Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Apsolutno najveci krivac je Jesic. Vjerovatno je i do njegovog nacina treniranja, uigravanja pa i odnosa sa igracima, ali najveci razlog po meni je igracki kadar koji je on skrojio otpustanjem i prodajom nekih kljucnih igraca i dovodjenjem ovih poluigraca kao sto su Brazilci i oni sto igraju u odbrani. Nisam vidio veci propuh u odbrani nego kod vas. 

Kad se sjetim ekipe koju su ne tako davno cinili Cimirot, Puzigaca, Stojcev, Velkoski i drugi...

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Kad se sjetim ekipe koju su ne tako davno cinili Cimirot, Puzigaca, Stojcev, Velkoski i drugi...

Napravio je gresku sto je nekim igracima previse vjerovao, odbrana je katastrofalna. Prodaja Cimirota je onako, dobar igrac, dobra ponuda i to je realnost za nasu ligu. Neki igraci su zasluzeno otisli, poput Alispahica, Barica, Purica.

Medjutim, do kraja sezone ja bi ostavio Jesica iz razloga, sto je sezona vec izgubljena i treba pokusati izboriti 3.mjesto.

Prosle godine u Hotelu Tuzla u basti sam stajao sa njim i Velkoskim, usput se slikao i otisao na utakmicu u Ugljeviku protiv Radnika iz Bijeljine.

Pa gdje ćeš ostaviti Ješića, ne možemo utakmice dobiti, i još hoćeš izboriti evropu s njim

frajer je uništio sarajevo, ubio gotovo svaku nadu za osvajanje lige, u igri smo jer ima još 9 kola do kraja, uz neko čudo da ekipe iznad nas kiksaju a da pritom sarajevo sve pobjedi do kraja

katastrofalan prelazni rok, forma igrača u kurcu, tehnika u još većem kurcu, nit se znaju dodati, a niti znaju primiti loptu

duljević i benko podizu prosjek ekipi, da nije njih ova ekipa bi bila ko željo u proslom dijelu sezone

drago mi ješto je ješić otišao a i ona njegova nesposobna ekipa s njim

Gledam malo finasijsku stranu, vjerovatno su izmuzli klub odstetama.

za to je uprava kriva tacnije prije svih njih ibrakovic dok nas je jebavao po svakom koraku

srećom nije samo nas, bilo ih je i prije sarajeva

Pa kupujemo stolice al' barem ćemo imat svoj stadion 1/1 a ne plaćat kiriju kekekek

Ovo što Željo radi kapa dole, ovo je mašina koja se neće zaustaviti, uprava radi odličan posao. Znam Spaha da ste na aparatima jer amidža je zavrno česmu, od njega sve što ste dobili jeste što vam je dugove saniro. Koga ste doveli od pojačanja za ove godine otkad je tu? Nemojte biti smiješni.

Sloboda - Zeljeznicar 0:1

Cestitke Zelji na pobjedi.

Sloboda imala terensku inicijativu, vise prilika od cega 2-3 stopostotne.Ipak je Zeljo jedinu svoju bolju priliku uspio pretvoriti u gol preko Lendrica ali takav je fudbal.
Sve u svemu dobra utakmica i pohvalio bih golmana Zeljeznicara Kosjevskog koji je evo i danas pokazao kakav je golman.

mogu li i ja kako donirati tvrdu stolicu :D

ej pazi to, javljaju se kad Sarajevo ´renta´ stadion, a sami igraju evropske utakmice na koševu, a grbavica samo što se nije raspala, lijepo je vidjeti da se ovako trude oko nečega, ali sumnjam da oni mogu sve dovesti u red

pa jebote, kad vidiš zahtjeve koje trebaju ispuniti za evropu, zapita se čojvek kako uopšte mogu igrati i u premier ligi.

da se drži kod nas nekih pravila, ne bi željo ni na grbavici mogao igrati

stojiš tamo na južnoj tribini i samo čekađ kad ćete nešto zaskočiti iza onog grma

Vidi se nisi bio odavno na jugu, na jugu je OK :D A ljepsa je grbavica kao stadion, nego sto ce kosevo ikad biti. I nema se sta porediti drzavni stadion sa zeljinim stadionom, jer je on od kluba, a ovaj drugi zna se.

Uvijek vjestacki klub bio, pokraden zeljo kada ste nastajali, citav zivot na rentanom stadionu i opet se ima obraza prigovoriti uskoro europskoj grbavici i trofejnijem klubu.

Nije zeljo glup da predaje za licensu ako misli da nece proci, ako moze Kosevo sa razvaljenim toaletima i prahistorijskim stolicama koje su prljave k'o da su srali po njima, moze i Grbavica sa savrsenom travom, lcd televizijom, reflektorima, uskoro svugdje stolice, sto da ne.

Kosevo kakvo god da je, miljama je ispred grbavice, upravo ga koci to sto nije u vlasnistvu sarajeva, jer iz tih razloga ne mogu renovirati stadion, uvijek ga neko drugi koci.
Kao i sada kad su u planu vece renovacije.
Ima li grbavica toalet?

Sent from my E6653 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.