23. mart 2014.12 god. comment_168486 Ne znam što se konkretno dogodilo u ovom slučaju, ali činjenica je da su hajdukovci iskompleksirani i već sam čuo za nekoliko sukoba na tribinama koje su izazvali. Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168489 jebo to, Partizan uzeo Slobodu Užice 1:0, gol postigao kapiten Saša Ilić držimo korak za zvezdom 1 bod, derbi odlučuje išao sam gledati tekmu,bilo nas oko 13 000 evo kako je jug izgledao vuče na osamdeste a evo i nas tj. gdje sam ja bio https://www.youtube.com/watch?v=GlYY0tqOSDg&list=UUaOJXMDPDwCHzhM6F3818bg ali znači gledajte lika dole desno na 05:30min, koje pišanje sunce ti jebem HAHAHHAAHH kralj jebeni Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168492 "Nakon drugog gola Dinama, Mamić je preskočio ogradu, ušao u svečanu ložu Poljuda i slavodobitno, s visoko uzdignutim rukama krenuo niz stepenice slaveći pobjedu. " Pa ovo nije moguće HAHAHAHAHAHAHA Nemam nikakve veze s Dinamom ni s Mamićem, ali za ovo mu skidam kapu. Kakav jebeni otac. Ovaj anonimac Ivo Bego (who the fuck is Ivo Bego???) mu može samo popušiti. Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168494 "Nakon drugog gola Dinama, Mamić je preskočio ogradu, ušao u svečanu ložu Poljuda i slavodobitno, s visoko uzdignutim rukama krenuo niz stepenice slaveći pobjedu. " Pa ovo nije moguće HAHAHAHAHAHAHA Nemam nikakve veze s Dinamom ni s Mamićem, ali za ovo mu skidam kapu. Kakav jebeni otac. Ovaj anonimac Ivo Bego (who the fuck is Ivo Bego???) mu može samo popušiti.pokusaj ti podudlat mamiću možda ti da koju kintu ako dobro odradiš.... Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168544 Jel retard kad uvali nekom igraca za 20mil A koga je to "uvalio" ?!? Eduarda koji je gazio sve pred sobom dok nije došla ona nesretna ozljeda. Modrića koji je sada jedan od nosioca Reala. Čorluku koji je pružao itekako dobre partije u City-u i Spursima. Kovačića koji je iznimno veliki talent i pred kojim je budučnost. Halilovića koji je ista priča kao i Kova. Lovrena koji igra fenomenalno u Southamptonu. Svako tko se malo razumije u menađerski i marketinški posao prodao bi ove igrače za te pare za koje su otišli. Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168546 A koga je to "uvalio" ?!? Eduarda koji je gazio sve pred sobom dok nije došla ona nesretna ozljeda. Modrića koji je sada jedan od nosioca Reala. Čorluku koji je pružao itekako dobre partije u City-u i Spursima. Kovačića koji je iznimno veliki talent i pred kojim je budučnost. Halilovića koji je ista priča kao i Kova. Lovrena koji igra fenomenalno u Southamptonu. Svako tko se malo razumije u menađerski i marketinški posao prodao bi ove igrače za te pare za koje su otišli. Pa pogledaj kako to rade ostali klubovi. NJiihovi talenti odu besplatno u iniostranstvo jos sa 15,16 godina. Pogledaj listu prodanih igraca Zvezde i Partizana na primer pa ces videti koji talenti su otissli bez obestecenja ili za 1mil. Te igrace su mogli uvaliti za 10 puta vece pare a Mamic dobro zna sta radi Evo i snimka tuce :D https://www.youtube.com/watch?v=GUZc0TjugpM Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168550 Pa pogledaj kako to rade ostali klubovi. NJiihovi talenti odu besplatno u iniostranstvo jos sa 15,16 godina. Pogledaj listu prodanih igraca Zvezde i Partizana na primer pa ces videti koji talenti su otissli bez obestecenja ili za 1mil. Te igrace su mogli uvaliti za 10 puta vece pare a Mamic dobro zna sta radi Evo i snimka tuce :D Drugo je što se kod nas u balkanu miješa ulica u poslovanje klubova. Neznam kako je to kod vas, ali u Hrvatskoj je pravi primjer za to Hajduk. A ono još bitnije kad u klub dođu ljudi (kao što su bili u Hajduku) koje zaboli ona stvar za klub i igrače i koji samo gledaju