Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Bolje nemati, nego k'o da si usao u svjezu masovnu grobnicu. Tj. ne mozes ga ni koristiti.

Sto vas koci, donirate pare iskljucivo za stadion, i onda se renovira. Fazon je sto vi nemate pare ionako, jer ste pokrali od tana sto vam je dao milion.

@adis, tacno, bilino polje je uredjenije, ali ovdje se radi o svom stadionu, ne o rentanju :D Zeljo nije Sarajevo, oni bi se hvalili kako im je stadion prelijep da nekim slucajem BP rentaju :D

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

šta očekuješ da ti odgovorim, kad si postavio sliku prije početka utkamice kad su se ekipe zagrijavale.

moj diablo, pa ja bih radije šutio, pogledaćemo na kraju sezone posjećenost ko ima veću, ili koševo ili grbavica, plus gostujuće utakmice.

Pogledajte sve prilike i gol sa utakmice Sloboda - Zeljeznicar. 

Ono sto je mozda i obiljezilo ovaj susret jeste publika koja je aplauzom nagradila Zeljeznicar nakon sudijskog zvizduka. 

https://www.youtube.com/watch?v=53FKeC0E_UE

Ko se kurci? Sarajevo ne igra od jucer na Kosevu, zapravo i taj sam stadion je nazvan po najboljem BH igraci Asimu Ferhatovicu.

Svidja mi se optimizam pojedinaca, prvo postavljanje slike gdje se igraci zagrijavaju prije pocetka utakmice, a kao slika bi trebala predstavljati broj navijaca na tribinama, i sad ovo poredjenje rentanje stadiona sa kupovinom stolica.

Sent from my E6653 using Tapatalk

ODRŽANA SJEDNICA DISCIPLINSKE KOMISIJE NS/FS BIH
25.03.2016

Trener FK „Sloboda“ Husref Musemić“, novčana kazna u iznosu 1.000,00 KM (kršenje kodeksa oblačenja). 

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH   =))

Manje je sranja u Savezu pravio Munib Usanovic nego ovi sad. 

Lik bio u dzemperu a ispod kosulja. Ako je to za kaznjavanje sta bi onda Fifa ili Uefa trebala Safetu Susicu uraditi? Ili FA Kloppu koji je svaku utakmicu obucen u trenerku?! Pa eto prvi Mulalic je bio u trenerci?! Ljudi mu se smijali na tribini, kazu vidi ga majke ti, uvukla mu se u supak.
Ne znam sta fali covjeku.

Evo slike Musemica 

1918863_1149934735019507_245078153584369

Hahahah zaista nevjerovatno cime se nasi kvazi strucnjaci bave :D

Sta sve nece pokusat da poremete mir u svlacionici Slobode :D

Oni bi i njega kaznili :D

[spoiler]

Josep+Guardiola+Tops+V+neck+Sweater+tP84

[/spoiler]

Evo komplet izvjestaja sa jucerasnje sjednice

ODRŽANA SJEDNICA DISCIPLINSKE KOMISIJE NS/FS BIH 25.03.2016 ............................................................................................................................................

SLOBODA-ŽELJEZNIČAR FK „Sloboda“- novčana kazna u iznosu od 3.500,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba velike količine pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača);

Trener FK „Sloboda“ Husref Musemić“, novčana kazna u iznosu 1.000,00 KM (kršenje kodeksa oblačenja). ............................................................................................................................................

FK „Borac“ zbog dugovanja po osnovu ugovora igračima: Pilipović Borislavu, Kostić Ivanu, Žižović Mladenu, Jeftić Marku i Dujaković Stefanu, suspenduje se od odigravanja prvenstvenih i Kup utakmica, ukoliko ne izmiri dugovanja do 31.03.2016. godine.

FK „Veležâ€œ zbog dugovanja po osnovu ugovora igračima: Kazazić Zlatku i Maletić Branimiru, kao i finasijskih dugovanja prema HNK Branitelj suspenduje se od odigravanja prvenstvenih i Kup utakmica, ukoliko ne izmiri dugovanja do 31.03.2016. godine.

Nova FIFA rang lista - Najboljih 20:

1. Argentina

2. Belgija

3. Čile

4. Kolumbija

5. Njemačka

6. Španija

7. Brazil

8. Portugal

9. Urugvaj

10. Engleska

11. Austrija

12. Ekvador

13. Turska

14. Švicarska

15. Italija

16. Meksiko

17. Holandija

18. Mađarska

19. Rumunija

20. BOSNA I HERCEGOVINA

također Edin Cieco se poravnao sa Davorom Šukerom po broju postignutih golova za repku, obojica imaju po 48 golova, s tim da je Cieco igrao 78 utakmica za Bosnu a Šuker 71 utakmicu za lipu našu odnosno bivšu nam republiku

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.