15. august 2015.11 god. comment_229052 Čim Zemo ne objavi rezultat utakmice Sarajeva znaš da su ispušili, uštedi mi 20 sekundi jer ne moram ići na rezultati.com :D Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229056 Zrinjski puno kvalitetniji bio, Sarajevo prodao 2 dobra igraca i odmah se osjeti na igri. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229167 Zanimljivost: Nogometaši Mitrović i Mitroglu su rođaci. Vuku isto korijenje, samo je u jednog prezime slavenizirano (ović), a u drugog turcizirano (oglu). Njihov pra-pra-pradjed je Vanakis Mitros iz grčke Makedonije Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229174 Mitrović na debiju za 10 sekundi žuti karton. Drugi meč za 90 sekundi žuti karton, skršio ga Nil Tejlor on odma skoči u fazonu šae bilo pičkice.. U igri odlično odigrao, svaki skok dobio, bezbroj spuštenih lopti veznim igračima.. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229434 Jbt uzese ga bez ikakvih spekulacija za 1 dan lagano i to za samo 35mil. Perez vrhunski to odradio bez odugovlacenja Prijavi
17. august 2015.11 god. comment_229534 INFOGRAFIKA: Partizan je 11. klub na svetu po profitu od transfera u poslednjoj deceniji! Crno-beli su šesti u Evropi, ispred njih su samo Porto, Udineze, Benfika, Lil, Ajaks i Sevilja. Ipak, klub je u minusu od 12.000.000 evra?! Partizan je jedini srpski klub koji je izborio učešće u Ligi šampiona. Dva puta su crno-beli igrali u elitnom takmičenju. Takođe, šest puta je izborio učešće u Ligi Evrope i doneo najviše bodova srpskom fudbalu u UEFA takmičenjima. Temelje dobrih rezultata Partizana je bila postavila omladinska škola iz koje su izlazili biseri koji klub nisu koštali mnogo, a otišli su iz njega za veliki novac. Partizan je potvrdu takvog rada dobio i kada je u istraživanju Internacionalnog Centra za Sportske Studije (CIES) proglašen drugom najboljom omladinskom školom u Evropi. Upravo zahvaljujući toj omladinskoj školi, Partizan je u poslednjih deset godina ostvario transfere zbog kojih je došao na 11. mesto svetske rang liste po ukupnom profitu kada se podvuče crta ispod prodaje i kupovine igrača. Sevilja koja je fabrika talenata i jedan od sinonima politike „kupi jeftino - prodaj skupo“ je tik iznad Partizana. Beogradski crno-beli su 11. na planeti, a šesti u Evropi. Iza njih je čak i zagrebački Dinamo i njegov svemoćni trgovac Zdravko Mamić! Ukupno su za prethodnih deset godina prodali igrače u vrednosti od skoro 108.000.000 evra, dok je u pojačanja uložena deset puta manja suma. Sa takvim potencijalom, normalna situacija bi bila da je klub na stabilnim nogama, da nema finansijske poteškoće i da napreduje iz dana u dan. Umesto toga Partizan je počeo sa srlja stazama propasti večitog rivala Crvene zvezde i počeo je da gomila dugovanja. Štrajkovi igrača i zaposlenih su postali sve češći, a imali smo i situaciju da je zaposleni u klubu pretio samoubistvom u SC Teleoptik! U klubu koji je 11. na svetu po profitu od transfera?! Danas je finansijski krater dubok 12.000.000 evra, a slično kao i u slučaju večitog rivala Crvene zvezde, „ne zna se“ ko je odgovoran za tako nešto i verovatno niko nikada neće odgovarati. Klub je na kupovinama i prodajama igrača „ostao dobar“ skoro 100.000.000 evra. Međutim, ključno pitanje je koliko su menadžerske agencije, fondovi i provizije koštale Partizan u prethodnih deset godina... Prijavi
