Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Odavno Srbija ima dobre omladince. Ova selekcija(U19) je vec dva puta stizala do polu-finala EP-a. Selekcija U21, koju je Bane predvodio kao kapiten je dva puta igrala filane EP-a.

Problem nastaje posle toga. Kad se ti mladi momci dokazu na nekom reprezentativnom takmicenju, obicno potrce za prvim iole boljim inostranim ugovorom, i to najcesce ne ispadne kako su oni zeleli, i umesto da imaju blistave karijere oni zavrse ili na hladnom Istoku, ili kao povratnici u nas fudbal. Od svih tih talentovanih momaka, koji su belezili uspehe u konkurenciji mnogo jacih selekcija, samo sacica njih je napravila uspesne karijere. 

Jako blizu da krene tim stopama je i Aleksandar Mitrovic. Decko je izuzetno talentovan napadac, ali se od zavrsetka sezone strasno utovio, pustio guzicu i jedva se krece po terenu. 

Jbg, dosao Anderlecht po njega... 

Žoze Murinjo čestitao Druloviću prolazak u finale na šta mu se Drulović zahvalio i pitao ga kako da igra finale.nakon nekog vremena stigla mu je poruka u kojoj je pisalo: " Finale se ne igra finale se pobedjuje!"

...Igrajte srcem, srecno"

Drulovic postavio strasan sistem rada.  Ovo sto momci rade treba preneti na sve selekcije. 

Bravo momci!!! Mirovic ubica,svaki duel dobio,mocan u skoku,dobaro se gradi,ubedljivo nas najbolji igrac,ma Mourinho reaguj!!! Kad vec imas Drulovicev broj xD

• Autor

Gledaj ovih idiota, jebeno ne mogu vjerovati da su doveli igrača koji je izmislio da je igrao za Wigan i koji je ispao sa spiska U-20 reprezentacije, ni manje ni više, nego GABONA.

http://www.index.hr/sport/clanak/je-li-dinamovo-novo-pojacanje-macak-u-vreci-/692640.aspx

Gambije*

Nakon uspeha mladih u Evropi, vraćamo se surovoj realnosti srpskog fudbala...

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=06&nav_id=740061

Ovo samo kod nas može, da vođa neke navijačke grupe koji je ranije bio osuđen skine igraču kluba za koji "navija" traku. 

To je svakako zasenilo činjenicu da je Šćepakadabra nosio tu traku.

Nakon uspeha mladih u Evropi, vraćamo se surovoj realnosti srpskog fudbala...

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=06&nav_id=740061

Ovo samo kod nas može, da vođa neke navijačke grupe koji je ranije bio osuđen skine igraču kluba za koji "navija" traku. 

To je svakako zasenilo činjenicu da je Šćepakadabra nosio tu traku.

Wtf? Frajer skoči dolje, a redari ga samo gledaju..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.