5. septembar 2016.10 god. comment_260195 Hrvatska - Turska 1:1 Reprezentacija Turske loša, kriminalno loša. Totalno nepovezeni. Šteta za Hrvate, ovakvu lošu Tursku su jednostavno morali dobiti. Hrvatska je napadala, ali nisu imali dovoljno raspoloženih igrača. Modrić kapitenski odigrao, maestralno, genijalno, i defanzivno i ofanzivno. Nevjerovatna fudbalska inteligencija. Ali je problem što nije imao ko da ga isprati. Mandžukić preloš, Rakitić također loš. Pjaca i Perišić nisu bili na nivou. Srbija - Irska 2:2 Ovu tekmu nisam gledao, ali sam vidio da je Ivanović imao svoj show kod prvog gola. Prijavi
5. septembar 2016.10 god. comment_260196 Usput je promašio 1 na 1, promašio loptu glavom u petercu plus bio jako siguran na lopti. Prijavi
5. septembar 2016.10 god. comment_260197 Hajde i ja cu kratko o balkanskim reprezentacijama. Jucer: Litva-Slovenija 2:2, na poluvremenu litvanci vodili 2:0 na kraju mogu slovenci biti zadovoljniji. Rumunija-Crna Gora 1:1,puno bolji rumuni, cuo sam da su u nadoknadi i penal promasili jer nisam gledao pri kraju. Hrvatska-Turska 1:1,puno bolji hrvati, mogu turci biti zadovoljniji. Srbija-R.Irska 2:2, ne mogu da vjerujem da Srbija kod kuce igra sa 5 odbrambenih igraca. Albanija-Makedonija 1:1,vidim da je prekid Finska-Kosovo 1:1, mogu i jedni i drugi biti zadovoljni, po statistici Kosovo je bilo bolje. Bosna i Hercegovina-Estonija, nadam se pobjedi. Prijavi
5. septembar 2016.10 god. comment_260198 Kosovo jaka reprezentacija, apsolutno nije kao ove očajne repke iz 6. šešira... Očekujem ih u narednom ciklusu barem u 4. šeširu, još kad im se pridruže igrači koji su igrali za druge reprezentacije biće to repka zavidnog kvaliteta. Prva službena tekma i odmah nadigrali Fince, svaka im čast. Prijavi
5. septembar 2016.10 god. comment_260199 Hrvatska odigrala onako, bezveze. Očekivao sam tako nešto. Ne sviđa mi se Čačić. Mislim da postoje dobre šanse da useremo ovu grupnu fazu. Prijavi
5. septembar 2016.10 god. comment_260202 Kosovo jaka reprezentacija, apsolutno nije kao ove očajne repke iz 6. šešira... Očekujem ih u narednom ciklusu barem u 4. šeširu, još kad im se pridruže igrači koji su igrali za druge reprezentacije biće to repka zavidnog kvaliteta. Prva službena tekma i odmah nadigrali Fince, svaka im čast. NEĆETE VJEROVATI Seksualni odnos sa kozom neuporedivo povećava fudbalske sposobnosti i umijeće (VIDEO) KOJI TRIK KORISTE KOSOVARI Koji dopušteni doping koriste fudbaleri Kosova (VIDEO) SA KOZAMA U POZAMA Koji je to novi vid podizanja morala i srčanosti, pitajte fudbalere Kosova (FOTO) (VIDEO) I u štampanom izdanju sutrašnjeg Blica. Prijavi
5. septembar 2016.10 god. comment_260204 http://oi40.tinypic.com/plrmd.jpg Zapela mu linija, jbg. Prijavi
5. septembar 2016.10 god. comment_260206 Dobro, realno i turska i irska su solidne ekipe, ali ako oni nasi idioti ne razvale estoniji guzove koji imaju realno 4-5 i to samo solidnih igraca, treba da nas bude stid. Prijavi
5. septembar 2016.10 god. comment_260208 a jebiga sad diablo, nije estonija što je nekad bila, teško je sad očekivati veliku pobjedu, mada očekujem minimalno 2-3 gola, pa nismo ni mi njemci, a niti estonija san marino, pa da svršavamo svaki put protiv njih. pogledaj samo cipar, mi jedva protiv njih, čak je i belgija prošla s 1-0 protiv njih jednu utakmicu ako se dobro sjećam. Prijavi
