6. mart 2016.10 god. comment_252789 Široki - Zrinjski najbolja utakmica u zadnjih 10 godina u BH Premiershipu. 3-2 dobio Zrinjski u sudačkoj nadoknadi. Prijavi
6. mart 2016.10 god. comment_252790 Široki - Zrinjski najbolja utakmica u zadnjih 10 godina u BH Premiershipu. 3-2 dobio Zrinjski u sudačkoj nadoknadi. 4-3. Prijavi
6. mart 2016.10 god. comment_252793 Stimacina ocigledna :D 1/2 znaci sve ce se ici da zrinjski osvoji ligu ove sezone, sto znaci da sloboda ne smije ni jednu izgubiti, jer ako izgube, nastimat ce zrinjskom i sve ce biti gotovo. Prijavi
6. mart 2016.10 god. comment_252797 Masko ko ti je onaj Maksimovic sto je usao? niko i ništa. Prijavi
6. mart 2016.10 god. comment_252798 Sloboda ako kiksa negdje kiksat ce zbog nefudbalskih uslova terena. Svake godine ista prica, tereni su posle snijega i zimske pauze totalno nehumani.Pa na svakom stadionu teren je kao da se krompir uzgaja.Blato do koljena. Pogotovo kad kisa pada. Sloboda ima tehnicki najpotkovanije igrace u ligi, a na blatu oni ne mogu pokazati svoj potencijal. I naravno, onda kada im se nadovezu i sudije, ocekujem da ce biti uspjeh ako zavrse i 3. na kraju sezone. Prijavi
6. mart 2016.10 god. comment_252800 Dobra tekma, nikakva štimaljka nije bila. Može se i u našoj ligi desiti ovakva utakmica. Prijavi
6. mart 2016.10 god. comment_252805 Zato i naši trebaju štimat Slobodi hehe. Nema tu nasi, njihovi moj relo. Tu igra savez ocigledno, i mora se zadovoljiti svake sezone druga nacija, osim dok je zeljo har'o ligom.Znam ono jedno, borac ili neko tako, osvojili ligu, sljedece sezone ispali zamalo ili su ispali :D Prijavi
6. mart 2016.10 god. comment_252807 Saće se rasčistit ovi žnj klubovi što su morali opstajati kako bi se zadovoljio nacionalni balans... Napokon će liga biti kvalitetnija. Prijavi
6. mart 2016.10 god. comment_252814 Nema tu nasi, njihovi moj relo. Tu igra savez ocigledno, i mora se zadovoljiti svake sezone druga nacija, osim dok je zeljo har'o ligom. Znam ono jedno, borac ili neko tako, osvojili ligu, sljedece sezone ispali zamalo ili su ispali :D pa kako neće kad odmah nakon zavrsetka sezone najbolji igrači napuste klub Prijavi
6. mart 2016.10 god. comment_252815 pa kako neće kad odmah nakon zavrsetka sezone najbolji igrači napuste klub To važi i za Sarajevo, prodali ste pola ekipe a doveli nikog. Prijavi
6. mart 2016.10 god. comment_252816 istina, ali ovom sarajevu najviše fali cimirot, bez njega nema sredine, jučer gledam utakmicu protiv čelika samo se igralo preko krila nadam se da će se od iduće sezone stvari promjeniti, jer dosta je više da najbolj igrači napuštaju klubove, liga nam je u kurcu, evo i barbarić napušta sarajevo na kraju sezone, bez obzira na pare, ljudi odoše za boljim uslovima a što je najgore, klubovi se još nisu oglasili kojim bi se sistemom liga trebala odigravati, mozda svega par njih se osaglasilo, a rok je sad trebao negdje biti zavrsen, sad su produzili negdje do maja jučer ja na istoku, došlo ljudi sa porodicama, ja se iznenadio kad sam vidio kad su došli, čovjek, žena, djeca, da gledaju utakmicu, medjutim, hladno vrijeme, vjetar, opet se moglo nekako protiv toga, ali jebote, Čelikov igrač padne, traži odmah medicinsku pomoć, i naravno, ovi stižu sa klupe, i to tako bar jedno 5-6 puta! pa mislim, to nigdje na