Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

obrazac-za-slike-vesti10.jpg

Bravo za Vosu! Poebeda od 3:0. Najavio je da ce se boriti za titulu u ligi i da zasluzuju da prodju u Ligu Evrope. Delac fantasticno branio, odbranio 100postotnu priliku. Nazalost u Chelseau nema buducnost, ali bice vrhunski golman. Uprava na celu sa Butorovicem i Kezmanom radi fantastican posao za razliku od lopova u CZV i Partizanu. Nedavno su sklopili ugovor za Benfikom oko toga da se Benfika pita za mladje kategorije Vose, a za uzvrat ce dobijati igrace koji ne mogu da dobiju priliku u Benfici. 

obrazac-za-slike-vesti9.jpg

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Wtf? Frajer skoči dolje, a redari ga samo gledaju..

Da neki "frajer" to napravi u Engleskoj, platio bi kaznu da se usere i izašao bi iz zatvora otprilike negdje 2026...  :-

Čestitke prvo Dinamu koji je stvarno najjača ekipa na ovim prostorima, pa onda Rijeci i Vojvodini.

Inače pogledajte drugi gol Udinesea protiv Širokog, frajer lobovao golmana sa svoje polovice.  :D

Nakon uspeha mladih u Evropi, vraćamo se surovoj realnosti srpskog fudbala...

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=06&nav_id=740061

Ovo samo kod nas može, da vođa neke navijačke grupe koji je ranije bio osuđen skine igraču kluba za koji "navija" traku.
To je svakako zasenilo činjenicu da je Šćepakadabra nosio tu traku.

To samo kod vas i moze. Ja ne znam kakav je to vodja navijaca, zar su vam navijaci fudbalskih klubova klosari, narkomani, fasisti jer taj glavonja je takav. Pa to je kriminalac koji misli da su oni sve klubu, ko da bez tih klosara klub ne bi mogao da zivi. Treba to sve pozatvarat u cuzu i kod nas u BiH ima svakakvih da normalan covjek ne moze otici na utakmicu od straha da glavu ne izgubi jer nikad ne znas kad su "raspolozeni" za nerede...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Čestitke Dinamu na Europskoj jeseni, a nadamo se da će ona biti u Ligi prvaka, također čestitke Rijeci koja je apsolutno zaslužila igrati u Europskoj ligi kao i susjedi iz Vojvodine

To samo kod vas i moze. Ja ne znam kakav je to vodja navijaca, zar su vam navijaci fudbalskih klubova klosari, narkomani, fasisti jer taj glavonja je takav. Pa to je kriminalac koji misli da su oni sve klubu, ko da bez tih klosara klub ne bi mogao da zivi.

Očigledno je da se takvi u Srbiji pitaju... Sad je jasno ko je ko u srpskom fudbalu, država ćuti povodom sramote, klub se ne oglašava, a taj „trokrilni šifonjer”  tvrdi da su on i Šćepović drugari... Svašta...

Elem, vratimo se lepim vestima, Vojvodina je imala sreće na žrebu i izvukla moldavski Šerif (pored Fiorentine, Sen Etjena, Rubina, Trabzona). Napred Lale do Lige Evrope! :-bd

Nikako nisam htio da se sastanu dva tima za koja navijam u ovom dijelu LŠ, ali eto i to se dogodilo. Dinamo vs Austria Wien. Mislim da je Dinamo ipak favorit i da bi trebao proći.

posle ovakvih partija vose, najavljujem njihovu borbu sa zvezdom za drugo mesto

Ako Vojvodina pored ovakvog Partizana i pored onakve Zvezde ne osvoji titulu onda stvarno taj klub ne zasluzuje da postoji.

Ako Vojvodina pored ovakvog Partizana i pored onakve Zvezde ne osvoji titulu onda stvarno taj klub ne zasluzuje da postoji.

Tan2012-4-11_220526_7.jpg

http://www.hrsport.net/vijesti/464804/nogomet-nogometni-svijet/dinamovi-kadeti-u-drustvu-najvecih-na-old-traffordu-osvojili-20-nike-premier-cup/

Čestitke Dinamovim kadetima koji su osvojili Nike Premier Cup na Old Traffordu!

