29. juli 2014.12 god. comment_182465 Kralj. http://www.index.hr/sport/clanak/kramaric-miljenik-boysa-i-armade-ne-zanima-me-mamic-jer-me-u-zivotu-zanima-nogomet/762733.aspx Prijavi
31. juli 2014.12 god. comment_182583 Partizan odigrao remi u Bugarskoj, protiv ultra bogatog Ludogoretsa.. 0:0 Revanš u Beogradu odlučuje.. "Šef je zahtevao od nas da igramo uže napred i zato je bilo toliko uklizavanja, borbe za svaku loptu. Imamo dobar rezultat za revanš i verujem da ćemo imati više sreće na našem stadionu. Sigurno je da Bugare očekuje pakao u Humskoj pred našim navijačima, a samim tim će i utakmica izgledati potpuno drugačije", rekao je Škuletić, napadač Partizana "Sigurno da (Ludogorec) u revanšu neće igrati ovako lepršavo kao danas, ali i mi moramo da budemo oprezni. Imamo jedan dobar, ali i nezgodan rezultat. Nećemo se zaletati, ništa nećemo raditi na silu", rekao je Vladimir Volkov novinarima posle meča u Bugarskoj. Inače odlično odigrao utakmicu. "Šanse za prolaz su podjednake. Očekujem da na našem punom stadionu slika bude potpuno drugačija. Mislim da je sve osim poraza dobar rezultat u ovakvim utakmicama i zato moramo da budemo zadovoljni. Moramo da popravimo realizaciju, jer u ovakvim utakmicama je često i jedna prilika luksuz, a mi smo imali četiri", naveo je Darko Brašanac. "Partizan mora da pobedi, igramo pred svojom publikom i to nije mala prednost. I ovde je uticaj publike bio prednost. U Beogradu očekujem veliku podršku svom timu. Želeli smo gol ovde. Imali smo tih nekoliko situacija kada je trebalo da damo gol i nekoliko iz kojih smo mogli da stvorimo dobru priliku. Polovično, ne mogu u potpunosti da budem zadovoljan", rekao je Nikolić. Danko Lazović povredio rame, evo šta je rekao trener Nikolić za njega: "Povreda ramena, pa videćmo. Bilo je puno duela i borbe na terenu. Falio nam je definitivno tih 20 minuta, kada je njegova mirnoća mogla da presudi i odluči utakmicu", rekao je Nikolić. Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Ludogoreca igra se sledeće srede od 20.45 u Beogradu. Prijavi
31. juli 2014.12 god. comment_182586 Aalborg Dinamo 2 WINNNNNJako mi je zao Celtica jučer, je li netko od vas možda gledao tu utakmicu? Prijavi
31. juli 2014.12 god. comment_182618 Seltik je sahranio veliki Mirolsav Radović! 2 gola i 2 asistencije, popišao se čovek po njim! Eh da su pametni naši majmuni u upravi da vrate Radovića u Partizan, čovek pravi razliku na terenu... Prijavi
31. juli 2014.12 god. comment_182635 Hajduk ocajna ekipa, ovom Sahtaru bi jedan Dinamo uvalio 5 komada bez da se oznoji. Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182933 BH reprezentativac Mo Bešić u svom debiju u Evertonu, prvi potezi s loptom. http://www.youtube.com/watch?v=-EMkyOgM7Sg Prijavi
4. august 2014.12 god. comment_182977 Jedna zanimljiva emisija o Hrvatskom nogometu stara par mjeseci, neću puno reći osim da su Ćiro i Mamić prozborili koju otvoreno u emisjiji. Mislim da je ovaj voditelj sada u zatvoru. https://www.youtube.com/watch?v=YEP88GWDZWY Prijavi
5. august 2014.12 god. comment_183003 https://www.youtube.com/watch?v=vdj7jBT9tu0 Ko voli fudbal i napetu atmosferu, nek odgleda ovu reportažu sa derbija.. Ovaj i nije bio nešto jer je policija uletila ranije i oduzela Grobarima sve baklje i bombe, nađene u šahtu u WC-u na stadionu. Preturali su i igrače čak.. Prijavi
