Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Nazalost tako je. Ja njemu ne bih dao ni da gleda reprezentaciju sa tribina a kamo li da zaigra. On je pokazao ko je i kakav je. Nadam se da ce dobiti zvizduke sa tribina u prvoj utakmici i nadam se da nece biti pozvan u ovim kvalifikacijama jer ne zelim ovo govno gledati u Brazilu.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Aha, nisam t znao da smijes mjenjat ako odigras prijateljsku, uvijek sam mislio da cim igras za nekog nema mjenjanja. A mislim da ne trebate bit tako grubi prema njemu ako ce vam pojacat reprezentaciju, on je barem Bosanac mi u svojoj reprezentaciji imamo nepotrebnog Brazilca kojeg cak ni Mamic ne moze prodat :D

Može, to je pravilo stupilo na snagu prije par godina. Ne računa se dok ne zaigraš službeno. Ali sad on mora promijeniti sportsko državljanstvo, dobiti potvrdu od FIFA-e i onda je naš.

Ma biće uvijek takvog razmišljanja, kod nas imaš milion nekih "patriota" i uvijek se jave kad treba srati po nekom. 

A ne znam što ste se toliko okomili na Sammira, meni je to potpuno glupo. Sammir je dobar igrač i potpuno zasluženo je u reprezentaciji. Najlakše je njega okriviti kad stvari ne idu kako treba. Ja bih sad potpisao da igra za nas Sammke, ima čak i naše ime. :P

Sammir je bio najbolji igrač HNL više puta čini mi se i zaslužio je poziv. Velik broj ostalih u našoj repki se nije nigdje pokazao i dokazao. Pod tim mislim na ove mlade Bobane, Messije i Gattusoe koji su ugurani da se prodaju također, a realno ne vrijede onoliko koliko se traži za njih. Zna Mamić da je dovoljno napisat par članaka u novinama o talentiranom klincu, dat mu da debitira sa 15 godina i uvalit ga za dobru lovu.

Sammir je bio najbolji igrač HNL više puta čini mi se i zaslužio je poziv. Velik broj ostalih u našoj repki se nije nigdje pokazao i dokazao. Pod tim mislim na ove mlade Bobane, Messije i Gattusoe koji su ugurani da se prodaju također, a realno ne vrijede onoliko koliko se traži za njih. Zna Mamić da je dovoljno napisat par članaka u novinama o talentiranom klincu, dat mu da debitira sa 15 godina i uvalit ga za dobru lovu.

Pa nije zasluzio poziv ni "Gattuso" Radosevic ni "Messi" Halilovic, al sta kad nam se izbornik uz ovaj posao ocito bavi i prodajom igraca. Kakv je to najbolji igrac HNL-a kojem nemozes prodat nikome, sad vec ima 26 godina pa je morao u repku da ga se bar nekom uvali. Samo neznam bas da ce ga neki Europski klub usred sezone pustit da malo ode u na odmor vidjeti sina i zenu jer mu fale pa mora ic pit da ubije tugu :D

A nije bio najbolji igrac HNL do sada

ggfdgd.gif

Ma biće uvijek takvog razmišljanja, kod nas imaš milion nekih "patriota" i uvijek se jave kad treba srati po nekom.

Njemu je bio obecan poziv od strane Susica a i on je obecao da ce promijeniti drzavljanstvo ali to nije uradio i jedva je docekao da zaigra za Svicarce, ali kada je vidio da stvari ne idu onako kako je on to zelio i izmedju ostalog doslo u pitanje odlazak na svjetsko prvenstvo, izjavio je da bi zelio igrati za BiH. Prethodnu odluku da zaigra za Svicu su nasi igraci osudili, prije svega Dzeko i Spahic jer je i njima lagao kao i cijelu javnost a radio i zelio sasvim nesto drugo.. Nema potrebe da stavljas rijec patriota pod navodnike ako mislis na mene nego navodnike stavljaj kad spominjes ime ovog igraca koji je odjednom zavolio BiH.. Da nismo prvi na tabeli taj nikad ne bi promjenio misljenje. Za mene je izdajnik i pokazao je pravo lice, pljunuo je drzavi u lice a sad bi da nosi dres..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Onda tako kenjaj i po Begoviću, Mujdži, Misketu i mnogim ostalim... Momak nema nikakve veze s Bosnom osim imena i prezimena. Rođen u Bruggu, u Švicarskoj, odrastao u Švicarskoj, Švicarska mu sve dala, igrao za njihove mlade reprezentacije i imao sasvim dobru šansu da se u budućnosti progura u prvi tim njihove repke. Inače, oni su u svojoj grupi prvi s 4 boda ispred drugoplasiranog što je bolje stanje i od našeg (mi imamo +3) tako da su njima još veće šanse za odlazak na SP. Kao što vidiš, iznio si hrpu gluposti u tom postu.