svijetu nema, ne mogu da vjerujem šta je sve jučer sudija puštao, također, Adiloviću je trebalo jedno 20 sekundi samo da izbije loptu, znači zeničani su ubijali jučer fudbal, i još ovi navijači Čelika pjevaju Bjelici - sudiji Još jedna apsurdna stvar se desila prošle sezone, mislim da je Borac dolazio tad na Koševo, ili je isto to Čelik bio, znači protivnikov igrač pada, glumi povredu, i međuvremenu utrčava čovjek zaduzen za medicinsku pomoc, i pošto mu sudija nije dao znak da udje, ovaj mu da crveni karton LOL Prijavi
7. mart 2016.10 god. comment_252827 Upravu si reLo, ne znam što napisah 3-2, kad je bilo 4-3. Nikakve štele nije bilo. A vi što živite sjevernije od Ivana očito ste zapeli u nekim prošlim vremenima i ne poznajete situaciju na jugu. Široki i Zrinjski su zadnjih nekoliko godina postali veliki rivali, a i Ultrasi i Škripari su na ratnoj nozi. Nekada je to bio prijateljski hercegovački hrvatski derbi gdje bi Ultrasi i Škripari razmjenjivali šalove, ali takvo što pripada nekim danima u prošlosti. Danas se bori se za svaki bod, za prevlast da se dokaže koji je to najbolji nogometni klub iz BiH s hrvatskim preznakom. Široki se isto bori za Europu. Znači govora o namještanjima nema. I prošle su te godine kada se prvak birao po nacionalnom ključi i kada je samo domaćin mogao pobjediti. Davno prošla ima pola desetljeća. Javna je također tajna da Široki ima bolje odnose s Veležom nego sa Zrinjskim. A i tu su neke suprostavljene struje između Čovića koji je za to da HDZ ulaže u Zrinjski kao sveopći hrvatski klub u BiH, i s druge strane Barbarića i Kolobarića, lokalne HDZ-ovce iz Širokog koji su za to da i Široki uzme dio kolača. Široki se liže s Dinamom, Zrinjski s Hajdukom. A i prije par godina su bili žešći incidenti između Ultrasa koji su gonjali Škripare po mostarskom Rondou (trg) i gdje je i tuča izbila, a gdje su Ultrasi halapljivo vikali "Ubij ubij Škutora". Znači ta vremena o kojim vi pričate su davno prošla i zaista se vidi da pojma nemate šta se ovamo dešava. A da su bila ta vremena jesu, kad su se zbijali nacionalni redovi, ali sada više ne. Da je zadnje ili predzadnje kolo i da Zrinjskom trebaju bodovi za titulu, a Široki da je već osigurao Europu, a do titule ne može - e tu bi već moglo biti štele, ali opet ne na tom principu hrvatskog bratstva, na lijepe oči, nego bi i tu morale šuške (novci) raditi, bez šuška ništa ne ide. Sentimentalni romantični nacionalizam je za obični glupi narod koji bleji kao ovca, političari i klubovi imaju svoje računice. Mamić želi pod svaku cijenu izlazak Širokog u Europu, jer je Široki Dinamova filijala de facto i to mu puno znači radi promocije igrača. Da bi pustio Zrinjskom početkom trećeg mjeseca, moš mislit. Prijavi
7. mart 2016.10 god. comment_252834 Stimacina ocigledna :D 1/2 znaci sve ce se ici da zrinjski osvoji ligu ove sezone, sto znaci da sloboda ne smije ni jednu izgubiti, jer ako izgube, nastimat ce zrinjskom i sve ce biti gotovo. jao jao .. pa kakvih primitivaca imamo ... :fuhrer: Prijavi
7. mart 2016.10 god. comment_252835 Nema logike da Siroki stima Zrinjskom jer da je Siroki pobjedio imao bi samo 1 bod manje od Zrinjskog. Prijavi