5. august 2014.12 god. comment_183032 To je tad bilo namjesteno, cigani i Vucicevi drotovi postavili. http://hotsport.rs/2014/08/05/nikolic-bugare-ceka-11-ratnika-na-terenu-i-30-000-na-tribinama/ ako ne prodjemo sutra Bugare ne treba vise nikad da igramo kvalifikacije a ako ih prodjemo Djura stavlja 4 miliona u dzep i dovodi nam pojacanja od po 10 hiljada eura ili likove koji su bez kluba Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183073 SIJA SUNCE KAO ZLATO SVI U NAPAD SAMO HRABRO ZNAJ DA U BEOGRADU DANAS JE DAN ZA POBEDU pa ovako posle na jesen sa Celsijem :D http://www.youtube.com/watch?v=uuulcYNMDMk https://www.youtube.com/watch?v=8LEqPMHiE80 Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183106 Danas je taj dan... Uh jedva čekam ISTOK ZOVE !!!! Sretno :D/ Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183122 OOO TRAJKOVICU JEBEM TI MATER DJE CUJES I DJE NE CUJES , SELJACINO MRS U VOJVODINU I IGRAJ BRAVO MOMCI ZA BORBU , BRAVO SKULETICU OPOVRGNUO SI TVRDNJE DA SI DRVO ,JBG IPAK SU ONI KVALITETNIJI NA SREDINI. ALI KAKVE GLUPE GOLOVE SMO PRIMILI TO NEMA NIDJE, U DRUGOM POL SMO IMALI I SRECE NISTA da prodjemo u Ligu Evrope pa posle sa Celsijem u 16 finala :D Prijavi
6. august 2014.12 god. comment_183133 Nažalost najveći klub Balkana GNK Dinamo Zagreb završio je svoju borbu za LP :( saučešće i Partizanu. Prijavi
7. august 2014.12 god. comment_183154 Ispali smo od ultrabogatog Ludogoretska, koji je prošle godine na svom putu savladao PSV, Lazio, dinamo zagreb i ostale vrhunske klubove.. Posle prvog meča u Bugarskoj (0:0) trebala nam je pobeda kući.. Utakmica je počela onako bezveze.. Partizan je igrao povučeno i čekao svoju šansu, i onda u 18 minuti Bugari dolaze u vodstvo golom Marselinja ali neki pripisuju gol štoperu Partizana Branislavu Trajkoviću.. U 21. minutu 0:2 za ludogorets, opet Marselinho.. Šok na JNA, ali posle nekih 15 sekundi muka, opet je počelo da grmi, pesma Grobara "Dobro pamtim sve" a posle toga "Uprava napolje" Zatim Grobari još jače navijaju i nose svoje ljubimce.. Počela je pesma "U boj krenite junaci svi.." I tada napadač Škuletić postiže gol za 1:2, stadion vri, nekako su svi znali da možemo, jer čim smo se otvorili stisnuli smo Bugare i pokazali da ne mogu sa nama lako.. Odmah posle tog gola, i dalje traje pritisak Partizana, Škuletić zabija još jedan gol za 2:2 - stadion je eksplodirao.. Ali nama je trebao još jedan gol, i svi smo bili ubeđeni da ćemo ga zabiti, jer smo igrali iznanredno, ali onda štoper Partizana Branislav Trajković pravi glupost i udara šamarom igrača Ludogoretsa, i dobija direktan crveni karton u 41. minuti.. To nas je sjebalo do kraja.... U drugom poluvremenu igramo sa igračem manje, izlazi Sale Ilić ulazi štoper Branko Ilić... Zatvorili smo se, Bugari su imali nekoliko prilika, imali smo i mi ali na kraju je rezultat ostao isti.. Ko zna da Trajković nije dobio crveni, sigurno bi ih razvalili... Na kraju utakmice, neki navijači su vikali Trajkoviću da skine dres Partizana jer je u ovakvom trenutku iznevjerio klub.. a onda je čitav stadion pevao: Partizane jedini, mi za tebe živimo.. samo tebe volimo i tebi se divimo A KAD DOĐU NEVOLJE I KAD DOĐE TUGA UVEK ĆE TE VOLETI GROBARI SA JUGA https://www.youtube.com/watch?v=NEXqbFKTrtE&list=UUaOJXMDPDwCHzhM6F3818bg Prijavi
7. august 2014.12 god. comment_183159 Ludogorets nije ni L od onog sto je igrao prosle sezone. Trebao je Partizan ovo da zavrsi jos u Razgradu jer je Ludogorets igrao kao neki drugoligas. Zacudila me defanzivna taktitka u oba meca Nikolica jer ga dobro znam kao trenera koji igra samo ofanzivno. Lazovic ocajan Da li ste ikad za nešto krivi, gospodine Nikoliću?Pročitajte više: http://sportal.rs/news.php?news=130692&c=1587337780&c=66365658 Prijavi
