Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Hajd Cae ne seri, kad je Sarajevo osteceno u Sirokom Brijegu trener kaze necu da komentarisem sudjenje, a danas je penal bio.

šta odgovaraš Caetu, nekom ko nije utakmice u PL pogledao u zivotu, a garantujem da Cae to nije, možda jedino na TV.u, ne vrijedi se raspravljati

Sloboda je zasluženo pobjedila, ima revanš, ništa još nije gotovo.

Ja sam danas govorio Spahi, vrijedi otici samo zbog ovih psovki na utakmicu. Placem od smijeha sta sve izvaljuju i psuju. 

Obavezno se ponese malo suhog mesa, sudzuke i rakije i onda samo psuju i psuju :D

Vala nema ništa boljeg od ovog, malo pomezetiš, tvoja raja, kud ćeš dalje, još ako se dobro vrijeme poklopi
https://www.youtube.com/watch?v=0XomRqniSYU

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Jel igrac u situaciji da postigne gol, jest, drugi igrac ga saplice. Cist penal.

A kako vidis da ga saplice boga ti? Mozda je lik sam upao, bilo je obostranog naguravanja, pa ovakvih situacija ima koliko hoces na svakoj utakmici.

Ruzno je to reci, ali Sarajevo ima podrsku NS a samim tim i sudija.Evo u ovoj utakmici skiro svaki igrac Slobode je kartoniran plus i penal. Kad je Sloboda jesenjas bila brutalno pretucena na terenu od igraca Sa, tad nista.

Toliko se busate u prsa i na sav glas govorite da ste najbolji a u stvari pk prikazanoj igri dobro ste i na tom mjestu gdje se i nalazite trenutno.

Igrac je u situaciji za gol, dovoljan je minimalan kontakt da izgubi takvu situaciju i svaki takav prekrsaj se u kaznjenom svira kao penal. Sad ce doci neki i reci da igrac nije bio u situaciji za gol.

Predobar snimak da bi se diskutovalo da li je bio penal ili ne xD Sta vi tvrdite samo mi nije jasno...

Cuj kaznjeni ahaha 

- Žao mi je što se utakmica nije negdje prenosila, da ljudi vide ko je igrao fudbal, a ko nije. Rezultatom nisam zadovoljan jer smo mogli utakmicu riješiti sa dva-tri razlike u svoju korist - kaže Zajko Zeba za "Sport".

Premda je Sloboda aktuelnog bh. prvaka nadigrala u svim segmentima igre, nakon utakmice više se pričalo o suđenju?

- Teško je komentarisati suđenje. Ljudi su sve vidjeli, uključujići i penal. Svi koji su bili na stadionu vidjeli su da je penal prelako dosuđen, ali mi smo na terenu pokazali da smo u ovom trenutku bolji od Sarajeva – rekao je Zeba.

http://sportavaz.ba/clanak/14909/zajko-zeba-za-sport-bolji-smo-od-sarajeva

Predsjednik Slobode Azmir Husić otkrio je o kakvoj premiji se radi, nakon što je poslije utakmice između Slobode i Sarajeva, u okviru četvrtfinala Kupa BiH, direktoru Bordo tima Dinu Selimoviću pomenuo cifru of 20.000 KM.

“Utakmica za koju su obećane premije je utakmica 29. kola prošle sezone kada smo dočekali Mladost iz Velike Obarske. Tada je Sarajevo gostovalo Vitezu. Zašto premije, zaključite sami”, kazao je za portal ****** Azmir Husić, predsjednik Slobode.

Stanje na tabeli prije 29. kola bilo je kao na slici prikazanoj ispod. U 29. kolu Sarajevo je imalo 60 bodova i gostovalo je Vitezu (26 bodova) koji se borio za opstanak kao i Mladost (25 bodova). Sloboda (37 bodova) je bila sigurna na sredini tabele, a Bordo klub se borio za titulu.

160311049.1_mn.jpg

29. kolo BHT Premijer lige (2014/15.): Sloboda - Mladost Velika Obarska (3:2) 

Sloboda je slavila rezultatom 3:2 protiv Mladosti, dok je Sarajevo rezultatom 3:0 savladalo Vitez u gostima.

Nakon toga, u posljednjem kolu Sarajevo je savladalo Slobodu (3:1) i osvojilo titulu (66 bodova), Vitez (26 bodova) je poražen od Travnika (2:0), dok je Mladost (26 bodova) remizirala sa Zvijezdom (1:1) i ispala iz lige.