Treba biti sretan što naši dijasporci imaju taj osjećaj ljubavi prema domovini pa ga prenose na svoju djecu koja nam na kraju i nose čitavu repku. Mi sebi ne možemo proizvesti ekipu, ne možemo napraviti ma ni jednog jedinog igrača iz naše lige dostojnog da igra u prvih 11. Zato hvala Bogu pa se momci poput Hajrovića, Bičakčića ili Kolašinca odlučuju za nas, jer da to nije tako sad bi bili u rangu jedne Latvije, ako ne gori čak.

Ja sam siguran da će on dati sve od sebe na terenu za ovu našu BiH i meni je to sasvim dovoljno. Ne može i ne treba svaki igrač biti poput jednog Barbareza ili Spahića. A vidjećeš da će ga Džeko i ekipa itekako dobro prihvatiti.

Prema glasovima prvoligaških igrača u prvom izboru za Nogometnog Oscara u organizaciji Sportskih novosti i Udruge Nogometni sindikat, najboljim igračem MAXtv Prve lige za 2012./2013. godinu proglašen je igrač Dinama Jorge Cruz Campos Sammir. Titula najboljeg pripala mu je u uvjerljivoj pobjedi: osvojio je 118 glasova, čak 101 više od drugoplasiranih Andreja Kramarića i Ante Rebića.

Najboljim mladim igračem proglašen je Ante Rebić, Ivan Kelava najbolji je vratar Prve lige dok su treneri za najboljeg u upravo završenom prvenstvu proglasili Tomislava Ivkovića.

Suci su pak za najboljeg suca proteklih godinu dana proglasili Ivana Bebeka.

Ukupno najboljim igračem Hrvatske u sezoni 2012./2013. proglašen je Luka Modrić ispred Maria Mandžukića: Modriću je tako pripao prvi Nogometni Oscar.

Benko nije sigurno bio najbolji ove godine.

Begović, Mujdža, Misimović, Pjanić itd, sve su to igrači koji su odrasli ili rođeni u drugoj državi ali se nisu dvoumili kada je bilo pitanje za koga će igrati. Izabrali su BiH kada nije bila ni blizu ovako jaka kao sada i kada nikada nije bila bliže cilju. Očito je nagli napredak reprezentacije BiH i želja za odlazak na svjetsko prvenstvo natjeralo Hajrovića da razmisli još jednom.

Hajrovića ne možeš porediti ni sa Kolašincem jer kod njega nije bilo pitanje za koga će igrati. Mislim da je brat Sead Hajrović najzaslužniji zašto je Izet promijenio mišljenje, ali ja se nadam da ovo govno od igrača ipak neće ići u Brazil (ako završimo prvi).

Vidjećemo kako će ga Džeko prihvatiti nakon što je ispao budala i molio ga da zaigra za BiH a ovaj odbio.

http://www.bportal.ba/index.php?option=com_content&id=12741%3Adeko-i-spahi-razgovarali-s-njim-izet-hajrovi-odbio-da-igra-za-bih-njegov-je-ivot-vicarska&Itemid=63

I pročitaj ove glupe djetinjaste izjave.

http://www.klix.ba/sport/nogomet/izet-hajrovic-da-je-ibra-zaigrao-za-bih-dzeke-nigdje-ne-bi-bilo/130208012

A je li iko gledao ove hajrovice, valjaju li kurcu, pa da imamo o cemu se raspravljati, ako su retardirani igraci :D

Btw, istina da je da je Ibra zaigrao za nas, tj, da su ga prihvatili ovi nasi olosi iz saveza, dzeko bi bio premjesten na krilo ako hoce da igra :P

Stariji Hajrović je dobar, desno krilo, zabija golove, asistira prodoran (nije Di Maria, ali tako solidan je). Lazio ga želi kupit.

Što se tiče mlađeg, ne očekujem puno od njega, ne djeluje mi kao neki extra talenat, al et vidjet ćemo. Napustio je Arsenal, trenira sad u Grashoperssu gdje mu je i taj stariji brat, pa ako napreduje dobro i jest, ako ne, nije ni prvi ni zadnji.

Da sam vjerovao svakoj izjavi koju prenosi ovi naši, dosad bi promijenio mišljenje 50 puta. Ja sebi ne dopuštam da mediji utiču previše na moje razmišljanje.

