10. august 2013.13 god. comment_138300 Jos jednom bravo za Vosinu upravu. Ukoliko se „crveno-beli“ plasiraju u grupnu fazu lige Evrope slede razgovori sa svim igračima oko produženja ugovora pod boljim finansijskim uslovima. Prijavi
10. august 2013.13 god. comment_138301 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/zvezda-dosta-kradje-karadzicu-odlazi-140611.html licemerni kompleksasi, treba se u rupu sakrijete mozda bi trebalo da turite covketa za predsednika, ili da nekako opet stvorite slavka sajbera i miljana mljanica kenjate bez pokrica, gledajte u svoje dvoriste i pevajte 'prodje leto trideseto' Prijavi
10. august 2013.13 god. comment_138303 Kalinić, na osnovu čega? Na osnovu toga što je momak odličan na golu, ima veći potencijal od ijednog hrvatskog golmana i konstantan je u Hajduku, a o kvalitetama ostalih hrvatskih golmana ne treba ni govoriti, pa koga je trebao pozvati, možda Kelavu? Kao da ga ti prodaješ nekome pričaš o njemu pa idealiziraš. "Standardan u Hajduku", ne znam od kad je to postala neka hvale vrijedna statistika. Ako ćemo po tome tko je zaslužio repku više, Kelava je kilometrima ispred, objektivno. Ali vjerujem da će uskoro i Kalinić u repku, treba Hajduk i na njemu par sto eura zaraditi. Prijavi
10. august 2013.13 god. comment_138308 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/zvezda-dosta-kradje-karadzicu-odlazi-140611.html licemerni kompleksasi, treba se u rupu sakrijete mozda bi trebalo da turite covketa za predsednika, ili da nekako opet stvorite slavka sajbera i miljana mljanica kenjate bez pokrica, gledajte u svoje dvoriste i pevajte 'prodje leto trideseto' Odavno se zna da je Tole lopov! Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138339 Ni Kalinić, ni Zelenika, ni Kelava, prvo treba Subašić počet dobivat priliku, a onda po meni slijede Zelenika, Kalinić, Kelava Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138344 Ja iskreno nisam gledao ni Zeleniku ni Kalinića, ali znam da je Kelava rupa od golmana. O Subašiću nemam neko veliko mišljenje, ali ipak frajer brani u Monacu pa to možda i znači nešto. Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138368 http://www.sr.partizan.rs/69401-saopstenje-fudbalskog-kluba-partizan/ Moramo da pošteno priznamo jednu optužbu. Imali smo prethodnih sezona „filijalu“. To je bila FK „Crvena zvezda“ koju smo pobeđivali uvek kada je to bilo potrebno i odlučujuće za konačni ishod prvenstva. Da li su zbog toga prethodna prvenstva neregularna? jebi, ne vadi ! Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138392 Kako sramotno saopštenje, kao da ga je pisao jedanaestogodišnjak koji iz godine u godinu pada razred. A ko je inače spomenuo patlidžan kad ovi traže ostavu Toleta. Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138404 Ma jel ovo Zvezda pustila danas hahahhahaha. Mislim, znam da je Javor strašan protivnik koji melje sve pred sobom. Realno je da tuku 4-2 zvezdu. Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138407 I posle onako sramotnog sudjenja oni i dalje seru o tituli.... Prijavi
12. august 2013.13 god. comment_138463 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=12&nav_id=741706 Saopštenje do saopštenja saopštenjce. Čestitamo Vam i na svim pismima koje ste dobili od Reala, Barselone i ostalih zaista velikih klubova evropskog fudbala. Moramo samo da Vam napomenemo da je takva vrsta korespodencije normalna za te klubove. Nas sa tim klubovima povezuju malo jače veze, brojne utakmice, pobede i porazi. Mi smo odnos sa takvim klubovima gradili kroz višedecenijsko rivalstvo i borbe na terenu. Uostalom, neki u trofejnoj sali čuvaju loptu Lige šampiona, drugi u svojoj imaju trofej osvojen u istom takmičenju. Prijavi