7. august 2014.12 god. comment_183165 Nažalost najveći klub Balkana GNK Dinamo Zagreb završio je svoju borbu za LP :( saučešće i Partizanu. Druže, jedno je biti trenutno najbolji, najstabilniji klub na ovim prostorima. Što dinamo i jeste... Ali naziv najveći mu ne pristaje, i ne može pristajati, jer i ti i ja znamo da je najveći klub na ovim prostorima FK Crvena Zvezda.. Prijavi
7. august 2014.12 god. comment_183178 Koliko god mi bili Grobari, jedino naša komšinica Crvena Zvezda ima titulu evropskog i svetskog prvaka, slažem se da najviše para obrće Maminjo, ali ne može biti najveći klub... :)) Prijavi
7. august 2014.12 god. comment_183185 Porediti Dinamo i Crvenu Zvezdu je slično poređenju Chelsea i Liverpool. Mislim da shvatate poentu. Prijavi
7. august 2014.12 god. comment_183187 Partizan nije ni licencirao Trajkovića za domaće prvenstvo, trener Nikolić više ne računa na njega... Odlične vesti za Partizan: Crno-beli među povlašćenim timovima plej-ofa za Ligu Evrope! Porazi Černomoreca i Slovana iz Libereca prebacili Parni valjak u jaču polovinu žreba... Posle novog ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona od bugarskog Ludogoreca i loših taktičkih zamisli trenera Marka Nikolića, u Humskoj moraju da se pomire sa činjenicom da će dalji evropski put nastaviti u plej-ofu za Ligu Evrope. Međutim, nakon neprospavane noći, prepune tuge i neverice, za kompletni stručni štab, igrače i navijače stigla je vest koja bi mogla da vrati osmeh na lica. Naime, kao što je poznato, Partizan se do sada nalazio na vrhu liste nepovlašćenih timova za plej-of drugorazrednog takmičenja, sa 14.825 koeficijentnih bodova, a za prelaz u društvo povlašćenih crno-belima je bilo potrebno samo jedno iznenađenje. A ono se, na kraju i desilo! Černomorec i Liberec, koji su bili najbliži ispadanju, kvalifikacije su završili već u trećem kolu, pošto su se Split i Astra za svaki slučaj potrudili da izbace oba rivala i olakšaju put jedinom srpskom predstavniku u Evropi. Slovan je u prvom meču izgubio od Astre rezultatom 3:0, a rumunski predstavnik bio je bolji od Slovaka i u Liberecu sa 3:2. U isto vreme Černomorec u Odesi nije uspeo da stigne dva gola prednosti Splićana, tako da će izabranici Marka Nikolića, zajedno sa Torinom, dobili lakši žreb. Ono što je u ovom trenutku gotovo izvesno jeste da bi u Beograd mogli da doputuju timovi poput AEL-a iz Limasola, Helsinkija, azerbejdžanskog Karabaga, Grashopersa, Debrecina (...), koji su, poput Partizana ispali iz trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Tu su još i klubovi poput Sent Etjena, Dinama iz Moskve, Zulte Varegema, Rozenborga, Hajduk Splita, Lokerena... Što je svakako mnogo lakši posao, pošto su među nosiocima bili timovi poput Liona, Intera, Totenhema... Na vrhu liste nepovlašćenih klubova sada je Fejenord, koji bi do kraja večeri vrlo lako mogao da se pridruži srpskom vicešampionu i Torinu. Takođe, očekuje se da bi kasno noćas, možda čak i ujutru, UEFA trebalo da izbaci skraćeni spisak od pet ekipa koje bi mogle da budu siguran rival Partizana na putu do Lige Evrope. Žreb za plej-of zakazan je za petak od 14 časova. Hajduk i Partizan se mogu sresti? :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.