Evo jos nekih detalja oko ovog kao i SMS-ovi

Čekaj, ovaj hoće reći da su Pitari kupili u Vitezu a zauzvrat obećali domaćima da će premirati Slobodu protiv Obarske?

Jedino to ima smisla.

Al opet kažem, "pravi" se javio da priča o ovim stvarima.

Evo jos optuzbi protiv FK Sarajevo. Zasto bas protiv njih a ne recimo protiv Zelje, Sirokog, Zrinjskog itd. Zanimljivo.

https://www.youtube.com/watch?v=rkGlsfkzhMU

Čekaj, ovaj hoće reći da su Pitari kupili u Vitezu a zauzvrat obećali domaćima da će premirati Slobodu protiv Obarske?
Jedino to ima smisla.

Al opet kažem, "pravi" se javio da priča o ovim stvarima.

Ti nisi ni jedan jedini, ni najmanji dokaz naveo da je Sloboda "namjestala" utakmice ili imala sudije na svojoj strani. Daj nam izjavu neke kompetentne osobe koja je to izjavila i bilo cime pokusala dokazati osim cistih optuzbi.Ako vam je tadasnji trener, proslavljeni Hrvatski strucnjak Ciro Blazevic jedini argument zasto je Sloboda morala ici u Premier ligu a ne Jedinstvo, onda nemamo o cemu dalje diskutovati.

PS: HUSIĆ ZA "AVAZOV" PORTAL: SMS poruke su sitnica, imam jače dokaze ako me iz FK Sarajevo budu tužili! - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/224537/husic-za-avazov-portal-sms-poruke-su-sitnica-imam-jace-dokaze-ako-me-iz-fk-sarajevo-budu-tuzili#sthash.S9RkQ6Im.dpuf

Ima li on dokaz da je Sarajevo kupilo u Vitezu utakmicu? A optužuje ih zato indirektno.

Mašiš temu hamco s tim. Nikakve veze s Jedinstvom to nema. Kupovali smo i mi utakmice te polusezone. Ja ti samo kažem nije čovjek čist kao što ti misliš i nema on pravo pričati nekom o suđenju, kupljenim utakmicama, prodatim i slično. To ti je istina, a ti misli kako hoćeš. 

Ima li on dokaz da je Sarajevo kupilo u Vitezu utakmicu? A optužuje ih zato indirektno.

Mašiš temu hamco s tim. Nikakve veze s Jedinstvom to nema. Kupovali smo i mi utakmice te polusezone. Ja ti samo kažem nije čovjek čist kao što ti misliš i nema on pravo pričati nekom o suđenju, kupljenim utakmicama, prodatim i slično. To ti je istina, a ti misli kako hoćeš.

Razumijem ja sta ti hoces reci, ali samo sto se radi o nasoj ligi ne znaci da svi kupuju i namjestaju utakmice. 

Cekam Spaha da se javi :D

Večeras Husić i Selimović će biti gosti talk showa “Face to Face“ na FACE TV, ovaj talk show emituje se večeras sa početkom u 18:45.

Ne znači, da. Ali Husić nije jedan od tih. Mensur Mušija i njegova Mladost DK npr. jesu. Iako su čak i oni u zadnjoj tekmi za ulazak protiv GOŠK-a podmazali malo.

Sve se to zna. Ja nisam više u mogućnosti da toliko sjedim s ljudima pa da dobijem sve informacije odmah, ali brzo se sazna.

Ali, na stranu to, da vidimo za šta on optužuje pitare. On tvrdi da su pitari kupili protiv Viteza, a zauzvrat obećali Vitezu da će premirati Slobodu protiv Obarske. Drugog objašnjenja nema. Ako ima, nek on ponudi to.

ma daj bolan, šta ste sve radili samo da uđete u prvu ligu, pa samom Jedinstu sta ste uradili, pa igrači su vam igrali pod zabranom prije jedno 5-6 godina, pa niste dobili nikakvu kaznu, čini mi se da je isto utakmica bila protiv Sarajeva

ispade Sloboda na kraju cvjećka, a da se samo Sarajevu štima, i da Sarajevo kupuje utakmice, ispade da Sarajevo kupuje poraze.

Niko ne vidi dalje od svoga nosa, ja kad sam proslo kolo kritikovao sudiju gdje je dopuštao da se tokom čitave utakmice igrači izležavaju, medicinski tim na svaki prekršaj ulazio, šetkao se u teren, krali minute, ali tada je sve ok, ali kad se desi da sudija kojim slučajem navlači na Sarajevo onda je u pitanju kupovina utakmica i kako je NFSBIH na strani na Sarajeva.