kako okoristit sebe i što je na kraju najžalosnije uzmu mrvice, sjebu klub i sve ode u pm i na kraju još ih ulove zbog tih mrvica. Umjesto da rade transparentno i osiguraju sebe, klub i igrača. Ali to je ono standardno Balkansko razmišljanje. "Zašto bi ja čekao 5 godina na 50 milijuna, ako danas mogu uzet 5 milijuna" Mamic je sposoban i u njegovoj priči profitiraju svi, ali da treba otić iz kluba treba. Jer ovo ovako više nejde. Samo što je žalosno to što kad on ode u poslovanje kluba će se umješat i ulica i razno razni Šimići, Šukeri i šta ja znam i razjebat ovakvu ekonomski stabilnu instituciju kao što je Dinamo i iz njega napravit sprdnju kao što je napravljeno iz Hajduka. Prijavi
24. mart 2014.12 god. comment_168665 Gospodin Mamić objasnio sve vezano za njegovo djelovanje u utakmici protiv Hajduka. Dobro je rekao, izvršnog predsjednika jednog kluba napasti na gostovanju, pa to je mučki, balkanski. Vidi se da Zagreb srednjeeuropska metropola, a mi ovamo južnjaci od Split, Dubrovnik, Mostar i dolje mi smo teški Balkan. Zdravko je sve rekao kako jeste. https://www.youtube.com/watch?v=SPPTRQ-F43M http://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-nabijamo-komplekse-siromasnom-hajduku-a-u-splitu-i-na-poljudu-nam-je-kao-u-konclogoru-i-gulagu/735719.aspx Prijavi
25. mart 2014.12 god. comment_168703 Gospodin Mamić ti spada po ovoj teoriji u teški Balkan jer ipak je on Hercegovac šta li već :D Prijavi
25. mart 2014.12 god. comment_168726 Bas sam sad na Areni pogledao drugo poluvreme Hajduk - Dinamo. Ovaj Hajduk tolko los da je strasno, Dinamo laganica prodje kroz ligu nemaju konkuretna strrasno. Ae mozda ova Rijeka ojaca malo. Dobar onaj Fernandez jbt Prijavi
28. mart 2014.12 god. comment_169014 Sarajevo se bratimi s Dynamom, a Željo s Chelseajem. Razlika očigledna. Prijavi
29. mart 2014.12 god. comment_169038 Polufinale kupa BiH. Inace liga zanimljivija od EPL-a :P Prijavi
29. mart 2014.12 god. comment_169039 A sutra derbi druge lige, tj. Prve Lige FBiH, na Tušnju igraju Ćirina Sloboda i lider Jedinstvo iz Bihaća. Ćemo im jebemo keve abd, samo nek bude pošteno :D Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169300 http://www.vijesti.me/vijesti/masatov-gol-sa-70-metara-video-191336 Bitch Please Rooney :D Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169323 A sutra derbi druge lige, tj. Prve Lige FBiH, na Tušnju igraju Ćirina Sloboda i lider Jedinstvo iz Bihaća. Ćemo im jebemo keve abd, samo nek bude pošteno :D Bilo je pošteno, ali su nas ljudi jebali u bulju lagano. Čestitke Tuzlacima na forumu. Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169327 Sljedeće kolo Zrinjski - Široki. Jedva čekam utakmicu, nadam se 3 boda i laganom koračanju prema tituli . Nakon Borca, Širokog i dominacije Želje nadam se da trofej stiže i u Mostar ( jer ovi sa Istočne strane ga nikad osvojit neće :D ) Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169345 Bilo je pošteno, ali su nas ljudi jebali u bulju lagano. Čestitke Tuzlacima na forumu. A htjedoh napisat, jeste nas jebali :D još pure wisey, još pure ;) Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169358 https://www.youtube.com/watch?v=xFfT4kJaBVw#t=506 Od 8.00 pa dalje :D Prijavi
4. april 2014.12 god. comment_170075 Danas je rođendan generalu Rahimiću. Pa neka je sretan. 38 napunio. Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170214 Suncan i lijep dan u Mostaru, stadion pod BB ispunjen do posljednjeg mjesta (sem gornje zapadne tribine), 20. minut. Siroki protiv Zrinjskog vodi 1-0. Ovo ce x biti na kraju. Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170252 Bogme cini mi se da titula BH prvaka po treci put dolazi u suncani Mostar. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.