Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

https://www.youtube.com/watch?v=NNUiFi4xFJM

https://www.youtube.com/watch?v=V3PqaIBHVtY

pozdrav za sve istinske navijace sa jedinih pravih navijackih sjevernih tribina

Nekadasnjeg evropskog i svetskog prvaka, ponos svih balkanskih naroda, unistice i u propast odvesti grupa drugorazrednih lopova. 

Sramota je blaga rec za ono sto se desava klubu koji za svoje navijace predstavlja zilu kucavicu, beg od nesrecne realnosti.... 

U nasoj ligi je nekad bilo ovako a sad imamo dobar savez, kvalitetno sudjenje i borba zaa titulu je postena.

Daj molim te zemo, imamo mi kurac, to sto ti ne zelis da vidis to je druga stvar, slavija, travnik, vitez i jos par timova su namjestili bukvalno svaki mec u sezoni.

Ko je ba namjestio, samo su namjestili fudbaleri Zeljeznicara prije 2 sezone da ispadne Sloboda, prosle sezone Vitez je bio u zadnjem kolu kod Travnika i svi su ocekivali da ce im pustiti a Travnik ih dobio bez problema. Zvijezda Gradacac ispada iz lige i nece da pusti gol Mladost iz Obarske da se spase ispadanja jer Zvijezdi bod neigra nista. Kakvo namijestanje to je bilo prije nekoliko sezona.

Bukvalno ovi navedeni su namjestali, ovi su uzimali pare, a gubili, ili "nemoguce" x odigravali sa nekim timovima, jer znaju da nece opstati ionako iovako u ligi. Znam za Slaviju, Vitez i Travnik sto posto. Slavija od jednog lika koji zna igrace. Za vitez, (jer smo proslavljali i kada su se ponapijali sami tako kazu ) u Zenici kada su izgubili i Travnik od vise ljudi.

I koliko jos klubova namjesta, a ja da ne znam. Eto prvo Sarajevo namjestilo prelaz protiv Rijeke u prijateljskom mecu.

Oj Sarajevo najjaci klube, pokazi nocas Poljacima zube
Svi do jednoga za grb izginite, platu ce te primite
U sred Poljske ko ga metne, nek se pazi Poljaka kad sretne
Al ne brinite se ludih poljaka,dok je nasa tribina jaka
Kad krene huk Hordi zla, krv se svima sledila
Kad krene nasa pesma, pobeda je vec izvesna,
Dok je Cilikovica Zeme , vi ne brinite na probleme
On je vas 12 igrac, a ujedno i poljaka rastjerivac.

Ajmo Sarajevo,ajmo Rudar,ajmo Mamici Zagreb !!!!
Dok je spahe i zeme sarajevo nema probleme
Jer su finansijski stabilni a ne terenu mnogo surovi
Oj sarajevo kazni poznan dokazi da si klub poznat
Daj im bar pet komada nek im se ugasi svaka nada
Ajde sarajevo ponosu bosne pokazi poljacima dane after posne
Ovo ce biti dobar dan jer sarajevo bodri vincent tan
Lech nema vincent tana i to par dana nakon ramazana
Ajde sarajevo uzmi ligu sampiona i skini barcelonu ti sa trona

AJDE!!!!!!!
UEFA odredila kaznu Hrvatskoj zbog crtanja KUKASTOG KRSTA na sred terena, znaka pod kojim su pogubljeni milioni ljudskih zivota. Kazna je oduzimanje jednog boda. Da, JEDNOG BODA. Uz to 100.000€ i zabrana igranja u Splitu do kraja kvalifikacija (kao da bi igrali uopste).

Da vidimo sad Gandalfa i njegovo strucno misljenje o ovoj odluci, posto je za utakmicu Srbija-Albanija imao tako opsiran komentar i odobravao oduzimanje Srbiji 6 bodova i par utakmica pred praznim tribinama + novcana kazna.

Meni nema smisla kažnjavanje reprezentacije, ne Hrvatske, nego bilo koje. Što su pobogu igrači i stožer skrivili da budu kažnjeni, treba opalit kaznu tima koji to naprave, ako ih ne mogu otkriti onda fino opalit 4 godine bez navijača i dobro.

Lako je sad tako pricati. :D

Najjace sto Hrvatskoj ovo nije prvi prekrsaj koji je vezan za fašizam i Hitlera. (Malta 2005, kukasti krst)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.