8. august 2013.13 god. comment_138011 Bravo za Vosu! Poebeda od 3:0. Najavio je da ce se boriti za titulu u ligi i da zasluzuju da prodju u Ligu Evrope. Delac fantasticno branio, odbranio 100postotnu priliku. Nazalost u Chelseau nema buducnost, ali bice vrhunski golman. Uprava na celu sa Butorovicem i Kezmanom radi fantastican posao za razliku od lopova u CZV i Partizanu. Nedavno su sklopili ugovor za Benfikom oko toga da se Benfika pita za mladje kategorije Vose, a za uzvrat ce dobijati igrace koji ne mogu da dobiju priliku u Benfici. Prijavi
8. august 2013.13 god. comment_138012 Wtf? Frajer skoči dolje, a redari ga samo gledaju.. Da neki "frajer" to napravi u Engleskoj, platio bi kaznu da se usere i izašao bi iz zatvora otprilike negdje 2026... :- Prijavi
8. august 2013.13 god. comment_138027 Čestitke prvo Dinamu koji je stvarno najjača ekipa na ovim prostorima, pa onda Rijeci i Vojvodini. Inače pogledajte drugi gol Udinesea protiv Širokog, frajer lobovao golmana sa svoje polovice. :D Prijavi
8. august 2013.13 god. comment_138039 Nakon uspeha mladih u Evropi, vraćamo se surovoj realnosti srpskog fudbala... http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=06&nav_id=740061 Ovo samo kod nas može, da vođa neke navijačke grupe koji je ranije bio osuđen skine igraču kluba za koji "navija" traku. To je svakako zasenilo činjenicu da je Šćepakadabra nosio tu traku. To samo kod vas i moze. Ja ne znam kakav je to vodja navijaca, zar su vam navijaci fudbalskih klubova klosari, narkomani, fasisti jer taj glavonja je takav. Pa to je kriminalac koji misli da su oni sve klubu, ko da bez tih klosara klub ne bi mogao da zivi. Treba to sve pozatvarat u cuzu i kod nas u BiH ima svakakvih da normalan covjek ne moze otici na utakmicu od straha da glavu ne izgubi jer nikad ne znas kad su "raspolozeni" za nerede... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
8. august 2013.13 god. comment_138046 Čestitke Dinamu na Europskoj jeseni, a nadamo se da će ona biti u Ligi prvaka, također čestitke Rijeci koja je apsolutno zaslužila igrati u Europskoj ligi kao i susjedi iz Vojvodine Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138081 Covek sve objasnio [media] http://www.youtube.com/watch?v=HvGBidUGI_E [/media] Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138094 To samo kod vas i moze. Ja ne znam kakav je to vodja navijaca, zar su vam navijaci fudbalskih klubova klosari, narkomani, fasisti jer taj glavonja je takav. Pa to je kriminalac koji misli da su oni sve klubu, ko da bez tih klosara klub ne bi mogao da zivi. Očigledno je da se takvi u Srbiji pitaju... Sad je jasno ko je ko u srpskom fudbalu, država ćuti povodom sramote, klub se ne oglašava, a taj „trokrilni šifonjer†tvrdi da su on i Šćepović drugari... Svašta... Elem, vratimo se lepim vestima, Vojvodina je imala sreće na žrebu i izvukla moldavski Šerif (pored Fiorentine, Sen Etjena, Rubina, Trabzona). Napred Lale do Lige Evrope! :-bd Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138096 posle ovakvih partija vose, najavljujem njihovu borbu sa zvezdom za drugo mesto Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138098 Nikako nisam htio da se sastanu dva tima za koja navijam u ovom dijelu LŠ, ali eto i to se dogodilo. Dinamo vs Austria Wien. Mislim da je Dinamo ipak favorit i da bi trebao proći. Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138100 posle ovakvih partija vose, najavljujem njihovu borbu sa zvezdom za drugo mesto Ako Vojvodina pored ovakvog Partizana i pored onakve Zvezde ne osvoji titulu onda stvarno taj klub ne zasluzuje da postoji. Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138109 Ako Vojvodina pored ovakvog Partizana i pored onakve Zvezde ne osvoji titulu onda stvarno taj klub ne zasluzuje da postoji. Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138142 http://www.hrsport.net/vijesti/464804/nogomet-nogometni-svijet/dinamovi-kadeti-u-drustvu-najvecih-na-old-traffordu-osvojili-20-nike-premier-cup/ Čestitke Dinamovim kadetima koji su osvojili Nike Premier Cup na Old Traffordu! Mora se priznati da trenutno imaju jednu od najboljih škola u Europi. Prijavi
