Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Ovo je sramota za nasu ligu opet ponavljam, ne opravdavam ni jednu stranu.

Husic ne zna sta prica. kaze dogovarali se 27. maja a uakmica se igrala 23 maja, ne zna sta prica, evo i potvrde

http://ba.n1info.com/a85883/Sport-Klub/Nogomet/Ekskluzivno-Husic-otkriva-detalje-dogovora-sa-FK-Sarajevo.html

Plus ovo, nije smio biti u prostorijama Slobode uopste:

http://ba.n1info.com/a85707/Sport-Klub/Nogomet/Prolic-Azmir-Husic-nije-smio-biti-u-sluzbenim-prostorijama.html

Ti iz komentara nekog anonimnog citaoca donisis zakljucak. Pa covjek ni jednom nije spomenuo da se utakmica igrala 27. jel to toliko tesko procitati vijest onakvu kakva jest? To sto su oni komunicirali 27. prikazano na SMS-u ne znaci da nisu i ranije komunicirali. 

Boze Zemo nekad me iznenadjuje kako razmisljas :D

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

hahahaha toliko zbrke zbog ovog antifudbala i antisporta u antidrzavi.. jebote sve korumpirano i svi lopovi i svi majmuni i svi seljaci i svi psuju jebu mater redom i svi rasisti i svi cobani itd itd. a onda dodje, a najvise sam zapazio manijaci kako drze moralne lekcije pitarima recimo... hahaha a sve ista govna bog te jebo

Ti iz komentara nekog anonimnog citaoca donisis zakljucak. Pa covjek ni jednom nije spomenuo da se utakmica igrala 27. jel to toliko tesko procitati vijest onakvu kakva jest? To sto su oni komunicirali 27. prikazano na SMS-u ne znaci da nisu i ranije komunicirali.

Boze Zemo nekad me iznenadjuje kako razmisljas :D

A jbt jesi nedokazan, pise da je dosao iz Rijeke 27. Maja na dogovor a Sloboda igrala sa Obarskom 23.maja.
Bez potrebe se dizu tenzije, vec sam rekao volio bi da Slobda bude prvak ako ne uspije Sarajevo i banovan sam zbog toga da ne budu ekipe iz Mostara.

Dino Selimović je školovani gospodin premazan svim bojama, a Azmir Husić je seljak, ali iskreni seljak. Vidi se iz aviona. 

Znam samo da ce ovo utorak biti derbi nad derbijima. Ocekujem crvenih kartona, polomljenih nogu, kisu golova.Ali neka, konacno da se razbije monotonost ove lige.

Ponavljam opet, Azmir Husić je potreban BiH fudbalu.

Dino Selimović je školovani gospodin premazan svim bojama, a Azmir Husić je seljak, ali iskreni seljak. Vidi se iz aviona.

Znam samo da ce ovo utorak biti derbi nad derbijima. Ocekujem crvenih kartona, polomljenih nogu, kisu golova.Ali neka, konacno da se razbije monotonost ove lige.

Ponavljam opet, Azmir Husić je potreban BiH fudbalu.

Apsolutno si sve u pravu, naravno da je potreban, njegovim dolaskom dobila se ekipa koja se ne bori za opstanak nego za izlazak u europu. Nadam se da ce poceti i gradnju stadiona jer to Tuzla kao grad zasluzuje.
Nadam se da ce u uzvratu proci bolja ekipa bez bilo kakvih incidenata na utakmici.

Ko god je gledao nije mogao a da ne primjeti Azmirov slabi vokabular rijeci, pomalo "seljacki". Nesto kao tipa : "utakNica", "osovo", "nizame", "stio" itd... Naravno nije se toliko cuditi s obzirom da je covjek 20 godina zivio van Bosne.

Medjutim, ne mogu a da se ne nasmijem na ovo, pa prejako je majke mi :D

Procitah komentar na Fejsu vezano za ovu njihovu prepirku oko 20 hiljada KM:

Kaze ovako: " Dajte mu zivota vam tih 20 hiljada maraka nek ode na instrukcije iz bosanskoj jezika"  ^:)^

Cekam Zemin izvjestaj rezultata danasnjih utakmica.

Nemas sta cekati izvjestaj, sve je do Slobode, ako budu kao do sada osvojice titulu zasluzeno, ja bih to volio.

Nemas sta cekati izvjestaj, sve je do Slobode, ako budu kao do sada osvojice titulu zasluzeno, ja bih to volio.