7. mart 2016.10 god. comment_252852 Sloboda ako kiksa negdje kiksat ce zbog nefudbalskih uslova terena. Svake godine ista prica, tereni su posle snijega i zimske pauze totalno nehumani.Pa na svakom stadionu teren je kao da se krompir uzgaja.Blato do koljena. Pogotovo kad kisa pada. Ispast ce sve ekipe koje imaju los teren, Sloboda isto mora rijesiti pitanje travnjaka i stadiona uopste, loze se moraju napraviti a ne koristiti loze od medija, jucer je komentator rekao da su ustupili svoje komentatorske loze Predragu Pasicu i Mehmedu Bazdarevicu. istina, ali ovom sarajevu najviše fali cimirot, bez njega nema sredine, jučer gledam utakmicu protiv čelika samo se igralo preko krila nadam se da će se od iduće sezone stvari promjeniti, jer dosta je više da najbolj igrači napuštaju klubove, liga nam je u kurcu, evo i barbarić napušta sarajevo na kraju sezone, bez obzira na pare, ljudi odoše za boljim uslovimaa što je najgore, klubovi se još nisu oglasili kojim bi se sistemom liga trebala odigravati, mozda svega par njih se osaglasilo, a rok je sad trebao negdje biti zavrsen, sad su produzili negdje do maja Vecina klubova zeli trokruzno igranje, bez playofa, ja isto mislim da je trokruzno najbolje iz razloga sto bi se izbjegle moguce kalkulacije i namjestaljke. Prijavi
7. mart 2016.10 god. comment_252855 Teren je dobar jedino na Pecari i Bilinom polju.Sve ostalo je manje vise isto tj. katastrofa. Sto se tice Tusnja tu je teren bio veoma dobar, ali su "strucnjaci" koristili mehanizaciju za ciscenje snijega cime su postigli samo gore. Jedino sto me veseli jest to da Sloboda ima u cilju da sredi komplet stadion, pocev od izgradnje novih tribina, svlacionica pa i travnjaka. Sto se tice tog trokruznog sistema mislim da je glupo jer ce neko imati uvijek prednost domaceg terena nad odredjenom ekipom. Prijavi
7. mart 2016.10 god. comment_252859 Teren je dobar jedino na Pecari i Bilinom polju.Sve ostalo je manje vise isto tj. katastrofa. Sto se tice Tusnja tu je teren bio veoma dobar, ali su "strucnjaci" koristili mehanizaciju za ciscenje snijega cime su postigli samo gore. Jedino sto me veseli jest to da Sloboda ima u cilju da sredi komplet stadion, pocev od izgradnje novih tribina, svlacionica pa i travnjaka. Sto se tice tog trokruznog sistema mislim da je glupo jer ce neko imati uvijek prednost domaceg terena nad odredjenom ekipom.Kosevo je zasad dobro, travnjak odlican, takodjer Mladost Doboj Kakanj ima odlican travnjak, nije se osjetilo lose vrijeme na terenu. Sto se tice trokruznog sistema, to je najpostenije, iz razloga sto bi sa playofom ekipe kao Celik, Radnik Bijeljina koje su osigurale opstanak ne bi imale nikakvog motiva jer su daleko udaljeni od titule. Sa trokruznim sistemom bi se igrale 33 utakmice sto je sasvim korektno jer bi se time smanjila zimska pauza. Prijavi
7. mart 2016.10 god. comment_252861 jao jao .. pa kakvih primitivaca imamo ... :fuhrer: Vidjet cemo, ne vjerujem da je BH liga jos uvijek postena :D Prijavi
7. mart 2016.10 god. comment_252864 Nije travnjak na Koševu dobro, možda na televiziji izgleda, ali uživo i ne baš najbolje Ali čim prođu ovi kišni dani biće to bolje, ne može vala nigdje biti lošije od onog od Slavije iz prošle sezone Prijavi
8. mart 2016.10 god. comment_252870 Slavija bi volio da ispane samo zbog terena, u Veleza je isto jako los teren uz to oni na tom terenu i treniraju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.