Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

evo kako oce titulu da nam uzmu ,Vucic i drugari .

Je l ovako ? 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RncKkQKK7fE

U misje rupe, svi do jednoga. 

Koja ludnicaaaaaaaa... Zrinjski šampion! 

Znači ne pamtim da sam ikad vidio ovakav preokret , čak ni na TV-u . Čak sam te i vidio sjedio si čini mi se odmah ispod lože u sredini :D Oko 10 000 ljudi na stadionu, za naše kriterije ovo je VRH, još kad skontaš da nije gradski derbi ;)

image00006_846.jpg

Dobro je bila ispunjena i gornja zapadna. Ovako je zadnji put bilo kad je bila ona bakljada za titulu.

Znači ne pamtim da sam ikad vidio ovakav preokret , čak ni na TV-u . Čak sam te i vidio sjedio si čini mi se odmah ispod lože u sredini :D Oko 10 000 ljudi na stadionu, za naše kriterije ovo je VRH, još kad skontaš da nije gradski derbi ;)

image00006_846.jpg

image00006_846.jpg

Dobro si me upratio. Sjedio sam gore. Koje ludilo, da vidiš lica uprave Širokog Brijega.. hahah :D :D Stigla titulaaa,opet prvak jaaaaa... :D :D 

• 2 sedmice kasnije...

Bez imalo subjektivnosti, znači totalno objektivno mogu konstatirati da je Luka Modrić u Realu izrastao u jednog od najboljih središnjih veznih igrača na svijetu. Protiv Bayerna sinoć maestralan, bez sumnje igrač utakmice. Po meni uz Pirla možda i najkreativniji središnji vezni igrač u Europi trenutno. On baš ono zna kako kreirati akciju. Mnogi ga tu usporavaju, ali sinoć se jasno vidjelo. Možda ne predribla 2-3 igrača (mada je i ove sezone par puta protivničkog igrača znao poslati po ćevape u Mrkve), ali zna točno u kojem trenutku uputiti loptu i kreirati tu famoznu predasistenciju. A da ne kažem ono najvažnije, a to je kao je sinoć anulirao Kroosa koji je pored Modrinha bio skoro pa nevidljiv. Lavovska borba njih dvojice na sredini terena u više navrata.

Svaka čast Lukice.

article-2611533-1D4CCC2B00000578-132_634

Kako bi ovog igrača bilo lijepo upariti s Matićem, ali ozb.

Pa Modric je uvijek bio bolji igrac od Kroosa. Nijemac mozda ima bolji sut, al je Luka puno pokretljiviji i defanzivno mnogo bolji. Sad da je na nivou nekadasnjeg Pirla - nije ni blizu mada se ustalio u Realu i igra dosta dobro za njih.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pa Modric je uvijek bio bolji igrac od Kroosa. Nijemac mozda ima bolji sut, al je Luka puno pokretljiviji i defanzivno mnogo bolji. Sad da je na nivou nekadasnjeg Pirla - nije ni blizu mada se ustalio u Realu i igra dosta dobro za njih.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Trenutno top 3 centralnih veznih igrača. Bez ikakve dileme... 

http://www.youtube.com/watch?v=dr6Njl1tF5A golcina Drincica  

OOOOOOOO ZRINJSKI JE ŠAMPIOOOOOOOON!!!!!!!! 
TI SI PRVAK ŠUGAVE ZEMLJE, TI SI DIO MOSTARSKIH SNOVA, TI DOLAZIŠ SA ZAPADNE STRANE, VOLIM TE BOLA! 

VIĐAŠ LI MI DRAGU I DAL ME ČEKA?? KURAC VAS ČEKAAAAAAA.... ŠALALALALAL

https://www.youtube.com/watch?v=UkPtmsCTyoM

BIT ŽE ŽELJO KURAC ŠAMPIOOON!! :DDD Ludnicaaaa :D 

Nisam spomenuo, koji su jadnici ovi jajdukovci. Kada je Avdija dobio crveni karton, Tudor odmah pozove cijelu ekipu kod sebe, kao ono nešto u fazonu da će ih povući s terena, a torcidaši počnu vikat "Nemojte igrat! Nemojte igrat!". Pa nemoš jebeno vjerovat haha. Svi su se urotili protiv jadnog Hajduka, ne samo Šuker, Mamić, Marković i HNS, već i UEFA, FIFA, UNICEF, UNESCO, NATO i masoni naravno.

Takvo odvratno provincijalno ponašanje i jest razlog zašto mrzim Hajduk.

Nisam spomenuo, koji su jadnici ovi jajdukovci. Kada je Avdija dobio crveni karton, Tudor odmah pozove cijelu ekipu kod sebe, kao ono nešto u fazonu da će ih povući s terena, a torcidaši počnu vikat "Nemojte igrat! Nemojte igrat!". Pa nemoš jebeno vjerovat haha. Svi su se urotili protiv jadnog Hajduka, ne samo Šuker, Mamić, Marković i HNS, već i UEFA, FIFA, UNICEF, UNESCO, NATO i masoni naravno.

Takvo odvratno provincijalno ponašanje i jest razlog zašto mrzim Hajduk.

Tovari tipični.

Ovo ih boli - i treba da ih boli.

Dinamo-Zagreb.png

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.