Ma mislio sam na ono tvoje standardno:

R.Prijedor - Sarajevo 1:1 ( Burazor - Benko)

Ma mislio sam na ono tvoje standardno:

R.Prijedor - Sarajevo 1:1 ( Burazor - Benko)

Zaboravio sam, gledao sam prvo poluvrijeme Sarajevo promasilo penal i u sljedecem napadu odmah sviran penal domacinima. Tezak je teren bio za igru.

bila je dobra utakmica, ali ja sam dojma da Sarajevo treba jednog dobrog igrača u vezi. Bez Cimija ovo ne ninaša ne liči

btw ja lično ne bih volio da Sloboda osvoji, zapravo ne bih nikog volio vidjeti da diže pehar osim Sarajeva.

Sloboda ako osvoji, čestitam, ali neće mi biti nešto pretjerano drago zbog toga, posebno jer je Sarajevo moglo i moralo više.

Sarajevo treba da se riješi prevaranta i lopova Ibrakovića, pa onda da se riješi mentaliteta lažnog glamura i komplekse veličine ("mi smo divovi"), pa tek onda uz neko pametno poslovanje i par godina rada i truda da proba napraviti nešto.

I u bivšoj Jugi Željo je bio veći i uspješniji klub od Sarajeva, što je sramota za Sarajevo jer to je ipak klub kojeg je osnovao komunistički režim 1946. godine i puno im se više pažnje posvećivalo nego Želji.

Sarajevo treba da se riješi prevaranta i lopova Ibrakovića, pa onda da se riješi mentaliteta lažnog glamura i komplekse veličine ("mi smo divovi"), pa tek onda uz neko pametno poslovanje i par godina rada i truda da proba napraviti nešto.

I u bivšoj Jugi Željo je bio veći i uspješniji klub od Sarajeva, što je sramota za Sarajevo jer to je ipak klub kojeg je osnovao komunistički režim 1946. godine i puno im se više pažnje posvećivalo nego Želji.

Da si tako pametan kosto nisi trebo bi znati da Ibrakovic vec dugo nije u Sarajevu.

Da si tako pametan kosto nisi trebo bi znati da Ibrakovic vec dugo nije u Sarajevu.

Ajde Bgt ne pričaj tu, znam ja vrlo dobro da je on "otišao". Nije službeno tu, ali JESTE. I dalje vuče sve konce koje je vukao. A ti bi kao navijač Sarajeva to TREBAO znati. Ni Azmir Husić nije ništa u Slobodi službeno (ima zabranu) pa je i dalje "predsjednik" de facto.

Dok Ibraković ne napusti grad Sarajevo i ne prekine svaki oblik suradnje s klubom Bordovaši nema hajra. Čovjek je veća prevara od Emenala.

Ajde Bgt ne pričaj tu, znam ja vrlo dobro da je on "otišao". Nije službeno tu, ali JESTE. I dalje vuče sve konce koje je vukao. A ti bi kao navijač Sarajeva to TREBAO znati. Ni Azmir Husić nije ništa u Slobodi službeno (ima zabranu) pa je i dalje "predsjednik" de facto.

Dok Ibraković ne napusti grad Sarajevo i ne prekine svaki oblik suradnje s klubom Bordovaši nema hajra. Čovjek je veća prevara od Emenala.

Pa jbt Ibrakovic covjek nema nikakvu funkciju u klubu, njegova funkcija je ukinuta, dok Azmir Husic ima samo je pod suspenzijom. Valjda ja znam kao navijac Sarajeva a ne ti koji ne pratis nasu ligu uopste.
Ih kakvu sam ja ljepoticu vidio na utakmici Zeljo-Sarajevo, ova je nista. Bilo mi ofirno slikati iz razloga sto je gledala u mom pravcu

Sent from my E6653 using Tapatalk

E ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru. Ovo je bilo sve zafrkancija na racun Sarajeva, ali sad sam stvarno ljut i mislim da ima istine u svemu tome sto se prica ovih dana. 

Utakmica iz prvog dijela sezone izmedju Sarajeva i Slobode je zavrsena pobjedom domacina od 1:0 uz kontraverzno sudjenje sudije Ognjena Valjica. Igraci Slobode su bili toliko isprebijani da je cak napravljen i video zapis svega toga u trajanju od cak 10 minuta. Takvo premlacivanje i udaranje na nogometnim terenima nije vidjeno nikad nigdje, a sudija to uopste nije sankcionisao vec je svojim pustanjem da se igra nastavi samo ohrabrivao igrace Sarajeva da nastave svoj grubi stil igre.

Revans utakmicu kupa BiH koja se igra u utorak izmedju istoimenih klubova sudit ce ni manje ni vise nego isti sudija, OGNJEN VALJIC. 

Nečija guzica je čišća od njihovog obraza.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.