8. mart 2016.10 god. comment_252878 Stadion Veleza je odraz u kojoj se situaciji klub nalazi, a znaju oni imati jako dobar travnjak Prijavi
8. mart 2016.10 god. comment_252910 Najbolji je Bilino polje travnjak jer znam da su mjenjali neki po europskim standardima, pa je isti kao u Engleskoj. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252921 Evo kako danas izgleda teren na stadionu Tusanj. Ja mislim da bi i Messi imao problema sa prijemom lopte :O Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252937 FK Sloboda - FK Sarajevo+NS BIH+6sudija 2:1 Evo malo i usputne stvari kada su navijaci Sarajeva u pitanju. Malo su dobili po pičci ali nema veze, navikli su: https://www.youtube.com/watch?v=Ek0VyiRHXNQ Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252940 e jeste sila, napali ste veliku grupu navijača, isto ko da sad na koševu skoči istok na jug, dakle niđe veze nisam mogao gledati utakmicu, nažalost, imao sam posla nekog, vidim ništa nije prošlo kako treba, kako po rezultat, a i vidim svačeg je bilo i van terena za predsjednika slobode ne želim ništa komentarisati, neka tamo njihovi preispitaju da li onako neko slatkorječiv može biti predsjednik jednog onakvog kluba evo i Ješićeve izjave https://www.youtube.com/watch?v=1e-CBesQ-Ck https://www.youtube.com/watch?v=2h2RN98vJ-Y ovi su gori po psovkama nego ovi sa istoka kad sarajevo gubi, strašno Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252941 Hahahaha, OBJEKTIVNOST =/= NAVIJAČ SARAJEVA. Ne može Spaha priznati da su danas pravili nered, nego kmeči. Pa i u Široki ste išli praviti nered kad je pokojni Vedran ubijen. Znači išli s ciljem da pravite nered, automobil pun palica, lanaca i svega ste provukli u kamenjar. Isto i u TZ. Najarogantniji navijači, nijedna vas skupina ne voli osim Red Army, toga ste valjda svjesni. Ne što ste najbolji nego što ste takvi.Jedino su vam navijači Lecha održali lekciju i stoga puni naklon Poljacima. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252945 Kupovina utakmica Na pitanje da pojasni taj komentar, predsjednik Slobode rekao je da je Selimović pričao kako "Sloboda treba dobiti još koji žuti karton, a Sarajevu sviran još jedan penal". - Valjda to tako treba da bude kad Sarajevo igra, najmanje dva penala. Možda je on malo i iznerviran što nismo dobili i jedan crveni, ima i tu malo razloga – rekao je Husić. Na videu objavljenom u medijima Husić u određenom kontekstu spominje 20.000 KM. - To sam mu rekao, on vrlo dobro zna u vezi čega. Imaju neriješenih računa, niko im ne bi spominjao da nemaju. Premije koje su obećali Slobodi za dobru utakmicu da odigraju 'negdje i nekad'. Očito je da je sve ono što su oni ostvarili, da su to kupili, to nam je svima jasno – rekao je Husić, dodavši da govori o prošloj sezoni. Predsjednik Slobode nije potvrdio o kojoj se utakmici radi, ali je na pitanje da li je to bilo prošle sezone, odgovorio sa "naravno", te da je Sarajevo trebalo Slobodi isplatiti novac za premiju, ali da to nije uradilo. - Malo uzmite, razmislite. Ne znam ja gdje. Znamo da zakonom nije to zabranjeno, ako ima smisla. Nije bilo nikakvih prodavanja, nikakvih štimanja, ali jeste bilo dobro premiranje, pa se na kraju to ne ispoštuje – rekao je Husić. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252946 Da je pametan ne bi se taj javljao, frajer je čitavu polusezonu kupio u Prvoj Ligi i to se dobro zna. Ništa novo i ništa čudno. Sad mu pitari ostali dužni pa se nešto uskofrčio. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252947 Samo ove navijače Sarajeva više mrzim od Lešinara. Kakav otpad od skupine. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252951 Haha Wisey ne moze da preboli to sto mu Jedinstvo nije uslo u Premier ligu umjesto Slobode. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252955 eto vidiš, ja kad sam govorio za slobodu kakvi su oni bili u proslosti tj kakve su namjestaljke imali, necu da ulazim u daljnju raspravu, ovo sam prije spominjao, neću više pobjedili su, bolje neka slave pobjedu, nego da se bave s drugim stvarima Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252958 Haha Wisey ne moze da preboli to sto mu Jedinstvo nije uslo u Premier ligu umjesto Slobode. Ja sam vise puta rekao da je Jedinstvo samo sebi krivo sto nije uslo te sezone. Ali to ne mijenja ono sto je Sloboda radila, tako da je ovome predsjedniku bolje da se ne javlja na tu temu. Ja im zelim da osvoje ligu, drazi su mi od Pitara 10 puta i Tuzlaci su prava raja, samo mi ovo zvuci ko iz one stare dobre "ko o cemu.." Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252961 Ja sam vise puta rekao da je Jedinstvo samo sebi krivo sto nije uslo te sezone. Ali to ne mijenja ono sto je Sloboda radila, tako da je ovome predsjedniku bolje da se ne javlja na tu temu. Ja im zelim da osvoje ligu, drazi su mi od Pitara 10 puta i Tuzlaci su prava raja, samo mi ovo zvuci ko iz one stare dobre "ko o cemu.." De mi molim te navedi priblizne dokaze za te tvoje tvrdnje?! Bilo gdje neku izjavu neke kompetentne osobe ?! Boga mi nije mi cilj da pravdam nesto sto je povezano sa tim, da znam prvi bih rekao da jeste. To je nesto na sta sam alergican. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252987 I ovo danas sto se desilo u Tuzli je jedna realnost u kome se nalazi sport u nasoj drzavi. Nigdje ne opravdavam ovakav potez navijaca Sarajeva, ali sramota je i za navijace Slobode da psuju treneru Sarajeva prije pocetka utakmice. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_252996 Navijači Sarajeva još uvijek kmeče, a prošlo šest sati od utakmice. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_253002 Hajd Cae ne seri, kad je Sarajevo osteceno u Sirokom Brijegu trener kaze necu da komentarisem sudjenje, a danas je penal bio. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_253004 Meni ne djeluje da je penal. Ali hajmo reci da su sanse 50-50 hoce li svirati ili ne. Da je obratno mislim da ne bi svirao. Evo penalahttps://youtu.be/ITbVwZCKdqI?t=76 Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_253009 Ovo je sramota kakvi se snimci kače na youtube, pa i onaj što viče o majku ti jebem vadi ga iz igre je civilizovaniji od ovih što se nalaze oko snimatelja :D Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_253012 HAhahahahhah jeste li vi ikad bili na utakmici? Pa nije u pozorište došao, nego na gostovanje u našoj ligi. Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_253013 HAhahahahhah jeste li vi ikad bili na utakmici? Pa nije u pozorište došao, nego na gostovanje u našoj ligi. Ovo domaćini psuju :D Cijenim da bi u Engleskoj zbog ovakvih psovki u zatvoru svi završili, al' onda bi prazni stadioni bili :D Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_253014 Ja sam danas govorio Spahi, vrijedi otici samo zbog ovih psovki na utakmicu. Placem od smijeha sta sve izvaljuju i psuju. Obavezno se ponese malo suhog mesa, sudzuke i rakije i onda samo psuju i psuju :D Prijavi
9. mart 2016.10 god. comment_253015 Znam ko psuje, govorim za Ješića. I opet kažem, nije u pozorište došao a ni u džamiju vala. To je naša liga i naš narod. Penzija 300 maraka, žena ti prosvira mozak po cijele dane, imaš tih 90 minuta jednom u 14 dana da se malo olakšaš a da niko ne kaže da si za psihijatrije jer i velika većina ostalih to radi. Normalno da bi bili kažnjeni u Engleskoj, ali u Engleskoj platiš kartu da gledaš fudbal i uživaš. Kod nas radi fudbala ne ide niko na utakmice, jer da se dolazi radi toga onda bi prazni stadioni bili a narod bi bio kod kuće uz TV i gledao Everton-Newcastle a ne Čelik-Olimpic. Ja odem i platim 4KM da gledam svoje Jedinstvo, ali kakav se tu fudbal igra oni bi meni trebali plaćati da dolazim na utakmice. Ja dam te 4KM radi doživljaja i da pomognem malo klubu, šmek je sjesti na tribinu i s rajom komentarisati, zajebavat se, još ako je fino vrijeme pa užitak potpun. Ni u Premier Ligi nije nešto puno bolje. Ima sad više love nego prije, ali daleko je to od bilo čega ozbiljnijeg što se vidi čim zaigraju u Evropi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.