19. juli 2015.11 god. comment_225487 https://www.youtube.com/watch?v=NNUiFi4xFJM https://www.youtube.com/watch?v=V3PqaIBHVtY pozdrav za sve istinske navijace sa jedinih pravih navijackih sjevernih tribina Prijavi
20. juli 2015.11 god. comment_225529 Navijači za vreme utakmice na tribinama mahali tiketima :D Prijavi
20. juli 2015.11 god. comment_225545 Ako su već namjestili zašto to nisu bolje upakovali, da ne bode toliko u oči rezultat.. I kad namještaju ne znaju za granicu prihvatljivog. Prijavi
20. juli 2015.11 god. comment_225547 http://www.njuz.net/tvitovi-poznatih-o-utakmici-ofk-beograd-crvena-zvezda/ Kakvi genijalci pišu za njuz.net, hahaha ne verujem Prijavi
20. juli 2015.11 god. comment_225558 Nekadasnjeg evropskog i svetskog prvaka, ponos svih balkanskih naroda, unistice i u propast odvesti grupa drugorazrednih lopova. Sramota je blaga rec za ono sto se desava klubu koji za svoje navijace predstavlja zilu kucavicu, beg od nesrecne realnosti.... Prijavi
20. juli 2015.11 god. comment_225565 meni ne da nije žao,ne da me nije sramota,nego me boli tuki odavde do kraja sunčevog sistema kolko me zabole za zvezdu i za partizan a ovime samo potvrdjuju moj stav Prijavi
20. juli 2015.11 god. comment_225576 U nasoj ligi je nekad bilo ovako a sad imamo dobar savez, kvalitetno sudjenje i borba zaa titulu je postena. Prijavi
20. juli 2015.11 god. comment_225606 Daj molim te zemo, imamo mi kurac, to sto ti ne zelis da vidis to je druga stvar, slavija, travnik, vitez i jos par timova su namjestili bukvalno svaki mec u sezoni. Prijavi
20. juli 2015.11 god. comment_225607 stvari su se dosta promjenile u zadnjih par sezone dok u nizim ligama namjestanje jeste vec problem kao i sudjenje Prijavi
20. juli 2015.11 god. comment_225624 Jes Katai raspad od igraca kad ni na namestenom mecu ne moze dati gol Prijavi
20. juli 2015.11 god. comment_225646 Daj molim te zemo, imamo mi kurac, to sto ti ne zelis da vidis to je druga stvar, slavija, travnik, vitez i jos par timova su namjestili bukvalno svaki mec u sezoni. Ko je ba namjestio, samo su namjestili fudbaleri Zeljeznicara prije 2 sezone da ispadne Sloboda, prosle sezone Vitez je bio u zadnjem kolu kod Travnika i svi su ocekivali da ce im pustiti a Travnik ih dobio bez problema. Zvijezda Gradacac ispada iz lige i nece da pusti gol Mladost iz Obarske da se spase ispadanja jer Zvijezdi bod neigra nista. Kakvo namijestanje to je bilo prije nekoliko sezona. Prijavi
20. juli 2015.11 god. comment_225647 Bukvalno ovi navedeni su namjestali, ovi su uzimali pare, a gubili, ili "nemoguce" x odigravali sa nekim timovima, jer znaju da nece opstati ionako iovako u ligi. Znam za Slaviju, Vitez i Travnik sto posto. Slavija od jednog lika koji zna igrace. Za vitez, (jer smo proslavljali i kada su se ponapijali sami tako kazu ) u Zenici kada su izgubili i Travnik od vise ljudi. I koliko jos klubova namjesta, a ja da ne znam. Eto prvo Sarajevo namjestilo prelaz protiv Rijeke u prijateljskom mecu. Prijavi
21. juli 2015.11 god. comment_225663 https://www.youtube.com/watch?v=2P9H6zV3Pxk Ooooo prčićemo Dila Gori Prijavi
22. juli 2015.11 god. comment_225797 https://www.youtube.com/watch?v=QaTJKtO0VaE Hajmo Sarajevo Prijavi
22. juli 2015.11 god. comment_225798 Oj Sarajevo najjaci klube, pokazi nocas Poljacima zube Svi do jednoga za grb izginite, platu ce te primite U sred Poljske ko ga metne, nek se pazi Poljaka kad sretne Al ne brinite se ludih poljaka,dok je nasa tribina jaka Kad krene huk Hordi zla, krv se svima sledila Kad krene nasa pesma, pobeda je vec izvesna, Dok je Cilikovica Zeme , vi ne brinite na probleme On je vas 12 igrac, a ujedno i poljaka rastjerivac. Ajmo Sarajevo,ajmo Rudar,ajmo Mamici Zagreb !!!! Prijavi
22. juli 2015.11 god. comment_225799 Dok je spahe i zeme sarajevo nema problemeJer su finansijski stabilni a ne terenu mnogo suroviOj sarajevo kazni poznan dokazi da si klub poznatDaj im bar pet komada nek im se ugasi svaka nadaAjde sarajevo ponosu bosne pokazi poljacima dane after posneOvo ce biti dobar dan jer sarajevo bodri vincent tanLech nema vincent tana i to par dana nakon ramazanaAjde sarajevo uzmi ligu sampiona i skini barcelonu ti sa tronaAJDE!!!!!!! Prijavi
22. juli 2015.11 god. comment_225818 Jel moguće da Sarajevo zbog koncerta Dine Merlina domaću utakmicu prvog kola igra u Travniku? I onda neko priča o europskom Sarajevu. Prijavi
22. juli 2015.11 god. comment_225821 Jeste, jer realno Dino Merlin ima više para nego cijeli budžet Sarajeva. Džabe im Tan kad su europske ojebine. Prijavi
22. juli 2015.11 god. comment_225828 Ne, vec Divovsko Sarajevo, nema svoj stadion, vec koriste drzavni stadion. Pa se tako neke stvari mogu desiti lagano, i nista cudno. Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225997 UEFA odredila kaznu Hrvatskoj zbog crtanja KUKASTOG KRSTA na sred terena, znaka pod kojim su pogubljeni milioni ljudskih zivota. Kazna je oduzimanje jednog boda. Da, JEDNOG BODA. Uz to 100.000€ i zabrana igranja u Splitu do kraja kvalifikacija (kao da bi igrali uopste).Da vidimo sad Gandalfa i njegovo strucno misljenje o ovoj odluci, posto je za utakmicu Srbija-Albanija imao tako opsiran komentar i odobravao oduzimanje Srbiji 6 bodova i par utakmica pred praznim tribinama + novcana kazna. Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_225999 Meni nema smisla kažnjavanje reprezentacije, ne Hrvatske, nego bilo koje. Što su pobogu igrači i stožer skrivili da budu kažnjeni, treba opalit kaznu tima koji to naprave, ako ih ne mogu otkriti onda fino opalit 4 godine bez navijača i dobro. Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_226005 Lako je sad tako pricati. :DNajjace sto Hrvatskoj ovo nije prvi prekrsaj koji je vezan za fašizam i Hitlera. (Malta 2005, kukasti krst) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.