8. maj 2016.10 god. comment_256249 Zato će sad igrati u drugoj ligi, tamo će im ovakav teren biti među top terenima druge lige. Prijavi
8. maj 2016.10 god. comment_256254 Govori danas Azmir Husić: "Sloboda će svoje europske utakmice igrati u Zenici na stadionu Čelika. Znate, teška je situacija u zemlji. Klubovi nemaju dobre stadione, bio je rat." Ja čim čujem tu priču "bio je rat" dobijem osip. Jebote rat, završio prije puna dva desetljeća i kusur. Europa nakon II svjetskog u ruševinama bila, a za 20 godina se izgradila. Pogotovo države poput Njemačke, Jugoslavije i tako dalje. U nas se 21 godinu nakon rata i dalje poziva na rat i da kao zato nemamo dobre stadione u BiH, a koliko je samo milijardi upumpano u ovu državu što donacija što bespovratnih kredita od 1995. pa na dalje. Tipična priča koju protura Izetbegovska dinastija jer nisu sposobni da nađu izvore financiranja i naprave stadione. Gledam Željo pravi stadion opet navijači skupljaju donacije i skupe 250.000 KM. Koji ćeš kurac s tim. Jedna Albanija, jedna Makedonija naprave svjetske stadione da staneš i da se diviš, a uvijek su bili iza BiH po ekonomiji i standardu pa čak i nakon rata. Prijavi
8. maj 2016.10 god. comment_256257 jebigaa, bio je rat :D to ce se pricati i 50 godina poslije rata :D Prijavi
8. maj 2016.10 god. comment_256260 E jebem ti sudija majku :D A i ovaj dres mi vise lici na polo majicu, nego na dres hahahah Prijavi
27. august 2016.10 god. comment_259562 Navijaci traze odlazak Musemica, kazu razmislja o klupi Sarajeva i nije spremio ekipu, sto svakako nije istina. Prijavi
27. august 2016.10 god. comment_259567 Ne pratim toliko nasu ligu kao prije, spremam ispite, Chelsea mi je dovoljan. Prijavi
27. august 2016.10 god. comment_259574 Sve je to takticki :P Hamco ali opet, od DNS stranke projekta starog par godina i stadiona sa 20 mjesta kapaciteta. Prijavi
27. august 2016.10 god. comment_259588 Ja mislim da je idući trener Sarajeva Čala, mada bilo ko da dođe, daj Bože samo da budu privremeno rješenje, a ne da mu daju ugovor na dvije tri godine i onda svaki put po starom Prijavi
28. august 2016.10 god. comment_259651 Ja mislim da je idući trener Sarajeva Čala, mada bilo ko da dođe, daj Bože samo da budu privremeno rješenje, a ne da mu daju ugovor na dvije tri godine i onda svaki put po starom Mehmed Janjos, covjek kojeg je stativa dijelila od ulaska u europa ligu. Ja sam za Musemica ili Ibru Rahimica iz Mladost DK bio ali eto ipak nisu. Prijavi
28. august 2016.10 god. comment_259653 Ma kakav Musemić, ne znam kako neko može uopšte pomisliti na njegov dolazak u Sarajevo. Meni je ok Janjoš, dosadašnja tradicija ovako kad se treneri mjenjaju u sred sezone nije bila najbolje solucija za duge staze, svi oni napuste Sarajevo već početkom naredne sezone. Nadam se da će Janjoš biti tu samo do kraja ove sezone i da ćemo ići po novog trenera, ali nekog s pravim iskustvom, koji će imati dobre ljude oko sebe, i naravno, otjerati u pičku strininu sve ove iz uprave. Meni je posebno drago što nas je odbio Kruno Kurčić Prijavi
2. septembar 2016.10 god. comment_260069 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=09&dd=01&nav_id=1172008 Ej, ne mogu da verujem, i neki još padaju na priče o ovom klubu i ligi. Ovo je moguće samo na ovim prostorima, predsednik kluba se zahvaljuje premijeru. Zvezda bez države ne može, potrebna nam je za milion stvari. Dokle god se neke stvari ne promene bićemo na grbači države, iako smo se malo sklonili. Kada se zahvaljujem premijeru Vučiću, mnogi me pitanju što to radim, a da nije njegove pomoći, bili bismo mrtvi. Ne zato što nam daje pare, već što imamo podršku sa strane pri finansijskoj konsolidaciji I onda dodaje: Bićemo prvaci Srbije ove sezone, ali i naredne dve. Regularno prvenstvo. Mikrokosmos svega najgoreg u Srbiji. Prijavi
2. septembar 2016.10 god. comment_260071 Realno tako je uvijek, Partizan je drzan dok su bili zuti na vlasti, sad su ovi i to ti je jednostavno primjer koliko neka drzava moze biti propala. Naravno jos treba da napreduje da dostigne nivo Bosne, ali nije daleko. Prijavi
2. septembar 2016.10 god. comment_260072 Čak je Partizan bio diskretan za razliku od ovoga što ovi rade. Da li je u Bosni nekad vlasnik kluba izjavio maltene da im je titula unapred obezbeđena? Prijavi
2. septembar 2016.10 god. comment_260073 Ne moze to kod nas, mi imamo 2 entiteta, jedan distrikt, dve druge lige, 3 konstitutivna naroda, 2 fudbalska saveza, 3 fudbalske drzavne organizacije i jos teznje ka komplikovanju sistema pa je malo nezgodno da neko nesto izjavi a da mi razumijemo koji je on saraf u ovoj masineriji zvanoj drzava. Prijavi
2. septembar 2016.10 god. comment_260082 Zvezda je zivot sve ostalo su sitnice :P Onda je bolje se ubiješ. :D Prijavi
2. septembar 2016.10 god. comment_260092 Pa naravno. U Sarajevu radio dr. Radovan Karadžić. Za Sarajevo navijali svi poznatiji Srbi muslimani Meša Selimović, Emir Kusturica, Alija Izetbegović. Sarajevo je uvijek imalo tu neku srpsku notu. Prijavi
3. septembar 2016.10 god. comment_260126 jel´ se osvrćeš na moj post ili pokušavaš isprovocirati zemu? Prijavi
5. septembar 2016.10 god. comment_260194 Pa naravno. U Sarajevu radio dr. Radovan Karadžić. Za Sarajevo navijali svi poznatiji Srbi muslimani Meša Selimović, Emir Kusturica, Alija Izetbegović. Sarajevo je uvijek imalo tu neku srpsku notu.Otkud ti to da je Mesa Selimovic navijao za Sarajevo?Lik je budaletina zesca, nadam se da nije istina. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.