Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Ma daj samo pogledaj te mafijaške face Amera. Ja im ne bih dao da išta kupe. Smrdi mi ovo jako. Briga njih za tradiciju, samo šušku gledaju, ne bi me čudilo da preimenuju i stadion i ime kluba kako bi bili atraktivniji. Druga stvar, dobili bi i atraktivno zemljište od grada na korištenje vjerojatno kao neku kompenzaciju za ulaganje u klub i mislim da na to oni pucaju. Pročitao sam i da će kao pokrii sve dugove ako im cijena paketa dionica bude manja od tržišne. Ali Hajduk podhitno mora u privatizaciju jer su zakoni EU takvi. Čudi me da nisu na to mislili ranije. Ne gine im stečaj ako nešto hitno se ne promijeni. Ne treba grlom u jagode i odmah prodati Amerima. Nešto se pričalo da će familija Lukšić to kupiti, ne znam gdje je zapelo u međuvremenu.

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Ma daj samo pogledaj te mafijaške face Amera. Ja im ne bih dao da išta kupe. Smrdi mi ovo jako. Briga njih za tradiciju, samo šušku gledaju, ne bi me čudilo da preimenuju i stadion i ime kluba kako bi bili atraktivniji. Druga stvar, dobili bi i zemljište od grada na korištenje vjerojatno kao neku kompenzaciju za ulaganje u klub i mislim da na to oni pucaju. Ali Hajduk podhitno mora u privatizaciju jer su zakoni EU takvi. Čudi me da nisu na to mislili ranije.

Zato treba sve jako dobro preispitat i ugovorima se osigurat. Jer daj Bože da neko dođe i uloži u Hajduk i da ga s time spasi. Makar Hajduk postao novi Dinamo (čitaj Mamic), jer to bi značilo klubu stabilnost i uspjeh.

I zar ti to nebi volio, nego bi rađe da nam ulica i razni političari vode klubove?!? Sam Hajduk je primjer kako to sve završi. Pojedinci se bogate, dok klub propada, a porezni plačenici plačaju i održavaju ga na životu.

Jedan je moj rođak u toj ekipi što je napravila ponudu za Hajduk, Sead Karaselimović se zove. Ako ste pratili dobro ovu situaciju sigurno ste naišli i na njegovo ime. Sad nisam tačno upoznat kakvu strategiju imaju, ali eto da znate samo da nisu to svi Ameri.

Sad sam se malo više informirao i samo je glavni ulagač Amer, a ovi ostali su "insajderi".

Izvini drug , ali ja ne ulazem nista u Hajduk . Ti si se nesto zajebao . 

Evo koliko danas čitam, grad Split je odbio prodaju svojih dionica Amerikancima. Što se mojeg mišljenja tiće potpuno opravdano. Mislim da je ta ponuda sramotna. Ponudit 20 milijuna kuna za 51% dionica i pritom da ne preuzmu dugove, nego da dugovi ostanu gradu Splitu. Neprihvatljivo. Podržavam ovu odluku grada Splita.

15 godina prošlo od ove velike pobjede i velikog rezultata na SP-u :D

kakva generacija ljudi moji, kakva generacija :hljeb:

http://www.youtube.com/watch?v=-8LpIDMOmTc

Danas će oba favorita dobit kako stvari stoje, teško da će Dinamo kiksat kontra Osijeka. Drago mi je zbog Rijeke i njima najviše sreće želim u prvenstvu, naravno uz Dinamo koji će biti prvak. Sutra Dragovoljac Lokomotiva, vjerojatno 1X, Dragovoljac je žilava ekipa na svojem terenu, Lokomotiva je oslabljena dosta i igra Europu. Zadar i Hajduk bi trebalo biti izjednačeno i napeto sa više od 2 gola.

• Autor

Dinamo prejebenu ekipu ima, za Čopa sam ja od početka govorio da je bolji igrač od Vukušića i da Hajduk krivog forsira, ponijeli su se prema Čopu ko prema zadnjem govnu i sad im isti piša po faci. Zaslužili su. Soudani i Ademi su 2 bomba igrača, oba daleko veće kvalitete od ostatka lige, onaj Pinto isto lomi protivnike ko palmu, Said i Pamić da ne govorim...prejebena ekipa uglavnom.

Rijeka se dosta pojačala, uloženo je pun kurac para i mogli bi se pokazati u Europi, jako mi se sviđa način na koji rade i realno imaju najjačeg centarfora u balkanskim ligama, Benko je zvjerka. 