5. septembar 2016.10 god. comment_260209 Nije san marino, ali je u rangu litvanije, tako da su smjesni, kazem imaju 4-5 solidnih igraca kao sto i mi imamo isto tako 6-7, 4-5 pravo dobrih igraca. Prijavi
6. septembar 2016.10 god. comment_260213 Lele, ja tek sad vidim da Tole nije predsednik FSS-a ir izgleda da je došao neko još nekompetentniji. :)) Prijavi
7. septembar 2016.10 god. comment_260255 A skontaj da taj Čelik da nije reprezentacije, jedva da bi imao i stadion De mi molim te objasni,prosvjetli me. Prijavi
7. septembar 2016.10 god. comment_260270 http://www.avaz.ba/clanak/253704/ko-je-ukrao-pastete-i-cokolade-koje-je-policija-pronasla-u-kombiju-navijaca-sarajeva AHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHA, navijaci sarajeva krali pastete i cokoladice :D Prijavi
10. septembar 2016.10 god. comment_260395 Manijaci odali počast popularnom Jošku, legendi najvećeg i najtrofejnijeg kluba u Herceg-Bosni R.I.P. Prijavi
10. septembar 2016.10 god. comment_260415 Svaka cast zeljovcima... Nego kakav se desio seljakluk veceras, posebno seljacine teletovica sto psuje majku 17godisnjem Musi. Ovo je bio odron koji samo mogu balkanske repke uraditi, u ovom slucaju BiH repka. A trener psuje Boga, k'o da ne zna da ce biti prijenos njegovih rijeci. Prijavi
10. septembar 2016.10 god. comment_260416 Pa kakve to veze ima s nogometom diablo? Imaš temu košarka pa piši o tom. A slažem se da je seljakluk. Bošnje Srbi i Hrvati su seljački balkanski narodi. Hrvati 30%, Bošnje i Srbi 60%. Ali sve preko 10% nije europski standard. Prijavi
10. septembar 2016.10 god. comment_260418 Oprostite i izvinite, procitao temu, nisam gledao gdje se nalazi, pa sam napisao ovdje. Prijavi
11. septembar 2016.10 god. comment_260496 Ma bizi jebem ti i Slobodu i Husrefa, toliko sam se iznervirao na utakmicu Chelsea. Ma neki ide ako mu je volja, ha ja. Ko ga jebe. Prijavi
11. septembar 2016.10 god. comment_260535 https://www.youtube.com/watch?v=hQMNleZGCtQ Jedan lijep video o hendikepiranoj navijacici Zelje koja je zivot podredila istome. Ima cak i slika Fate (koja ne zeli nositi nista osim plave boje) u Chelseajevoj dukserici, to mozete vidjeti na 11:00 .... Ali evo uslikat cu ja sa video klipa :D Prijavi
24. septembar 2016.10 god. comment_261120 Igraju Crvena Zvezda i Vojvodina u plastenik ligi, dva kluba koja su udaljena stotinak kilometara, a naslov na B92: Srpski "mančesterski" derbi http://www.b92.net/sport/olimpizam/vesti.php?yyyy=2016&mm=09&dd=23&nav_id=1180224 Novinarstvo... Prijavi
7. oktobar 2016.9 god. comment_261665 Očekivali smo da će nas Belgija nadigrati ali što je Meša promašio taktiku to je nevjerovatno, ne mogu da vjerujem šta sam gledao. Prijavi
7. oktobar 2016.9 god. comment_261666 https://www.youtube.com/watch?v=PSLXeLH4WuA&feature=youtu.be&a Nadam se da whisper ovo neće videti. :D Prijavi
8. oktobar 2016.9 god. comment_261669 Bolje smo igrali kod Susica, umjesto da Cimirota stavi od prve on u prvi sastav stavlja Jajala koji nije nikako igrao. Vala i Pjanic je nikakav igrac, u klubu se trudi i previse a kad dodje u reprezentaciju nece da potrci za loptom. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.