Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

jebo to, Partizan uzeo Slobodu Užice 1:0,  gol postigao kapiten Saša Ilić držimo korak za zvezdom 1 bod, derbi odlučuje

išao sam gledati tekmu,bilo nas oko 13 000

evo kako je jug izgledao

1800438_10152065380990835_918140211_n.jp

10150557_441227216009214_687947599_n.jpg

vuče na osamdeste

a evo i nas tj. gdje sam ja bio

https://www.youtube.com/watch?v=GlYY0tqOSDg&list=UUaOJXMDPDwCHzhM6F3818bg

ali znači gledajte lika dole desno na 05:30min, koje pišanje sunce ti jebem HAHAHHAAHH kralj jebeni

"Nakon drugog gola Dinama, Mamić je preskočio ogradu, ušao u svečanu ložu Poljuda i slavodobitno, s visoko uzdignutim rukama krenuo niz stepenice slaveći pobjedu. "

Pa ovo nije moguće HAHAHAHAHAHAHA

Nemam nikakve veze s Dinamom ni s Mamićem, ali za ovo mu skidam kapu. Kakav jebeni otac. Ovaj anonimac Ivo Bego (who the fuck is Ivo Bego???) mu može samo popušiti.

"Nakon drugog gola Dinama, Mamić je preskočio ogradu, ušao u svečanu ložu Poljuda i slavodobitno, s visoko uzdignutim rukama krenuo niz stepenice slaveći pobjedu. "

Pa ovo nije moguće HAHAHAHAHAHAHA
Nemam nikakve veze s Dinamom ni s Mamićem, ali za ovo mu skidam kapu. Kakav jebeni otac. Ovaj anonimac Ivo Bego (who the fuck is Ivo Bego???) mu može samo popušiti.

pokusaj ti podudlat mamiću možda ti da koju kintu ako dobro odradiš....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel retard kad uvali nekom igraca za 20mil

A koga je to "uvalio" ?!?

Eduarda koji je gazio sve pred sobom dok nije došla ona nesretna ozljeda. Modrića koji je sada jedan od nosioca Reala. Čorluku koji je pružao itekako dobre partije u City-u i Spursima. Kovačića koji je iznimno veliki talent i pred kojim je budučnost. Halilovića koji je ista priča kao i Kova. Lovrena koji igra fenomenalno u Southamptonu.

Svako tko se malo razumije u menađerski i marketinški posao prodao bi ove igrače za te pare za koje su otišli. 

A koga je to "uvalio" ?!?

Eduarda koji je gazio sve pred sobom dok nije došla ona nesretna ozljeda. Modrića koji je sada jedan od nosioca Reala. Čorluku koji je pružao itekako dobre partije u City-u i Spursima. Kovačića koji je iznimno veliki talent i pred kojim je budučnost. Halilovića koji je ista priča kao i Kova. Lovrena koji igra fenomenalno u Southamptonu.

Svako tko se malo razumije u menađerski i marketinški posao prodao bi ove igrače za te pare za koje su otišli. 

Pa pogledaj kako to rade ostali klubovi. NJiihovi talenti odu besplatno u iniostranstvo jos sa 15,16 godina. Pogledaj listu prodanih igraca Zvezde i Partizana na primer pa ces videti koji talenti su otissli bez obestecenja ili za 1mil. Te igrace su mogli uvaliti za 10 puta vece pare a Mamic dobro zna sta radi 

Evo i snimka tuce :D

https://www.youtube.com/watch?v=GUZc0TjugpM

Pa pogledaj kako to rade ostali klubovi. NJiihovi talenti odu besplatno u iniostranstvo jos sa 15,16 godina. Pogledaj listu prodanih igraca Zvezde i Partizana na primer pa ces videti koji talenti su otissli bez obestecenja ili za 1mil. Te igrace su mogli uvaliti za 10 puta vece pare a Mamic dobro zna sta radi 

Evo i snimka tuce :D

Drugo je što se kod nas u balkanu miješa ulica u poslovanje klubova. Neznam kako je to kod vas, ali u Hrvatskoj je pravi primjer za to Hajduk. A ono još bitnije kad u klub dođu ljudi (kao što su bili u Hajduku) koje zaboli ona stvar za klub i igrače i koji samo gledaju kako okoristit sebe i što je na kraju najžalosnije uzmu mrvice, sjebu klub i sve ode u pm i na kraju još ih ulove zbog tih mrvica. Umjesto da rade transparentno i osiguraju sebe, klub i igrača.

Ali to je ono standardno Balkansko razmišljanje. "Zašto bi ja čekao 5 godina na 50 milijuna, ako danas mogu uzet 5 milijuna"

Mamic je sposoban i u njegovoj priči profitiraju svi, ali da treba otić iz kluba treba. Jer ovo ovako više nejde. Samo što je žalosno to što kad on ode u poslovanje kluba će se umješat i ulica i razno razni Šimići, Šukeri i šta ja znam i razjebat ovakvu ekonomski stabilnu instituciju kao što je Dinamo i iz njega napravit sprdnju kao što je napravljeno iz Hajduka.

Gospodin Mamić objasnio sve vezano za njegovo djelovanje u utakmici protiv Hajduka.

Dobro je rekao, izvršnog predsjednika jednog kluba napasti na gostovanju, pa to je mučki, balkanski. Vidi se da Zagreb srednjeeuropska metropola, a mi ovamo južnjaci od Split, Dubrovnik, Mostar i dolje mi smo teški Balkan. Zdravko je sve rekao kako jeste.

https://www.youtube.com/watch?v=SPPTRQ-F43M

http://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-nabijamo-komplekse-siromasnom-hajduku-a-u-splitu-i-na-poljudu-nam-je-kao-u-konclogoru-i-gulagu/735719.aspx

Bas sam sad na Areni pogledao drugo poluvreme Hajduk - Dinamo. Ovaj Hajduk tolko los da je strasno, Dinamo laganica prodje kroz ligu nemaju konkuretna strrasno. Ae mozda ova Rijeka ojaca malo. Dobar onaj Fernandez jbt

A sutra derbi druge lige, tj. Prve Lige FBiH, na Tušnju igraju Ćirina Sloboda i lider Jedinstvo iz Bihaća. Ćemo im jebemo keve abd, samo nek bude pošteno :D

A sutra derbi druge lige, tj. Prve Lige FBiH, na Tušnju igraju Ćirina Sloboda i lider Jedinstvo iz Bihaća. Ćemo im jebemo keve abd, samo nek bude pošteno :D

Bilo je pošteno, ali su nas ljudi jebali u bulju lagano. Čestitke Tuzlacima na forumu.

Sljedeće kolo Zrinjski - Široki. Jedva čekam utakmicu, nadam se 3 boda i laganom koračanju prema tituli . Nakon Borca, Širokog i dominacije Želje nadam se da trofej stiže i u Mostar ( jer ovi sa Istočne strane ga nikad osvojit neće :D ) 

Bilo je pošteno, ali su nas ljudi jebali u bulju lagano. Čestitke Tuzlacima na forumu.

A htjedoh napisat, jeste nas jebali :D još pure wisey, još pure ;) 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.