14. august 2013.13 god. comment_138730 Gledam danas sastave prije utakmice BIH-USA i vidim u špicu protivnika prezime Altidore. Odmah se sjetim da sam gledao jednog mladog igrača tog prezimena, kada je još bio u zaletu i to uživo ga gledao na utakmici Dinamo vs Villarreal. Tad je mladi Altidore jedini bio raspoložen kod Španaca, razgrtao je sve redom, držao i po 2 igrača na leđima, gradio se, primao loptu... Rekao sam jaranima samo da pripaze na ovog 'zajebanog crnca'. Naravno, po ko zna koji put pogađam sa prognozama. Faktički nas je sam dobio momak. Čudim se stvarno zašto ga neki jači tim nije doveo dosad, ovaj mene igrač podsjeća na mladog Drogbu u dosta aspekata. Jak je ko zemlja, brz, igra s obje noge, glavom... Strašan je. Ove godine je prešao u Sunderland, ali vjerujte da mi ne bismo ni najmanje pogriješili kad bismo ga doveli. Samo 23 godine ima. Legao bi ko kec na desetku. ;) Što se naše repke tiče, nekako mi je drago da su nas klepili. Dosta ljudi treba spustiti na zemlju. Ovdje ima neka priča kao da smo velesila neka, ali istina je jako daleko od toga. Ako useru ove kvalifikacije i ako sad ne odu u Brazil, treba sve poslati u 3 pizde materine. Al valjda neće doći do toga. Baš zato je dobro da smo izgubili. Još jedna stvar, na ovom Koševu više NIKAD ne treba igrati. Od atmosfera, ljudi na tome stadionu, 'navijača', pa do samog terena - fuj ! Prijavi
14. august 2013.13 god. comment_138731 ides u picku materinu, vecih kompleksasa i idiota od ovih amerikanaca nisam video u zivotu steta sto ih niste otkinuli, sad ce se nadrkaju kao da su boga za muda uvatili jebao ih prozak a za nasu reprezentaciju sta reci, nisu ovo orlovi, ovo su curani bre, miho tarzane jedan teraj se u tri lepe, nemas veze sa trenerskim poslom Prijavi
14. august 2013.13 god. comment_138734 Zabio je hattrick jer mu je cuvar bio "neki" Toni Šunjić koji ce ga sanjati danima... Dok ga je cuvao Spahic, nije do gola dosao. Sreca pa je prijateljska, inace takav nehljeb ne moze igrati ni protiv Lihtenstajna... Prijavi
14. august 2013.13 god. comment_138735 Zabio je hattrick jer mu je cuvar bio "neki" Toni Šunjić koji ce ga sanjati danima... Sreca pa je prijateljska, inace takav nehljeb ne moze igrati ni protiv Lihtenstajna... To će reći svi laici. Al činjenica je da su naši odbrambeni Altidorea mogli hvatati jedino lasom, ili praviti konstatno faule kao što je to Spahić radio (da je bila službena dobio bi crveni do 60. minute). Možda jedino Kolašinac da bi mogao neutralisati Altidorea, al i to je upitno. Ovo je zvijer od igrača. Prijavi
14. august 2013.13 god. comment_138736 Bem ti sunce gledao ga triput za zivota i vec kalibar za Chelsea... Popile mu plavuse mozak... Prijavi
14. august 2013.13 god. comment_138737 ne mogu da verujem sta gledam od ove srbije, pa sede cu da dobijem zbog njih nabedjene ih je#bem sve redom, a ovaj subotic izgleda covek bojkotuje da igra, ne mogu da verujem da igrac jedne borusije vraca loptu po sredini gola,alooo, pa u petlicima uci da se lopta vraca na cosak levog/desnog peterca i linije kornera, tambura nas ko stigne, bojim se da bi nas i ovaj lihtenstajn oduvao zesce, a iza ovog scepovica kao da obama stoji licno, neke vezne igrace necu ni da pominjem koji bi trebali igrati, miha se zajebava sa reprezentacijom kao da mu je to dedino nasledje, ne razumem ga, covek je zagoreo zesce, PODNESI OSTAVKU IDIOTE JEDAN!!! Prijavi
14. august 2013.13 god. comment_138739 Bem ti sunce gledao ga triput za zivota i vec kalibar za Chelsea... Popile mu plavuse mozak... Nekad je dovoljno i jednom uživo pogledati. Ali nisi u pravu, njega sam pratio u barem 15+ utakmica sveukupno, što za repku, što za klubove. Prijavi
14. august 2013.13 god. comment_138740 Što se tiče Hrv, opet zajebavanje na prijateljskoj. U napadu se još i nešto pokušavalo, ali braniti se nikom nije dalo. Rebić jedina pozitivna stvar danas. Mislim da je osigurao mjesto u repki i da bi mogao biti važan igrač za nas u budućnosti. Pravi atleta, jak ko bik i brz ko munja. Milićem nisam baš zadovoljan, mislim da treba naći drugo rješenje. Dudua sam skoro zaboravio, mislim da bi mogao uskočiti u prvih 11 protiv Srbije. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.