Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Da si tako pametan kosto nisi trebo bi znati da Ibrakovic vec dugo nije u Sarajevu.

Zašto ga onda vaši "pametni navijači" po forumima zajedno sa Selimovićem prozivaju da ode iz kluba? Ajde priznaj da još uvijek drži sve konce iz sjene. Pa to svi znaju. Samo ti mene prozoveš glupim. Ne znam zašto vi sebe lažete, srećom ima i normalnih ljudi među Kitarima poput ovog.

8ibiOs5.jpg

Ovaj Selimović rijetko odvratna njuška:

dino-selimovic.jpg

Podsjeća na ovog patuljka iz onih filmova tipa American Pie: Naked Mile itd, samo što je on ljepši (patuljak naravno):

154701.1.jpg

Za sve velike navijače ima na stadionu.

Navijaci na stadionu ne trebaju prenos, nego utakmicu mogu gledati uzivo.

Ni jedna tv kuca u BiH ne prenosi utakmicu kupa izmedju Sarajeva i Slobode. Razlog je jednostavan, domacini nisu dali dozvolu. Sve je jasno sta se sprema :D

Ni jedna tv kuca u BiH ne prenosi utakmicu kupa izmedju Sarajeva i Slobode. Razlog je jednostavan, domacini nisu dali dozvolu. Sve je jasno sta se sprema :D

Nije tacno, nego je dogovor bio da se ni jedna utakmica izmedju ova dva kluba prenosi. Druga stvar je sto se sad digla tolika prasina pa svi zele da gledaju prenos.

Moram ja jednom otići na trening, ja mislim da ovaj Ješić više trenira šetkanje, nego borbu za loptu.

Žao mi Duljevića i Benke, sramota s kim moraju igrati

Al kakva je prevara Emerson, strašno

btw čestitke Slobodi, na dobrom su putu da osvoje duplu krunu

napisaću sutra više

Je li taj emerson jedan od onih ih iz vijetnama, tajvana ili odakle vec ? Najjaci brazilci, jedini koji igraju u divljini, nisu mogli cak ni u brazilu igrati :D

čak i 1. liga federacije je trenutno premiership za onu iz mijanmara

evo ne vjerujem šta je frajer uspio uraditi od ekipe, ništa nismo napredovali, samo unazadovali, strašno

jednostavno, očekujem sutra ostavku ješića, samo da kruno kurčić ne dođe poslije njega

evo i jedan moj oscrt na utakmicu

prvo da odgovorim reli, bio sam na utakmici, dogovorio s profom da mi upiše attendance, jbg cini se da profa navija za Sarajevo ili da je bio dobre volje :D

Sarajevo je u početku kao htjelo pobjedu, imali su agresivniji pristup, ali nije bilo nikakve ozbiljnije šanse u početku, i onda na scenu nastupa mijanmarski mađioničar, brazilac, emerson, gubi loptu u sredini terena, Sloboda kao trenutno najjača ekipa u PL, odlično iskorištava svoju kontru i zabijaju gol. Ogorčenje na istoku, padaju psovke, sjever nastavlja navijati.
Pošto sam stigao kasno na utakmicu, morao sam ići na vrh istoka, gdje je jak vjetar puhao, nisam imao nikakvu kapu, ništa s čime bih mogao glavu zaštiti, pa sam sišao na stepenice negdje napola, ali ista stvar, jebiga, Koševo je otvoren stadion, pa je vjetar normalna pojava, nisam mogao biti više pa sam morao kući otići zahladilo, a prije toga kad je Sarajevo na Koševu igralo, ostao sam čitav meč, pa sam nakon toga kumovao poštenu prehladu.

Dalje, što se tiče igre Sarajeva, totalno neorganizovano, igrači ostaju nedorečeni, forma je nikakva, tehnika je nikakva, igrači olako gube loptu, ne znaju je primiti, ne znaju je poslati. Čast izuzetcima, Duljeviću i Benki, koji su zaista klasa, iskreno biće mi teško gledati Sarajevo bez njih iduće sezone.

Ostatak ekipe je talaška, Harbi treba još malo vremena, ostali igrači nisu vrijedni spominjanja.

Jednostavno, ekipa je djelovala kao da ne treniraju, dodju na trening da se zajebavaju, Sloboda je rutinski odradila utakmicu, došli i pobjedili, jednostavno rečeno.

Igrači su iznevjerili navijače, ali naša je ljubav bezuslovna, tako da ćemo dolaziti i dalje na iduće mečeve.

Ješić je dobio otkaz, umjesto njega nastavlja Almir Hurtić, koji je vodio Sarajevo nakon odlaska Džene, odnosno prije dolaska Ješića.

Jedno mi samo ne ulazi u glavu, šta je Ješić uradio od ekipe, nemoguće da šampionska ekipa ovoliko sroza, ne pamtim ovako bezidejno Sarajevo.

Ja se nadam da će Sarajevo uspjeti osigurati evropu, jer nakon ovoliko kikseva s ješićem, i evropa je dobrodošla da se spasi sezona.

https://www.youtube.com/watch?v=2dU3YIUSWhc

https://www.youtube.com/watch?v=L_uhSqakQCk

do zadnjeg dana zivota mog samo Sarajvo...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.