Hajduka nosi vlastita mladost što nikad nije loše, odaziv navijača će biti veći i unatoč tome što su i lani jedini imali navijače. Uostalom, ima tu extra talenata, Kiš ima nevjerojatan nos za gol, Kvasina je odličan igrač, Caktaš također samo psihički slabiji, Pašalić je daleko jači igrač i talent od Halilovića, ali nema Maminja da ga digne u nebesa..

Lokosi oslabljeni ali imaju respektabilnu ekipu, Istra također unatoč prodaji najboljih i dalje dobra, Osijek, Slaven i Zadar lagano tonu al ne treba ih otpisivati, Dragovoljca ne poznajem dovoljno al nadam se da će bit dobri.

Sve u svemu, Split ove godine skida Maminjove pulene s trona, ako ćemo realno. Rebić i Erceg će bit nezaustavljivi, ajmo RNK <3!

Jeste li zadovoljni predstavama vaših klubova u kvalifikacijama za euronatjecanja?

Evo jedna slika, legenda balkanskog nogometa, stručnjak koji je već vodio Dinamo do Lige prvaka i trener koji je svakako podcijenjen, veliki ratnik i motivator:

jurcic-dinamo-derbi-RGorsciccrpix.jpg

Ucite od nas, jos nije kasno.... 

http://www.youtube.com/watch?v=nacaBaVESrs

http://www.youtube.com/watch?v=Aplq0EQxN8U

http://www.youtube.com/watch?v=0yPk07wfA9E

Opet fantasticna atmosfera sinoc. Za primer navijackim grupama sirom sveta. 

Obaveze su me sprecile da prisustvujem sinocnoj utakmici, ali u sledecem kolu, sa bracom ciganima na Severu!

Ajmo redom:

Dinamo je sad još bliže Ligi prvaka, Sutjeska i Sheriff mu nisu ni do koljena, tako da koga god dobije, to će oni proći bez problema, a onda, ako budu nositelji u zadnjem kolu, moglo bi opet biti povoljno po njih, vjerujem da će oni opet ući u Ligu prvaka. Sheriff je prošle sezone prošao Ulises 2:0, ali je onda zaustavljen od Dinama 5:0, dok Sutjeska nije igrala Europu prošle sezone. Vrijednost Dinama je 35M, Sheriffa 8M, a Sutjeske 1,5M

Hajduk će teško proći Dilu, nije Dila baš poznat klub, ali Dila Gori je razbila favorizirani Aalborg, prošle godine je u drugom pretkolu dobila Aarhus ukupnim rezultatom 5:2, u trećem pretkolu 3:1 Anorthosis, i u zadnjem pretkolu izgubila od Maritima 3:0, znači nisu ni oni bezopasni. Vrijednost igrača je 4M, dok je Hajdukova vrijednost 20M.

Rijeka je dobila odličan ždrijeb, mislim da ni Olimpija ni Žilina ne mogu parirati jakoj Rijeci. Žilina je prošle godine eliminirana od Ironi K.S. sa rezultatom 2:1 u drugom pretkolu LP, a Olimpija u drugom pretkolu kvalifikacija za EL od Tromsoa sa 1:0. Vrijednost Rijeke je 19M, Olimpije 7M, a Žiline 6M

Lokomotiva će teško proći, ali ima šanse, jaka je to momčad, nisam vjerovao da će dobiti Dinamo Minsk, pa im uvale dva komada i još promaše penal. Trabzonspor je prošle sezone ispao u zadnjem pretkolu EL od Videotona na penale. Derry City neću ni pisat jer oni nemaju šanse za prolaz protiv Trabzona. Vrijednost Lokosa je 7M, a Trabzona 70M

Ucite od nas, jos nije kasno.... 

http://www.youtube.com/watch?v=nacaBaVESrs

http://www.youtube.com/watch?v=Aplq0EQxN8U

http://www.youtube.com/watch?v=0yPk07wfA9E

Opet fantasticna atmosfera sinoc. Za primer navijackim grupama sirom sveta. 

Obaveze su me sprecile da prisustvujem sinocnoj utakmici, ali u sledecem kolu, sa bracom ciganima na Severu!

uzalud trud, dzaba vam sve...

"Delije" pokorile Evropu!

Utakmica između Crvene zvezde i IB Vestmaneje bila je najposećenija ove nedelje u kvalifikacijama za Ligu Evrope a druga na listi najposećenijih ako se uzmu u obzir mečevi kvalifikacija za LE i LŠ.

marakana600115694020130418201849.jpg

[media]http://www.youtube.com/watch?v=MD_h0sp85UQ[/media]

Ovakvi navijači zaslužuju bolji klub, odnosno uređeni i zdravi Hajduk, najjači su, da bar Chelsea ima ovakve navijače

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.