17. august 2015.11 god. comment_229541 Tko bi rekao. Svaka čast. Mislio sam da je Dinamo ispred. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229872 Haman ce pitari sutnuti svog Morinja Uscuplica. Isto Kruno Kurcic i Dinamo.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229884 I dovode nekog Srbina, kvota 1.05 da će se u medijima pojavit neka njegova fotka s puškom u ruci hahahaha pa opet otkaz pa opet Uščuplić i sve ispočetka. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229922 U Dinama ovi gostujući dresovi od Borussije prošle godine. Jao ove Pume, žalosno. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229935 U Dinama ovi gostujući dresovi od Borussije prošle godine. Jao ove Pume, žalosno. CZV uvek novi, lepi, nema sta lepo urade Prijavi
20. august 2015.11 god. comment_230024 Upravo gledam utakmicu Hajduka sa Liberecom i neverovatan mi je hrvatski temperament i odnos prema komentarisanju utakmica. Sansa za Liberec, mozda je ofsajd, usporeni snimak pokazuje nema ofsajda pravo vreme utrcavanja... komentator na HRT2...i mislim da je bio ofsajd nekoliko centimetara hahhhahahaha Fascinantno mi je koliko guraju na svoju vodenicu u sportu :D ici ce kroz zid samo da su njihovi bolji i da su u pravu uvek :D Da me se pogresno ne shvati kao nekada, gledam utakmicu i navijam da Hajduk dobije, samo sam fasciniran tim duhom za zemlju, tim rodoljubljem. Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230190 Deni Milosevic has received the green light from FIFA and he can now make his debut for the BiH national team. http://t.co/VMPgtGIcjjPoslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230622 Gradski stadion "Pod Bijelim Brijegom" u Mostaru nekad davno. Prijavi
24. august 2015.11 god. comment_230744 Hrvatski sastav protiv Azerbejdžana i Norveške:Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka)Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Marko Lešković (Rijeka), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Marin Leovac (PAOK)Veznjaci: Luka Modrić (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter Milano), Mateo Kovačić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Mijo Caktaš (Hajduk)Napadači: Nikola Kalinić (Fiorentina), Ante Rebić (Fiorentina), Marko Pjaca (Dinamo Zagreb), Ivan Perišić (Wolfsburg), Ivica Olić (HSV), Mario Mandžukić (Juventus), Andrej Kramarić (Leicester). Prijavi
24. august 2015.11 god. comment_230764 Sta je zonfic sa crvenoboldanim igracima Crveni su superzvijezde u megaklubovima. Ovi ostali su obični igrači u običnim klubovima. Prijavi
24. august 2015.11 god. comment_230795 Mijo Caktaš hahahahah, joj mije :D Kad sam ovo vidio. mislio sam da sanjam. Nemam komentara. Prijavi
24. august 2015.11 god. comment_230809 Hajmo Sloboda! ZEMO DOBRO TI OVO SARAJ'VO, eno C. Zvezda jedva protiv Javora 1:0, mogli gosti izjednačiti ladnoLeicester i Panatinaikos Mega klubovi i bolji od Fiorentine hahaha Prijavi
24. august 2015.11 god. comment_230835 ZEMO DOBRO TI OVO SARAJ'VO, eno C. Zvezda jedva protiv Javora 1:0, mogli gosti izjednačiti ladno Leicester i Panatinaikos Mega klubovi i bolji od Fiorentine hahaha Tek je pocetak sezone. Prijavi
24. august 2015.11 god. comment_230858 Hajmo Sloboda! https://www.youtube.com/watch?v=ZUEEp7U99vk LISICEEE NA RUKAAMAAA, PLAVA KOVERTA NA VRATIMAAAAAA, SUZEEE MAJCII U OČIMAAAA, AL OPET VRATIT ĆU SE JAAA, MOGU DA ME OSUDEEE, CIJELI ŽIVOT DA ME ZATVOREEE, ALI OPET ĆU PO SVOOOOOOOOOOM, MOGU DA MI POPUŠEEEEEEEEE NANANANANANAAAAAAAAAAAA SAMO ZRINJA BABO!! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.