Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Nije ni ovo jos zvanicno, ali danas mi rece jedan jaran sto radi u Slobodi da su to danas spominjali. Vidjet cemo jos, ali ovo bi bilo po meni bolje od trokruznog sistema.

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Prvi čovjek kluba sa "Tušnja" Azmir Husić odlučio da dodatno motiviše izabranike Husrefa Musemića i za plasman u finale nagradi sa po 20.000 KM.

"Momci za rezultate u prvenstvu i Kupu BiH zaslužuju čestitke. zato ih i pazimo. Uoči dvoboja sa Željezničarom osiguraću igračima premije u visini od 20.000 KM. Mislim da će ta svota biti dovoljna motivacija da naši igrači s puno žara i volje dočekaju predstojeće utakmice", izjavio je Husić za "Dnevni avaz".

Za tekuću sezonu Sloboda će na ime premija isplatiti iznos od po 120.000 KM, što je apsolutni rekord kluba. Za prvenstveni duel i eventualnu pobjedu nad Širokim Brijegom osigurana je premija od 10.000 KM.

pa ovaj željo je karina, a koliko su razvikali dosad njihove pobjede, ja sam mislio da će ljudi pojesti sad slobodu.

ljudi sve nasilu nešto pokušavaju, ne mogu pas kako treba uvezati, ništa niščim.

stvarno ješić uništi sarajevo, trebaš biti majstor da izgubiš od odakvog želje i da dovedeš sad sarajevo u ovakvu situaciju da se klub bori za evropu.

haman pa će željo ostati bez evrope, i čujem hoće ljudi povrat novca od onih stolica ahahahahahah

Sloboda uzima kup, sasvim zasluženo.

prvenstveno sam se doticao želje, ovde po sarajevu čuješ željo vaki željo naki, a ustvari željo mlohava kita.  više nikom ništa ne vjerujem

radnik se valjda pita za nešto isto

pa ja bih volio da Radnik osvoji zbog Petrovića, al Sloboda je ove sezone uz Zrinjski najbolji tim u PL BiH, treba biti realan i reći da su zaslužili kup

• 2 sedmice kasnije...

Iskreno ekipe sa ovakvim terenima i ne trebaju igrati u Premier ligi. Znam da se nema para i sve, ali ne moze vala ni ovo. Koji kurac, pa ja bih pojeo onu loptu da sam igrac. Koja bruka u pm.

Iskreno ekipe sa ovakvim terenima i ne trebaju igrati u Premier ligi. Znam da se nema para i sve, ali ne moze vala ni ovo. Koji kurac, pa ja bih pojeo onu loptu da sam igrac. Koja bruka u pm.

Poslije Slavije i onog njihovog terena od prosle sezone sve je moguce.
Bas me interesuje hoce li savez postaviti bar neki minimalan standard sto se tice infrastrukture.
Nadje se za sve para, ne mora to izgledati na nekom vrhunskom nivou.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Kakvi igraci, takvi i tereni. Gledao sam prije nekih mjesec dana otprilike tekmu Celik-Zrinjski na vrhunskom travnjaku na Bilinom. Jos je lagana kisica padala, uvjeti za igru gotovo da ne mogu biti bolji. Tuga jebena da na onakvom terenu ljudi ne mogu spojiti 4-5 dodavanja, sve nesto nabijaju, pa glavom, pa faul, pa izbi je gore.. Ugasio stream poslije prvog poluvremena takve patnje.

Ali prioritet bi meni ispred i tribine i bilo cega uvijek bio kvalitet travnjaka, drenaza i ostale zajebancije.

A skontaj da taj Čelik da nije reprezentacije, jedva da bi imao i stadion

a gledaj terena na kakvom su Sarajevo i Čelik igrali protiv Slavije prošle sezone, ovo je bruka i sramota našeg saveza
150503047.2_xl.jpg

150503047.9_xl.jpg

a evo šta je delegat prenio nakon utakmice

http://sportsport.ba/bh_fudbal/koga-laze-delegat-susreta-slavija---sarajevo/161055

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.