Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Rebić zvijer, veliko otkriće, Halilović ne zaslužuje igrati ni za mladu repku, a prvo se treba naučit ponašati i biti skroman, a to je mogao učiti od Kovačića koji ima pravo bit kurčevit, a skromnijeg momka nisam vidio

To će reći svi laici.i

Al činjenica je da su naši odbrambeni Altidorea mogli hvatati jedino lasom, ili praviti konstatno faule kao što je to Spahić radio (da je bila službena dobio bi crveni do 60. minute). Možda jedino Kolašinac da bi mogao neutralisati Altidorea, al i to je upitno. Ovo je zvijer od igrača.

Nisam ja rekao da je Altidore loš, vidjelo se da je dobar ali da su nesto mogli uraditi u prvom poluvremenu, nisu. Ni on niti ostali igraci. Gledao si utakmicu, vidio si. Izmjene su ucinile svoje posebo Šunjic koji je bio zaduzen da cuva Altidorea ali on ne moze cuvati ni ove nase nehljebe iz domace lige, Ovo je prijateljska i nisam razocaran, da je drugacije u utakmicu bi usli ozbiljniji. Spaha je napravio faul koji je bio za žutog i koji NIKAKO nije mogao biti crveni.

Pitanje je ko bi na drugoj strani mogao neutralisati Dzeku i Ibisevica, jer izlaskom Ibisevica oni su skinuli jedno breme sa ledja i to im je znatno olaksalo igru u nastavku.

Marko Nikolic, trener FK Vojvodine u intervjuu za Mozzartsport:

13766485083764.jpg 13766486828575.jpg

Moramo jednom za sva vremena da definišemo neke stvari u našem fudbalu – da li smo tu da budemo traka za proizvodnju mladih igrača kako bi se što pre prodali u inostranstvo ili ti momci treba da se u igru uvode postepeno, da zasluže svaki minut, da postanu dobri igrači i da se prodaju zatim za veći novac. Mislim da je druga opcija bolja varijanta"

http://www.mozzartsport.com/vesti/marko-nikolic-titula-je-svima-dozvoljena-ali-mali-kucici-uvek-laju-na-velike

BTW. http://tolelopove.com/

Marko Nikolic, trener FK Vojvodine u intervjuu za Mozzartsport:

Vaših idealnih 11 igrača od fudbalera koji su aktivni?
"Uf, komplikovano pitanje... Ali evo – na golu Manuel Nojer, u odbrani Filip Lam, Bane Ivanović, Đorđo Kjelini i Đerar Pike. Sredina terena – Frenk Lampard, Mario Gece, Andres Inijesta, Kristijano Ronaldo i Leo Mesi. U napadu Didije Drogba kojem jedina alternativa može da bude Radamel Falkao."

Vidi se da zna. :D Zanemarićemo Pikea.

FK "Vojvodina" sa ucinkom 5-2-0 trenutno prva po broju osvojenih poena za sad u celoj Evropi!! 

UEFA Country Coefficients 2013/2014
1 Vojvodina Novi Sad EL 5 2 0 0 0 0 0 6.0 

2 Garabag Agdam EL 5 1 1 0 0 0 0 5.5 

3 Standard Liège EL 5 0 0 0 0 0 0 5.0 

4 Rubin Kazan EL 5 0 0 0 0 0 0 5.0

5 Viktoria Plzen CL 5 0 0 0 0 0 0 5.0

UEFA Country Coefficients 2012/2013 http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/ccoef2013.html

I Vojvodina i Partizan izduvali za Ligu Evrope. Poslednji put kada Srbija nije imala predstavnika u Evropi, šampion Evrope je bio... Čelsi. :D

Čestitke susedima (Rijeki) na uspehu.

Čestitam HNK Rijeci na ulasku u Europa ligu. Divna priča. I naravno čestitke mom Dinamu.

E sad dalje.

Čestitke Pjaniću na fenomnelanom golu večeras, čestitke Ljajiću na golu, čestitke Modriću na maestralnoj igri, Ibiševiću na šešir triku itd itd da koga ne izostavim.

Modriću na maestralnoj igri? Gledao sam utakmicu i nije bila nikakva maestralna igra, prosječna partija uz 2-3 malo bolja poteza, to što ovi mlatimudani s indexa napišu, nemojte se ni obazirat.

Hahaha, a evo naslova na indexu danas nakon utakmice:

Španjolci oduševljeni Modrićem: Mislili smo da je na terenu Redondo ili čak Beckenbauer

Dominacija hrvatskog čarobnjaka: Tribine Santiago Bernabeua skandirale Luki Modriću, dirigentu Reala!

Pogledajte zašto Modrića uspoređuju s Redondom: "Bit ću još bolji!"

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.