Rijeka u EL. Hrvatski klubovi su najjači u EX-YU regiji, to je činjenica. I Sarajevo prošlo dalje u EL, čestitam. Ali to im je vrh. Za beogradske klubove ne znam šta će biti, ali teško. Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_182015 Očekujem da će Dinamo ući u LP, a Rijeka u EL. Hrvatski klubovi su najjači u EX-YU regiji, to je činjenica. I Sarajevo prošlo dalje u EL, čestitam. Ali to im je vrh. Za beogradske klubove ne znam šta će biti, ali teško. Partizan će da se osveti Bugarima za prošlu sezonu, sad su uloge zamenjene, oni su favoriti, mi ćemo proći... :) Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_182024 Jedini beogradski klub je Partizan koji će valjda igrati četvrto kolo kvalifikacija za LE nakon što ih izbaci Ludogorec. Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182031 Imam neki osjećaj da će ispast Hajduk u sljedećem kolu. Slabo je ovo bilo danas, visili su u zraku, mogao im se lako Shelbourne ponovit. I u prvenstvu su zakazali na otvaranju, istina nije im dosuđen penal, ali opet stoji činjenica da nema nekog većeg iskoraka u odnosu na prošlu sezonu. Šteta, jer narod je željan pravog Hajduka da se suprotstavi ovom Dinamu (čitaj: Mamiću). Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182044 Čestitke, Činjenica je da je trenutno hrvatska liga jača od srpske a vidim da je bosanska liga u ekspanziji, čini mi se da je pravo vreme za pokretanje projekta regionalne lige!? Nikad.. Jedini beogradski klub je Partizan koji će valjda igrati četvrto kolo kvalifikacija za LE nakon što ih izbaci Ludogorec. Prolazimo 95% :D Ludogorec izgubio od novog prvoligaša u domaćem prventsvu, pa remizirao (1:1) u Luxemburgu protiv nekih junaca, u revanš meču LŠ.. Znači sad im mi dolazimo 1:1 u Bugarskoj a kod kuće 1:0 Saša Ilić volej u 85. min Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182103 http://www.klix.ba/sport/nogomet/besic-veoma-popularan-medju-navijacima-evertona/140725088 Prijavi
26. juli 2014.12 god. comment_182247 Ludogorec, protivnik Partizana opet kiksao prvo poraz od novog prvoligaša, pa u revanš meču u kvalifikacijama za LŠ odigrali u Luksemburgu 1:1 sa dudenlanžom sada su u gostima u Černomoru odigrali 0:0 upali su u neku lošu formu, Partizan ovo mora iskoristiti ajdeeee Prijavi
28. juli 2014.12 god. comment_182365 još malooooo i jebeme bugare izgleda RTS opet nešto zajebava sa prenosom Prijavi
28. juli 2014.12 god. comment_182385 još malooooo i jebeme bugare izgleda RTS opet nešto zajebava sa prenosom Sale =C= Pa ima da odem da bacim bombu na RTS ako ne budu prenosili... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.