10. august 2013.13 god. comment_138212 http://www.hrsport.net/vijesti/464804/nogomet-nogometni-svijet/dinamovi-kadeti-u-drustvu-najvecih-na-old-traffordu-osvojili-20-nike-premier-cup/ Čestitke Dinamovim kadetima koji su osvojili Nike Premier Cup na Old Traffordu! Mora se priznati da trenutno imaju jednu od najboljih škola u Europi. Svaka čast. Baš velika stvar, što je je. 8000 ekipa je sudjelovalo/učestvovalo. I Dinamovac Mandžo sinoć zabio gol za FCB, čestitam mu.A šta mislite o Rijeci i Vojvodini, hoće li proći dalje u euronatjecanjima? I kakve po vama šanse ima Maribor? Prijavi
10. august 2013.13 god. comment_138217 Živi bili pa videli. ;) Igrala je Vosa finale kupa pre par sezona. Srpska verzija utakmice Chelsea - Farcelona ;) Prijavi
10. august 2013.13 god. comment_138232 Štimac opet pozvao onog malog kozojeba Halilovića apsolutno nezasluženo. Mali je ove sezone od Dinamovih 8 utakmica odigrao samo 152 minute te pritom nije ništa napravio, ali ipak je "zaslužio" poziv. Još kad vidim da je Pivarić pozvan...Mučno mi je odmah. Mamić zna poso, ali nabijem ja njega na kurac zbog toga što gura svoje privatne interese iznad repke. To neka radi u Dinamu, ali u repki ne. Prijavi
10. august 2013.13 god. comment_138239 Igrala je Vosa finale kupa pre par sezona. Srpska verzija utakmice Chelsea - Farcelona ;) Igrali su oni 6-7 puta finale kupa i svaki put su izduvali. Poslednji put su izgubili od Jagodine ove godine. Srpska Benfika, nisu uzalud njihova filijala. :D Prijavi
10. august 2013.13 god. comment_138247 Igrali su oni 6-7 puta finale kupa i svaki put su izduvali. Poslednji put su izgubili od Jagodine ove godine. Srpska Benfika, nisu uzalud njihova filijala. :D Samo sto pomenutu utakmicu nisu izduvali, vec im je ukradena ;) Prijavi
10. august 2013.13 god. comment_138250 Štimac opet pozvao onog malog kozojeba Halilovića apsolutno nezasluženo. Mali je ove sezone od Dinamovih 8 utakmica odigrao samo 152 minute te pritom nije ništa napravio, ali ipak je "zaslužio" poziv. Još kad vidim da je Pivarić pozvan...Mučno mi je odmah. Mamić zna poso, ali nabijem ja njega na kurac zbog toga što gura svoje privatne interese iznad repke. To neka radi u Dinamu, ali u repki ne. Stimac je progurao Radosevica, na osnovu jedne tekme u repki mali se prodao u Napoli. Ako se ne varam, golman Hajduka, Kalinic, je takodjer pozvan u repku. Na osnovu cega? Svak gura svoje, i Mamic i Stimac... Prijavi
10. august 2013.13 god. Autor comment_138273 Stimac je progurao Radosevica, na osnovu jedne tekme u repki mali se prodao u Napoli. Ako se ne varam, golman Hajduka, Kalinic, je takodjer pozvan u repku. Na osnovu cega? Svak gura svoje, i Mamic i Stimac... Kalinić, na osnovu čega? Na osnovu toga što je momak odličan na golu, ima veći potencijal od ijednog hrvatskog golmana i konstantan je u Hajduku, a o kvalitetama ostalih hrvatskih golmana ne treba ni govoriti, pa koga je trebao pozvati, možda Kelavu? Prijavi
10. august 2013.13 god. comment_138275 Kelava brani u Udineseu (ne znam ni kako, zar nije trebao u Granadu preći ?), a ovaj u Hajduku. Mislim da je svima jasno koga treba pozvati. Prijavi
10. august 2013.13 god. Autor comment_138279 Kelava brani u Udineseu (ne znam ni kako, zar nije trebao u Granadu preći ?), a ovaj u Hajduku. Mislim da je svima jasno koga treba pozvati. Može braniti i na Marsu ako hoće, i dalje je baba kilava. Prešao je u Granadu, Udinese je posudba, jer Granada, Udinese i još par klubova posjeduje isti čovjek, mislim da među te klubove i Watford spada. Prijavi
10. august 2013.13 god. comment_138284 Dubro oces to rec da je Kalinic bolji od Kelave? Po Kalinicevu kriteriju i Tomislav Zelenika je trebao dobit poziv. Prijavi
10. august 2013.13 god. Autor comment_138297 Dubro oces to rec da je Kalinic bolji od Kelave? Po Kalinicevu kriteriju i Tomislav Zelenika je trebao dobit poziv. Da i da. Sad, Kalinića ili Zeleniku, svejedno je, to je odluka na treneru. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.