Mora se priznati da trenutno imaju jednu od najboljih škola u Europi.

http://www.hrsport.net/vijesti/464804/nogomet-nogometni-svijet/dinamovi-kadeti-u-drustvu-najvecih-na-old-traffordu-osvojili-20-nike-premier-cup/

Čestitke Dinamovim kadetima koji su osvojili Nike Premier Cup na Old Traffordu!

Mora se priznati da trenutno imaju jednu od najboljih škola u Europi.

Svaka čast. Baš velika stvar, što je je. 8000 ekipa je sudjelovalo/učestvovalo.

dinamo_zagreb_football_club-t2.jpg

I Dinamovac Mandžo sinoć zabio gol za FCB, čestitam mu.

A šta mislite o Rijeci i Vojvodini, hoće li proći dalje u euronatjecanjima?

I kakve po vama šanse ima Maribor?

Štimac opet pozvao onog malog kozojeba Halilovića apsolutno nezasluženo.

Mali je ove sezone od Dinamovih 8 utakmica odigrao samo 152 minute te pritom nije ništa napravio, ali ipak je "zaslužio" poziv.

Još kad vidim da je Pivarić pozvan...Mučno mi je odmah.

Mamić zna poso, ali nabijem ja njega na kurac zbog toga što gura svoje privatne interese iznad repke. To neka radi u Dinamu, ali u repki ne.

Igrala je Vosa finale kupa pre par sezona. Srpska verzija utakmice Chelsea - Farcelona ;)

Igrali su oni 6-7 puta finale kupa i svaki put su izduvali. Poslednji put su izgubili od Jagodine ove godine.

Srpska Benfika, nisu uzalud njihova filijala. :D

Igrali su oni 6-7 puta finale kupa i svaki put su izduvali. Poslednji put su izgubili od Jagodine ove godine.

Srpska Benfika, nisu uzalud njihova filijala. :D

Samo sto pomenutu utakmicu nisu izduvali, vec im je ukradena ;)

Štimac opet pozvao onog malog kozojeba Halilovića apsolutno nezasluženo.
Mali je ove sezone od Dinamovih 8 utakmica odigrao samo 152 minute te pritom nije ništa napravio, ali ipak je "zaslužio" poziv.
Još kad vidim da je Pivarić pozvan...Mučno mi je odmah.

Mamić zna poso, ali nabijem ja njega na kurac zbog toga što gura svoje privatne interese iznad repke. To neka radi u Dinamu, ali u repki ne.

Stimac je progurao Radosevica, na osnovu jedne tekme u repki mali se prodao u Napoli.
Ako se ne varam, golman Hajduka, Kalinic, je takodjer pozvan u repku. Na osnovu cega?
Svak gura svoje, i Mamic i Stimac...
  • Autor

Stimac je progurao Radosevica, na osnovu jedne tekme u repki mali se prodao u Napoli.
Ako se ne varam, golman Hajduka, Kalinic, je takodjer pozvan u repku. Na osnovu cega?
Svak gura svoje, i Mamic i Stimac...

Kalinić, na osnovu čega? Na osnovu toga što je momak odličan na golu, ima veći potencijal od ijednog hrvatskog golmana i konstantan je u Hajduku, a o kvalitetama ostalih hrvatskih golmana ne treba ni govoriti, pa koga je trebao pozvati, možda Kelavu?

Kelava brani u Udineseu (ne znam ni kako, zar nije trebao u Granadu preći ?), a ovaj u Hajduku. Mislim da je svima jasno koga treba pozvati.

• Autor

Kelava brani u Udineseu (ne znam ni kako, zar nije trebao u Granadu preći ?), a ovaj u Hajduku. Mislim da je svima jasno koga treba pozvati.

Može braniti i na Marsu ako hoće, i dalje je baba kilava. Prešao je u Granadu, Udinese je posudba, jer Granada, Udinese i još par klubova posjeduje isti čovjek, mislim da među te klubove i Watford spada.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.