Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

meni je bas drago sta je hrvatska izgubila, neka hns i dalje propagandira zagreb a split nek dobiva gruziju i prijateljske.  

a sta se tice utakmica jad i bijeda, hrvatska je izgledala ko chelsea jadno i bezidejno, a sta se tice svaka cast bosancima sta su napravili u latviji

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Ja nemam ništa protiv baraža. Fino smo tako otišli i na Euro. Bitno da se plasiramo. Glupo je kritizirat Štimca nakon jedne loše utakmice. Bilić je imao puno više loših.

mislis da ce Hrvatskoj biti lahko u barazu,Spanija ili Francuska ce biti u barazu,Portugal ili Rusija,i jos dosta solidinih reprezentacija a ovaj Stimac je vecinu utakmica dobio nazor,nadam se da cete otici na prvenstvo ali uz onakav pristup kao protiv Skotske tesko ce biti u barazu.

Ma dobar je Marijan, jest da to nije ozbiljno za televiziju al koga briga.

Steta sto ima neki hrapav glas. Bio bi 3x jaci da ima glas neki zanimljiv :D.

Ipak ima i on nekih caki, mislim, sta ima pricat o djedovima tetkama Dzeke i kompanije. Nek si upoznat sa igracima al koga interesuje :D

Gledam ove klipove atmosfere i navijača iz Latvije. :D

Pa naši prče ove Latvijke u 16, ludilo je gore. Dobio sam i izvještaj od jednog poznanika, kaže naroda nema otkud nije stiglo. Dijaspora se strašno zagrijala za ovu tekmicu, raja uzela godišnje i svašta nešto samo da dođu. Očekuje se preko 5 hiljada naših, a prema procjenama i do 8 hiljada. Tako da je navijanje zagarantovana, sad ostaje samo na momcima da donesu kući 3 boda. Na koji način će to uraditi, ne zanima me ni najmanje.

Joj mogu zamisliti šta će biti u Brazilu s Brazilkama i sambom, auuuu :D To ne želim propustiti, nou vej. 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I6xFN4kYlDQ#at=112

U centru Rige, Halid dere, a Latvijke igraju :D  Obori..

Što se tiče tekme, fantastična igra, fantastična pobjeda pod dirigentskom palicom fantastičnog Papeta.   Pape živio ti nama još 100 godina, a bar 30 bio selektor naše repke. Prezadovoljan sam, presretan i aBd samo naprijed. ;)

• Autor

Svaka čast BiH, gušt će vas biti gledati u Brazilu i navijati za vas. ;)

S druge strane, Hrvatska je sramota. Ne krivim Štimca koliko i ostali, ali brate mili, ovih poluproizvoda mi je pun kurac. Strinić sramoti sebe i sve oko sebe po milijunti put, pa sine dragi da sam ti mater odreko bi te se preko novina, Srna ko kurac al njemu se može oprostit jedna utakmica, Perišić smiješan, čak i Rakitić koji mi je drag igrač se pokazao kao izrazito malouman igrač, Anton Maglica je mala maca za njega, pa bogte jebo koliko zatucan moraš bit da centriraš 4846 visokih lopti protiv otočke momčadi, mogo si se natjecat sa Hudekom u klepanju debrecenki idiote..

Mandžo, Olić i ostali - katastrofa. Uvođenje jebenog sammira u reprezentaciju neću ni komentirat, pa koji će nam kurac još jedan Kranjčar, još jedan debeloguzi lijeni smrad koji ne iskorištava svoj talent ni 10% i igra nogometa sa jednakom dozom ljubavi koliku ja imam prema viljaš-govnašu. Sreća pa plavokoso govance nije dobilo priliku, bar nešto lijepo večeras. 

Također, odabir mrtvog Maksimira, rugla i stadiona duhova za nacionalni stadion je idiotizam, daj repku na Poljud pa nek je uklet, al bar se gostujuće ekipe pri dolasku na utakmicu protiv "Velike Hrvatske" neće osjećat ko da u prčvarnicu dolaze, jebala te logika da te jebala takva.

Nama je Pape ko hljeb. Nije neki strucnjak ali je oprezan i u svaku utakmicu ulazi sa istim stavom, bilo da se radi o Litvaniji, Grckoj itd. Nikada ne potcjenjuje protivnika i nikad ne vidi pobjedu prije nego utakmica pocne, za razliku npr od Cire Blazevica, koji kaze, jebat cemo im mater, uvalit cemo im pet komada, a evo Hrvati izgubise i to od posljednjeg na tabeli.

Mi imamo tu srecu sto je Safet Susic vrlo ozbiljan u svom poslu pa je takav stav unio i medju igrace. Ponavljam, nije neki strucnjak ali je veliki autoritet i profesionalac i ne zeli da mu se desi ono sto nam se desavalo posljednjih godina, kada smo bili pred vratima velikih takmicenja.

Hrvati su posljednju utakmicu uzeli, zdravo za gotovo, mislili su da su pobjedili prije nego je utakmica pocela i tu je prije svih kriv selektor i sada je pod znakom pitanja direktan plasman na mundijal..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

• Autor

Evo završio ovaj turnir juniora Mladen Ramljak, i neki su se igrači još jednom pokazali kao ogromni talenti. Otprije znam za Dinamove Kolara i Biljana jer su me i uživo zadivili, ali ovaj Murić je čudo, pa onda Brodić koji je 2 godine mlađi od svih na turniru i izdominiro je turnirom, još kad uzmeš u obzir da toj generaciji fali Jedvaj koji je na pripremama s prvom momčadi, što više treba reć o toj generaciji. Kod Hajduka je Pašalić čudo od igrača, sigurno među top 3 talenta koje je Hajduk stvorio u zadnjih 20 godina, sad treba vidjeti što će dalje biti s njim, stoper Šimić također odličan, a još im nema Kiša koji je kao i Jedvaj s prvom momčadi.

Svakako, Dinamo i Hajduk imaju zadivljujuće juniorske momčadi, koje su razvalile mnoge europske divove pred sobom.

Evo što Žuti kaže o pozivu Haliloviću:

"Meni to nije normalno! Pa tko je tu lud? Zar je pozvan samo zato da ne bi igrao za Bosnu? Ako je želio ići u Bosnu, neka ide u Bosnu! Ljudi moji... Onda čitam da se stvara tandem Modrić - Halilović. Kakav tandem, ovaj igra u Realu, a ovaj je odigrao osam i pol minuta za Dinamo. Preskočio je Halilović sve selekcije i došao u A-reprezentaciju. Ne kužim, to mi je totalno abnormalno."

Nesposobnost doktora, ništa drugo... Rekli mu da može igrat i da neće imat problema i posljedica za zdravlje iako ima problema sa srcem i onda paf! Šteta velika.. RIP.. 

hrvatska u20 repka pobjedila svoje vrsnjake iz urugvaja na sp prvenstvu rezultatom 1-0

zanimljivo je to da hrvatskoj reprezentaciji fale igraci poput halillovica,kovacica,radosevica..... 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.