25. august 2015.11 god. comment_230912 IDEMOOOOO SUTRAAA PO TREĆI PUT ULAZAK U LIGU PRVAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GANJAMO REZULTAT, 0:1 JE ZA NJIH ALI NA KRILIMA GROBARA MI SMO VEĆ JEDNOM NOGOM U GRUPNOJ FAZI LŠ!!!!! STADION DAVNO RASPRODAT https://www.youtube.com/watch?v=PnJy_r10wl0 https://www.youtube.com/watch?v=_P63MVcbR3M https://www.youtube.com/watch?v=8F8WxAdGp7A IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230925 Jeste da mrzim Partizan ali voleo bi da udju i da upadnu u grupu sa Celsijem ko zna kad ce sledeci put neki klub iz Srbije uci u LS a to je jedina prilika da se Celsi gleda uzivo. Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230926 Ja i Kale bi došli gledat Chelsea naravno u plavim dresovima. Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230940 Bolje je da Dinamo upadne sa Chelsea, bice poluprazan stadion, odes ko covek uzmes kartu za koju oces tribinu i gledas :D a ne vamo krcato, nit bi kartu zbavio, jos bi batina popasli u Chelsea dresu, ko zna mozda i ne bi al ajd znaj :D Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230944 Bolje je da Dinamo upadne sa Chelsea, bice poluprazan stadion, odes ko covek uzmes kartu za koju oces tribinu i gledas :D a ne vamo krcato, nit bi kartu zbavio, jos bi batina popasli u Chelsea dresu, ko zna mozda i ne bi al ajd znaj :D Popiću batine i u Zagrebu, File mi sprema čeku hahahahhaha Najgore što Dinamo prodaje sve tri tekme u paketu, a nemoš doć do gostujuće karte. Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230945 Popasao bi kurcinu, nema Partizan problema sa Chelseajem :D Izgleda da svaki klub prodaje pakete, jebo im paket majku. Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230946 Pa znam da nema, 80-ih su navijači imali bratske odnose, znam ima punk pjesama koje opisuju bratstvo (ja volim Partizan, ja volim Čelzi, ja jebem mater Crvenoj Zvezdi).. al ima svakakvih budala, i još kad čuju pričaš srpski jezik a navijaš protiv Partizana, drugo je da engelez dođe pa nek navija za koga oće boli ih kurac :D Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230956 Onda nema problema, samo ijekavicu ubacim i normala :D pobjedit cemo, ne pobedit cemo :P Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230964 Pa jebo ga pas šta je problem što je paket? Ja bi odma uzeo paket, samo nek zapadnu u istoj skupini, Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230969 Pa jebo ga pas šta je problem što je paket? Ja bi odma uzeo paket, samo nek zapadnu u istoj skupini, Paket i onda sa BB Boysima moraš na tribinu, treba bit lud pa obuć naš dres u tom trenutku. Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230975 BBB su na istoku valjda, zapadu gdje već a i ne vjerujem da će ih biti puno, slabi su oni totala... Pa uzmeš kartu za suprotnu tribinu pa ko im jebe mater.. Dok npr kod Grobara je drugačije, u LŠ su na sve četiri strane ekstermni navijači... Gosti dobiju mali sektor na sjevero zapadu al opet su okruženi sa obe strane ovim divljacima :D Jedino u domaćoj ligi je sjever prazan, zapad porodična tribina a jug je najekstremniji, a i na istoku se nalaze isto ekstermniji malo navijači Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230981 Pa ne mozes uzeti paket za goste moj kalouda :D Jedino preko Chelsea membership karte, ali to samo gandalf ima... Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230984 Pa uzmeš paket kao domaći navijač, ali ne moraš za onu tribinu gdje su najekstremniji, ako ih Dinamo uopšte ima... Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230991 Boysi i dalje bojkotiraju Mamića, a ovo "Boysa" što bude na sjeveru, to nisu Boysi nego Mamićevi "plaćenici" koji moraju slati sliku u javnost da pravi BBB podržavaju Zdravka :D Jao jao koji bi to sex bio kad bi upali ili Partizan ili Dinamo u skupinu s nama, eeeej Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230993 Opet kažem, bolje da Dinamo upadne sa Chelsea, realnije su šanse da ćemo svi koji želimo gledati uspijeti kupiti karte Ali i ako Partizan upadne sa Chelsea, ja znam da ću sigurno dobiti kartu a vi se snađite xexe Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230994 BBB su na istoku valjda, zapadu gdje već a i ne vjerujem da će ih biti puno, slabi su oni totala... Pa uzmeš kartu za suprotnu tribinu pa ko im jebe mater.. Dok npr kod Grobara je drugačije, u LŠ su na sve četiri strane ekstermni navijači... Gosti dobiju mali sektor na sjevero zapadu al opet su okruženi sa obe strane ovim divljacima :D Jedino u domaćoj ligi je sjever prazan, zapad porodična tribina a jug je najekstremniji, a i na istoku se nalaze isto ekstermniji malo navijači Zašto Grobari nemaju jedinstveno udruženje građana? Zašto su podijeljeni? Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230997 Ne kažem da su podeljeni, nego na tim evropskim utamicama ne mogu svi na jug da stanu, tako da se ektremi šire prema istoku, i kompletan istok skoro bude ko jug. Znači ludnica.. A i sjever i zapad bude isto tako slično, ali opet kažem to samo na evropskim. I zato kažem bolje da Dinamo dopadne sa Chelsea jer neće biti ni 6-7k navijača. Na domaćim je onako kako sam objasnio, znači jug i bočne strane istoka su najvatreniji, sjever bude prazan, zapad je porodična tribina. A o onoj stvarnoj podjeli mrzi me da pričam sad :D Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230999 Spaha jel Sarajevo, inače onako ozbiljan klub,šutnuo Uščuplića trenerčinu? Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231004 Ne kažem da su podeljeni, nego na tim evropskim utamicama ne mogu svi na jug da stanu, tako da se ektremi šire prema istoku, i kompletan istok skoro bude ko jug. Znači ludnica.. A i sjever i zapad bude isto tako slično, ali opet kažem to samo na evropskim. I zato kažem bolje da Dinamo dopadne sa Chelsea jer neće biti ni 6-7k navijača. Na domaćim je onako kako sam objasnio, znači jug i bočne strane istoka su najvatreniji, sjever bude prazan, zapad je porodična tribina. A o onoj stvarnoj podjeli mrzi me da pričam sad :D Nisi me shvatio. Ne postoji udruga "Grobari". Ima više udruga navijača Partizana i poprilično su na ratnoj nozi međusobno. Torcida je jedna, Manijaci su jedni, Horde su jedne, Armada je jedna. Kod Partizana imaš 3-4 udruge navijača. Pa valjda znaš o čem govorim. Pitam te zašto je to tako? Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231011 Svaka grupa ima podgrupe.. Ali znam na šta misliš Kod Grobara je od 2011. podjela na dve grupe. Jug i Istok. Grobari i Zabranjeni Grobari. 90-tih je osnovana ekipa Alcatraz, vremenom postajala sve jača, kasnije bukvalno utjerivala strah u kosti svima, mnogo surovi u tučama itd. Kasnije su postali "glavna" grupa na jugu, tj njihov lik vodi navijanje, spremaju sve itd. Ima tu još ekipa Nikšić, Grobari Republika Srpska, Južni front, Zemun, Grobari Novi Sad, Grobari Sarajevo, HeadHunters (jedna od najjačih), Young Erotica itd. Zatim se dešava sledeće, mnoge Delije prelaze u Grobare, u Alcatraz, ovi ih prihvataju, počinju se družiti sa njima, dolaziti na Jug. Nekim navijačima se to nije dopalo. Zatim taj Alcatraz, skup nekih Grobara i nekih Delija, počinju npr za evropske utakmice uzimati karte od uprave i preprodavati i tako zarađivati, zatim dilanje droge.. I tako se par grupa znam da je Young Erotica i još par) odlučuje odvojiti od plaćenika i odlaze na istok. Otišli su i uprava im je u saradnji sa Alcatrazom branila ulazak na stadion, tako da su na početku pravili paklenu atmosferu na ženskoj košarci i na hokejaškim utakmicama Partizana, bilo je preludo i premoćno. Zatim su se sastali Partizan-Genk u playoff Lige Šampiona, i policija u saradnji sa Alcatrazom, brani toj grupi da uđe na stadion iako imaju karte i sve. Tada je neko iz te mase uzviknuo: Ko nama brani da navijamo za naš Partizan? I tako su nastali Zabranjeni. Od tada su nekako ušli na stadion, istok im je postao novi dom. A onda u oktobru, Alcatraz ubija člana Zabranjenih Ivana Perovića. Jedan od najtragičnijih trenutaka za Grobarstvo. Nastaje rat na ulicama Beograda. Mnogo se od tada promenilo, Kimi više ne vodi jug, išao je na istok neko vreme... Od tada raste taj zabranjeni inat, pravo grobarstvo, mnogi navijači prelaze na istok, na jugu ostaju djeca i narkosi... Ja sam bio za istok uvijek. Tamo negde u septembru 2014 palo je neko kofol pomirenje ali to su neke grupe svojevoljno se vratile na jug uz neke svoje zahteve. Na istoku su i dalje par grupa i najbliži prijatelji Ivana Perovića. Nisam baš objasnio ali eto, nekako ofrlje da znaš o čemu se radi, inače može se o tome pisati 20 dana Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231052 Glatko Dinamo u Ligu prvaka uđe, 6-2 ukupan rezultat protiv Skenderbeua, jos im dva gola uvalise s igracem manje. Al dobro, znalo je se, i u prvoj utakmici su pokazali da su bolji duplo. Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231058 A sada od svakog u grupi primit po minimalno 4 komada. :D Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231061 Nek ih posere s nekim protivnikom, nije čak ova momčad toliko ni loša koliko prethodnih godina, možda će čak i prvu pobjedu upisat, daj Bože, da nije bruka svaki put. Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231068 Spaha jel Sarajevo, inače onako ozbiljan klub,šutnuo Uščuplića trenerčinu? nista se ne zna, a nadam se ostanu dzenana u svemu ovome najmanja je krivica uscuplica, vise druge krivim nego dzenu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.