Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Govori danas Azmir Husić: "Sloboda će svoje europske utakmice igrati u Zenici na stadionu Čelika. Znate, teška je situacija u zemlji. Klubovi nemaju dobre stadione, bio je rat."

Ja čim čujem tu priču "bio je rat" dobijem osip. Jebote rat, završio prije puna dva desetljeća i kusur. Europa nakon II svjetskog u ruševinama bila, a za 20 godina se izgradila. Pogotovo države poput Njemačke, Jugoslavije i tako dalje. U nas se 21 godinu nakon rata i dalje poziva na rat i da kao zato nemamo dobre stadione u BiH, a koliko je samo milijardi upumpano u ovu državu što donacija što bespovratnih kredita od 1995. pa na dalje. Tipična priča koju protura Izetbegovska dinastija jer nisu sposobni da nađu izvore financiranja i naprave stadione. Gledam Željo pravi stadion opet navijači skupljaju donacije i skupe 250.000 KM. Koji ćeš kurac s tim. Jedna Albanija, jedna Makedonija naprave svjetske stadione da staneš i da se diviš, a uvijek su bili iza BiH po ekonomiji i standardu pa čak i nakon rata.

• 3 mjeseca kasnije...
Navijaci traze odlazak Musemica, kazu razmislja o klupi Sarajeva i nije spremio ekipu, sto svakako nije istina.

Sve je to takticki :P

Hamco ali opet, od DNS stranke projekta starog par godina i stadiona sa 20 mjesta kapaciteta.

Ja mislim da je idući trener Sarajeva Čala, mada bilo ko da dođe, daj Bože samo da budu privremeno rješenje, a ne da mu daju ugovor na dvije tri godine i onda svaki put po starom

Ja mislim da je idući trener Sarajeva Čala, mada bilo ko da dođe, daj Bože samo da budu privremeno rješenje, a ne da mu daju ugovor na dvije tri godine i onda svaki put po starom

Mehmed Janjos, covjek kojeg je stativa dijelila od ulaska u europa ligu. Ja sam za Musemica ili Ibru Rahimica iz Mladost DK bio ali eto ipak nisu.

Ma kakav Musemić, ne znam kako neko može uopšte pomisliti na njegov dolazak u Sarajevo.

Meni je ok Janjoš, dosadašnja tradicija ovako kad se treneri mjenjaju u sred sezone nije bila najbolje solucija za duge staze, svi oni napuste Sarajevo već početkom naredne sezone.

Nadam se da će Janjoš biti tu samo do kraja ove sezone i da ćemo ići po novog trenera, ali nekog s pravim iskustvom, koji će imati dobre ljude oko sebe, i naravno, otjerati u pičku strininu sve ove iz uprave.

Meni je posebno drago što nas je odbio Kruno Kurčić

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=09&dd=01&nav_id=1172008

Ej, ne mogu da verujem, i neki još padaju na priče o ovom klubu i ligi. Ovo je moguće samo na ovim prostorima, predsednik kluba se zahvaljuje premijeru.

Zvezda bez države ne može, potrebna nam je za milion stvari. Dokle god se neke stvari ne promene bićemo na grbači države, iako smo se malo sklonili. Kada se zahvaljujem premijeru Vučiću, mnogi me pitanju što to radim, a da nije njegove pomoći, bili bismo mrtvi. Ne zato što nam daje pare, već što imamo podršku sa strane pri finansijskoj konsolidaciji

I onda dodaje:

Bićemo prvaci Srbije ove sezone, ali i naredne dve.

Regularno prvenstvo.

Mikrokosmos svega najgoreg u Srbiji.

Realno tako je uvijek, Partizan je drzan dok su bili zuti na vlasti, sad su ovi i to ti je jednostavno primjer koliko neka drzava moze biti propala. Naravno jos treba da napreduje da dostigne nivo Bosne, ali nije daleko.

Čak je Partizan bio diskretan za razliku od ovoga što ovi rade. Da li je u Bosni nekad vlasnik kluba izjavio maltene da im je titula unapred obezbeđena?

Ne moze to kod nas, mi imamo 2 entiteta, jedan distrikt, dve druge lige, 3 konstitutivna naroda, 2 fudbalska saveza, 3 fudbalske drzavne organizacije i jos teznje ka komplikovanju sistema pa je malo nezgodno da neko nesto izjavi a da mi razumijemo koji je on saraf u ovoj masineriji zvanoj drzava.

Pa naravno. U Sarajevu radio dr. Radovan Karadžić. Za Sarajevo navijali svi poznatiji Srbi muslimani Meša Selimović, Emir Kusturica, Alija Izetbegović. Sarajevo je uvijek imalo tu neku srpsku notu.

Pa naravno. U Sarajevu radio dr. Radovan Karadžić. Za Sarajevo navijali svi poznatiji Srbi muslimani Meša Selimović, Emir Kusturica, Alija Izetbegović. Sarajevo je uvijek imalo tu neku srpsku notu.

Otkud ti to da je Mesa Selimovic navijao za Sarajevo?Lik je budaletina zesca, nadam se da nije istina.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.