Također prošle sezone sudija iz BIhaća zaboravio sam mu ime, znao je dosta puta i to na Koševu suditi protiv Sarajeva, bio sam, gledao sam, znam o čemu pričam, a on je iz nekih nepoznati razloga sudijo većinu utakmica na Koševu.

I onda se opet neki jave i kao navijači Sarajeva kmeče, a koliko su oni iz Želje kmečali za ofsajd? pola sezone, ne znam ni kako su se smirili, i eno iz sad ližu dupe savezu vezano za novi sistem igre, kao šta savez odluči to će biti najbolja odluka, a prije par mjeseci na sve strane kmečali protiv saveza.

ne mogu ja više ove priče, i onaj debil predsjednik Slobode, jasno da mu je zafalilo para, pa umalo fizički nasrnuo na Dinu Selimovića, to se ne rješava psovanjem, već se fino dogovori i imaju prikladna mjesta za to.

A što se tiče Zdravka Šavije, hahahaha, pa gdje njega nađe, ako je u pravu, što su ga suspendovali, nije ni iznio dokaze za svoje trvdnje

Covjek je vec stavio sms poruku javno, ako bude trebalo jos ce dokaza iznijeti i to je to :D Mora se ovo veceras na faceu gledati hahhahah, sarajevo kupilo titulu, znalo se i prije, ali evo i dokaza. I opet spaha glumi kako su divni, pa se pokusava oprati sa "i sloboda je kupila ulazak u ligu" hahahahahah

Ovdje je prica kako sarajevo kupuje titulu, ne nesto drugo.

Zeljo je dominirao nekoliko sezona, zato sto su jednostavno bolje igrali od svih. Zeljo nije imao para ovih nekoliko godina da kupuje neke tekme, vec je imao igrace koji su igrali timski. Npr. Sarajevo je imao prosle sezone individualce, kao i sada, i vidis ih kako igraju, prelose.

Od sljedece sezone ce se Sloboda i Zeljo boriti za titulu, ovi ostali nemaju sta da traze.

Kupovanje nakih brazilaca sto igraju u vijetnamu ili gdje vec, sto iz sarajeva rade nece ih nigdje dovesti :D

Ja znam jednk a to je da je dolazak Azmira Husica dobro ne samo za Slobodu vec i za cijeli fudbal u BiH. Drugi ne zele to da vide iz malo sire perspektive.

12795563_1018012641607563_49554638388563

https://www.youtube.com/watch?v=WvufFwdqMzg

Svojom izjavom za N1 predsjednik Slobode je uzburkao bosanskohercegovačku sportsku javnost, a u isto vrijeme je u priču uvukao i NK Vitez. SportSport.ba je kontaktirao čelnika premijerligaša iz Viteza, Slavena Garića, koji je istakao: "Bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti ćemo se obratiti službenim saopštenjem, ali mogu vam kratko reći da sam u najmanju ruku iznenađen Husićevim navodima. Mi smo mogli ispasti i samo nas je sreća ostavila u ligi, odnosno da je Mladost pobijedila kući Zvijezdu mi bismo sad igrali u Prvoj ligi, tako da nije logično da kolo prije toga dogovramo bilo šta sa Sarajevom. Odgovorno tvrdim da nas iz Sarajeva niko nije kontaktirao i nudio bilo šta. Izgubili smo od Sarajeva koje je u Vitezu imalo podršku bolju nego na Koševu, a i Sloboda je kolo kasnije izgubila od Sarajeva. Cijenim sve što je Husić uradio za bh. fudbal i sutra ćemo uoči našeg susreta popričati o svemu. Mislim da oni i mali pritisak stvaraju zbog sutrašnjeg susreta u kojem ćemo mi pokušati pobijediti."

http://sportsport.ba/bh_fudbal/nista-novo-u-bih--korak-naprijed-nazad-tri/187180

Ne mogu vise o ovome :D

Cekao sam Spahinu reakciju i docekao je. Ostaje jos Zemo Celikovic zvani Zeminator :D

Ovo je sramota za nasu ligu opet ponavljam, ne opravdavam ni jednu stranu.

Husic ne zna sta prica. kaze dogovarali se 27. maja a uakmica se igrala 23 maja, ne zna sta prica, evo i potvrde

http://ba.n1info.com/a85883/Sport-Klub/Nogomet/Ekskluzivno-Husic-otkriva-detalje-dogovora-sa-FK-Sarajevo.html

Plus ovo, nije smio biti u prostorijama Slobode uopste:

http://ba.n1info.com/a85707/Sport-Klub/Nogomet/Prolic-Azmir-Husic-nije-smio-biti-u-sluzbenim-prostorijama.html

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.