7. juni 2013.13 god. comment_128069 Ekipa smo prava. Taj famozni Brazil ne smije i neće nam izmaći. Do kraja trebamo sve dobiti, bez ikakve zajebancije. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128070 Svaka čast zmajevima, Brazil je jako blizu.. a što se Hrvatske tiče opet nam se obilo o glavu ona: kako ćemo? lako ćemo! Jebeno podcjenjivanje protivnika, al eto sad su sebi zakomplicirali i otežali i ovako težak zadatak... Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128071 Svaka čast BiH, nadam se da ćete u Rio! Srbija je ćini mi se izgubila sve šanse za odlazak na SP, a i Crno Gorci ne vjerujem da će izdržati, dok su Slovenci po meni otpisani.. Eh, a moja Hrvatska je sramota teška, izgubit protiv Škotske u sred Zagreba pred solidno popunjenim Maksimirom je sramota, Belgija je jača, to se mora priznat, oni sa elegancijom prolaze skupinu, sve rutinirano, a mi se mučimo, to se osjeća, to se vidi i po igračima, a i po navijačima, nema se onaj osjećaj ''ma lagano ćemo to'' Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128073 [media] http://www.youtube.com/watch?v=0JrLO8CFM8M [/media] Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128076 Čestitke BiH. Žal zbog Hrvatske. Srbija neloša. Katastrofa Crne Gore. Grah iz Makedonije, Slovenija majka Alpanadrije. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128077 Sammir najbolji u redovima Hrvatske. Nisam vidio da je jedno dodavanje promašio. Sjajan. Rakitić, Srna nula bodova, Olić nije trebao ni igrati ovu utakmicu jer nije to za njega, Mandžukić nije ta klasa da sam odluči utakmicu. Falio Modrić puno. Inače pristup potpuno pogrešan, ležernost se obila o glavu i vjerovatno poslala Štimca u baraž. To je ujedno razlika između naše i vaše repke, kod Zmajeva se osjetila velika ozbiljnost i stroga disciplina tako da nismo ni sumnjali u dobar rezultat. ;) Šteta za Crnu Goru, ali oni još imaju šanse. Ta se grupa sada komplikuje. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128082 Ma oni odu u Hercegovinu i zajebavaju se, planiraju se zajebavat sa Škotima, pravit gol razliku, ali to je Škotima baš išlo na ruku, igraju protiv velikih Europskih igrača, prilika za dokazat se i eto, sad mogu reć da su dobili 4. repku svijeta Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128084 Stvarno je uživancija gledati BiH ove kvalifikacije, to se vidi svugdje, čitav grad, dražava su taj dan nabrijani, konobari u kafićima oblače dresove reprezentativaca, nose se kišobrani sa bojama zemlje, zastave oko pasa...stvarno sjajna atmosfera kakva nikad nije bila. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128095 Cestitke Bosancima,svaka cast,mi(CG)jos uvijek imamo sanse za baraz posle ovakog poraza od Ukrajine,bili smo desetkovani ali smo se i ispromasivali u prvom proluvjemenu... Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128097 ----------------------------------------------------------------------------------------- ....Cijeli post.... Slazem se sa svim od A-Ž Dugo je vremena proslo otkad si posljednji put napisao pametnu... Bas me iznenadi.. :p :p __________________________________________________________________________ Svaka čast našoj BiH a sarajevski šmeker sa Baščaršije je pokupio paučinu sa gola... Očekivao sam da će Srbija izgubiti jer su Belgijanci bolja ekipa na mnogim pozicijama a nisam očekivao kiks Hrvatske. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128108 kakav bre susic,kakav bre stimac,kakvi bre ostali selektori reprezentacija na ovim prostorima,miha je najveci majstor,nekrunisani kralj,protiv belgije 2-0 rezultat cuva,fudbalski mag ! Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128114 Sammir najbolji u redovima Hrvatske. Nisam vidio da je jedno dodavanje promašio. Sjajan. ti to ozbiljno? haahha Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128120 Ccc koja sramota, izgubit kući od ekipe koja dođe bez 13 igrača. I sad se svi jebu matere Sammiru, a glavni krivac Štimac će dobro proći. Jebem mu ja izbor igrača, taktiku i formaciju. On izađe na teren sa Kovačićem kao defanzivnim veznim. Vukojević je godinama prvotimac i uglavnom igrao odlično, ali kod Štimca nema mjesta za njega. Perišić užas, bolje da je sam izašao s terena kad ga već Štimac nije vadio. Raketa isto koma, čovjek nije mogao normalnu loptu centrirati cijelu utakmicu. Srna loš. Može i mora to kapetan mnogo bolje. Za onog Strinića stvarno više nemam riječi. Sad samo čekam nekog stručnjaka da mi dođe reći da nemamo boljeg. Opet ponavljam, bilo koji lijevi bek iz HNL-a bolji je od Strinića. To je činjenica. A izmjene Štimca...Čovjek ubaci Kranjčara koji je propo ko Grčka i Kalinića od kojeg bi i jablan bolje odigrao. I to još čeka kraj utakmice. A kakva se sprdačina radi od repke dokazuje činjenica da se u ekipi nalazi balavac od 16 godina koji iza sebe ima 4 i pol utakmice HNL-a. Sramotan odnos publike prema Sammiru. Dečko bio jedan od najboljih, a sigurno bi bio i bolji da je dobio podršku. I na kraju, jebem ti mrtvi grad Zagreb. U glavnom gradu da se ne može pružiti kakva-takva podrška reprezentaciji, sramota. Igrati bilo gdje drugdje. Rijeka, Osijek, Split, svi će napraviti daleko bolju atmosferu. Štimac me na trenutak čak i uspio uvjeriti da zna što radi, ali sada kada malo bolje razmislim, sve mu se svodilo na puku sreću. Baraž, here we come. :D A sada se molit višim silama da se plasiramo jer mislim da postoji neka mala šansa da odem u Brazil u tom slučaju. :) Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128121 I na kraju, jebem ti mrtvi grad Zagreb. U glavnom gradu da se ne može pružiti kakva-takva podrška reprezentaciji, sramota. za razliku od tekme sa srbijom,bilo je ok navijanje Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128127 Kako je inače u Zg, ovo je još bilo dobro, ali u bilom kojem drugom gradu je atmosfera još bolja, pa u Puli protiv Čeha prijateljska pun stadion, u Osijeku protiv Walesa puno, u Splitu da ne pričam, tamo je i na Gruziju puno, pa čak je i u mojim Vinkovcima na utakmici Hrvatska - LIHTENŠTAJN! bilo puno, gurali se ljudi na stadionu, a u Zagrebu komotno prolaziš kroz prazne redove Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128132 20 tisuca kolko je bilo minimalno je bilo neocekivano sigurno...bile su najave oko 4-5..tako da brojka super... Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128141 Srpski napad se uvjek pobrine da bude 0:0 al zato odbrana ujebe. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128156 20 tisuca kolko je bilo minimalno je bilo neocekivano sigurno...bile su najave oko 4-5..tako da brojka super... Te brojke su sramotne s obzirom na kapacitet stadiona. Ja sam često išao na utakmice kvalifikacija za Euro 2008. i Maksimir je uvijek bio popunjen, bez obzira na protivnika. Žalosno je da se danas Maksimir može napuniti jedino na Srbiju. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128160 [media]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=28uqMkKIlz0[/media] Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128169 https://www.youtube.com/watch?v=Ngzz0_YU1TU Cuj marijana ludjaka. :D Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128185 ti to ozbiljno? haahha Pitaj Štimca. Jedino zaslijepljeni hejter može reći da Sammir nije odigrao odlično sinoć. Što se stadiona tiče, mislim da u Hrvatskoj ne postoji stadion iole većeg kapaciteta a da nema atletske staze. Zbog toga je nemoguće kreirati atmosferu ko na Bilinom, ono je unikatno nešto. Pa mi kad igramo u Sarajevu, to je predstava obična. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128188 Ja nemam ništa protiv baraža. Fino smo tako otišli i na Euro. Bitno da se plasiramo. Glupo je kritizirat Štimca nakon jedne loše utakmice. Bilić je imao puno više loših. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128211 Zato mi već godinama ne igramo u Sarajevu... ;) Nije bas to razlog, veci je razlog zato sto je stadion retardiran, i zato sto su tribine udaljene kilometar od travnjaka ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.