Vidiš, nisi upoznat da je Miske igrao za mladu repku Srbije i imao želju da tamo zaigra za A-tim, ali srećom glupi Pižon mu je reko da nije dovoljno dobar, tj. da je debeo i onda ga je Baka zvao u našu repku malo da se proda u početku, i onda je ovaj ostao, ustalio se i zavolio tu ekipu. Mujdža dugo godina čekao poziv Hrvatske, vidio da će moći kod nas i tek u nekim srednjim igračkim godinama pristao na poziv naših. Za Begovića ne trebam ni pričati, kakva je to sapunica bila sa Kanadom.. Sreća pa je Ćiro istjero po svom. :D

Jeste, ne treba nikoga moliti, ali treba učiniti sve da što više naših po svijetu zaigra za repku. Ako to znači otići u Švicarsku, čitava delegacija, nek idu odmah. Ako išta valja, treba ga dovesti.

Eto Ibre, najboljeg primjera. 

diablo

Ovaj mlađi Hajrović bio u Arsenalovoj akademiji, al su ga otpustili na kraju ove sezone. Ne znam gdje će dalje. Stariji Izet dobar igrač za Grashopperse, švicarska liga, ništa lošiji od Lulića kad je bio tamo. Ima dobar šut:

http://www.youtube.com/watch?v=aEbcvHRtsPE

Dinamo izgleda prodao Halilovića i Jedvaja u paketu za 20 milja eura. Kupac je navodno Tottenham.

http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/sportska-senzacija-dana-dinamo-prodao-i-halilovica-i-jedvaja

Mislim da nije Levy fulao s ulaganjem. Modrića je prodao za dobre pare. Ovu dvojicu će vjerojatno isto prodati nakon nekog vremena kad im cijena naraste. Villas-Boas je vrhunski skaut i vjerujem da je nanjušio vrhunske talente. Dakako, obojica se moraju tek dokazati jer zasada nisu ni blizu vrhunskih igrača. Mamić se opet pokazao kao dobar trgovac djecom koju stavi u prvu ekipu s 15 godina da ih može uvaliti za velike pare.

Mislim da nije Levy fulao s ulaganjem. Modrića je prodao za dobre pare. Ovu dvojicu će vjerojatno isto prodati nakon nekog vremena kad im cijena naraste. Villas-Boas je vrhunski skaut i vjerujem da je nanjušio vrhunske talente. Dakako, obojica se moraju tek dokazati jer zasada nisu ni blizu vrhunskih igrača. Mamić se opet pokazao kao dobar trgovac djecom koju stavi u prvu ekipu s 15 godina da ih može uvaliti za velike pare.

Oni jesu talenti i ako ovim tempom nastave imat ce zavidne karijere, ali što se tiće transfera od toga još uvijek ništa. Mamic je danas na izvanrednoj press konferenciji sve demantirao. Al di ima dima ima i vatre tako da ce oni ovog ljeta sasvim sigurno iz Dinama.

Ali dragi kolege di ovaj nogomet ide?!? Da se za igrače koji su zajedno upisali jedva 30 tekmi i to u pišljivoj 1 HNL daje svota od 20 milijuna eura. Što je previše, je previše.

http://www.24sata.hr/nogomet/mamic-je-sazvao-izvanrednu-press-konferenciju-u-13-sati-321657

Pošto niko o tome ovdje ne piše evo ja ću izvjestit novu vijest:

http://www.24sata.hr/nogomet/amerikanci-predali-ponudu-za-hajduk-gradonacelniku-splita-321888

Pošto vec i vrapci na grani znaju u kakvoj je situaciji Hajduk i kako iz godine u godinu sve više i više tone, ovi investitori bi mogli bit spas za Hajduk. Radi se o 20 američkih investitora koji su spremni investirati u Hajduk. Cilj im je kupovina dionica od grada Splita u čijem je večinskom vlasništvu klub i odma u početku sanacija dugovanja od 100 milijuna kuna i renoviranje Poljudske ljepotice.

Nadam se da imaju dobre namjere. Da će grad Split nakraju prodat klub, a pritom osigurat tradiciju (mislim na sadržavanje imena kluba, stadiona itd.) i da će Hajduk konačno stat na noge.

Uz ligu 12 ili ligu 10. Uz jaki Dinamo, uz preporođeni Hajduk, uz ulaganja i rasta Rijeke i Splita, uz mladu momčad Lokomotive koja je također vrlo nezgodna mislim da bi se uskoro moglo vratit interesiranje u Hrvatski nogomet i da bi se konačno mogli vracat navijaci na stadione.

Kao što sam rekao nadam se dobrom ishodu ove situacije i da će Hajduk pametno odlucit ma koja god odluka da bila. Ali istina je jedna jedina, a to je da ovo više ovako nejde dalje. Nećemo mi obični građani plačat nesposobnost "lihvara"!!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.