11. april 2016.10 god. comment_255072 Nije ni ovo jos zvanicno, ali danas mi rece jedan jaran sto radi u Slobodi da su to danas spominjali. Vidjet cemo jos, ali ovo bi bilo po meni bolje od trokruznog sistema. Prijavi
12. april 2016.10 god. comment_255075 Spaha, nema se sta divljati, to je vec tako bilo odavno, i to na "vasoj" tribini sam bio, ne na inace gostujucoj tribini. Znaci jedino ste vi mogli divljati, isto k'o da govna vam izlaze iz kita, a ne pisaka :D Prijavi
12. april 2016.10 god. comment_255082 Prvi čovjek kluba sa "Tušnja" Azmir Husić odlučio da dodatno motiviše izabranike Husrefa Musemića i za plasman u finale nagradi sa po 20.000 KM. "Momci za rezultate u prvenstvu i Kupu BiH zaslužuju čestitke. zato ih i pazimo. Uoči dvoboja sa Željezničarom osiguraću igračima premije u visini od 20.000 KM. Mislim da će ta svota biti dovoljna motivacija da naši igrači s puno žara i volje dočekaju predstojeće utakmice", izjavio je Husić za "Dnevni avaz". Za tekuću sezonu Sloboda će na ime premija isplatiti iznos od po 120.000 KM, što je apsolutni rekord kluba. Za prvenstveni duel i eventualnu pobjedu nad Širokim Brijegom osigurana je premija od 10.000 KM. Prijavi
12. april 2016.10 god. comment_255085 prepoznaje li iko tu jednog forumaša :Dhttp://www.fksarajevo.ba/bs/klub-u-zajednici/studenti-pravnog-fakulteta-gosti-na-olimpijskom-stadionu-asim-ferhatovic-hase/3004 http://www.fksarajevo.ba/bs/klub-u-zajednici/sticenici-zavoda-za-zbrinjavanje-mentalno-invalidne-djece-i-omladine-pazaric-navijali-za-fk-sarajevo/3003 Prijavi
20. april 2016.10 god. comment_255540 pa ovaj željo je karina, a koliko su razvikali dosad njihove pobjede, ja sam mislio da će ljudi pojesti sad slobodu. ljudi sve nasilu nešto pokušavaju, ne mogu pas kako treba uvezati, ništa niščim. stvarno ješić uništi sarajevo, trebaš biti majstor da izgubiš od odakvog želje i da dovedeš sad sarajevo u ovakvu situaciju da se klub bori za evropu. haman pa će željo ostati bez evrope, i čujem hoće ljudi povrat novca od onih stolica ahahahahahah Prijavi
20. april 2016.10 god. comment_255541 Ocekivao sam Spaha da ces makar malo pohvaliti i igru Slobode. Ovo veceras je bila skola fudbala. Prijavi
20. april 2016.10 god. comment_255543 Sloboda uzima kup, sasvim zasluženo. prvenstveno sam se doticao želje, ovde po sarajevu čuješ željo vaki željo naki, a ustvari željo mlohava kita. više nikom ništa ne vjerujem Prijavi
20. april 2016.10 god. comment_255544 Sloboda uzima kup, sasvim zasluženo. radnik se valjda pita za nešto isto Prijavi
20. april 2016.10 god. comment_255546 radnik se valjda pita za nešto isto pa ja bih volio da Radnik osvoji zbog Petrovića, al Sloboda je ove sezone uz Zrinjski najbolji tim u PL BiH, treba biti realan i reći da su zaslužili kup Prijavi
20. april 2016.10 god. comment_255547 Pa hoćel Sarajevo išta osvojit? :D Ipak jedino vi imate Tana :D Prijavi
20. april 2016.10 god. comment_255558 To macko pokazi mu :D ako budeš, slučajno, dolazio u Bijeljinu da gledaš utakmicu, zovi hehe Prijavi
5. maj 2016.10 god. comment_256162 Naša liga: Blato spasilo siguran pogodak NK Viteza na gostovanju kod Rudara iz Prijedora. Blato bi ih moglo koštati opstanka u ligi https://www.facebook.com/vitez.info/videos/1154148374609463/ Prijavi
6. maj 2016.10 god. comment_256172 Iskreno ekipe sa ovakvim terenima i ne trebaju igrati u Premier ligi. Znam da se nema para i sve, ali ne moze vala ni ovo. Koji kurac, pa ja bih pojeo onu loptu da sam igrac. Koja bruka u pm. Prijavi
8. maj 2016.10 god. comment_256241 Iskreno ekipe sa ovakvim terenima i ne trebaju igrati u Premier ligi. Znam da se nema para i sve, ali ne moze vala ni ovo. Koji kurac, pa ja bih pojeo onu loptu da sam igrac. Koja bruka u pm. Poslije Slavije i onog njihovog terena od prosle sezone sve je moguce. Bas me interesuje hoce li savez postaviti bar neki minimalan standard sto se tice infrastrukture. Nadje se za sve para, ne mora to izgledati na nekom vrhunskom nivou. Sent from my E6653 using Tapatalk Prijavi
8. maj 2016.10 god. comment_256245 Vjerovatno ispadaju Olimpic i Slavija, Vitez i Borac ostaju jer Borac-Vitez igraju zadnje kolo, a Olimpic gostuje Sarajevu i sve osim pobjede ih vodi u drugu ligu, a nešto sumnjam da će ih Sarajevo pustiti. Prijavi
8. maj 2016.10 god. comment_256246 Kakvi igraci, takvi i tereni. Gledao sam prije nekih mjesec dana otprilike tekmu Celik-Zrinjski na vrhunskom travnjaku na Bilinom. Jos je lagana kisica padala, uvjeti za igru gotovo da ne mogu biti bolji. Tuga jebena da na onakvom terenu ljudi ne mogu spojiti 4-5 dodavanja, sve nesto nabijaju, pa glavom, pa faul, pa izbi je gore.. Ugasio stream poslije prvog poluvremena takve patnje. Ali prioritet bi meni ispred i tribine i bilo cega uvijek bio kvalitet travnjaka, drenaza i ostale zajebancije. Prijavi
8. maj 2016.10 god. comment_256248 A skontaj da taj Čelik da nije reprezentacije, jedva da bi imao i stadion a gledaj terena na kakvom su Sarajevo i Čelik igrali protiv Slavije prošle sezone, ovo je bruka i sramota našeg saveza a evo šta je delegat prenio nakon utakmice http://sportsport.ba/bh_fudbal/koga-laze-delegat-susreta-slavija---sarajevo/161055 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.