5. august 2015.11 god. comment_227756 Večeras Partizan - Steaua... Citam po rumunskim vijestima, svaka druga rijec 'pakao' samo o navijacima pisu, ne spominju utakmicu Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227791 https://www.youtube.com/watch?v=GeLyhfWyUQ4 Partizan - Steaua 4-2 Partizan poveo 1-0, pa gubio 1-2 i onda promašio penal. Onda Živković i Trujić donose preokret. Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227810 Potencijalno moguci par: Dinamo - Partizan. Koji ce to slager biti, i na terenu i na tribinama. Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227812 U petak u podne... Potencijalni protivnici Partizana: Bazel, Seltik, APOEL, BATE Borisov i Dinamo Zagreb. Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227813 Potencijalno moguci par: Dinamo - Partizan. Koji ce to slager biti, i na terenu i na tribinama. Mislim da je Partizan trenutno jaci Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227831 Potencijalno moguci par: Dinamo - Partizan. Koji ce to slager biti, i na terenu i na tribinama. nedajBoze. Samo ne Dinamo!! Doslo bi do sranja posle kojeg bi najebao FK Partizan. Prijavi
6. august 2015.11 god. comment_227845 Cestitke komsijama na prolazu dalje. Utakmice sa Dinamom ne bi imale nikakvih tenzija posebnih, jer Grobarima i BBBu ne bi bio dozvoljeno putovanje na gostovanja. A Vucic bi u svakom slucaju izveo 2000 policajaca na ulice Beograda, on ima fetis na to. Prijavi
6. august 2015.11 god. comment_227881 Edib Đekica prešao u Romu: I ovo je ta Italija? Ovo je taj zapad? Ovo više sliči na BiH, nego na Zapad. Smeće svugdje po podu i iza propala tvornica. Prijavi
6. august 2015.11 god. comment_227884 Ubio ih zeljo, koja steta stative jebo te hljeb, i eto prolaz bi bio o'ma :( Hajde, bit ce bolje. Prijavi
7. august 2015.11 god. comment_227894 Šta se radujete Kitari? Željo pokazao da zna i može za razliku od vaših "Divova". Al ljudi ni'ko se ne prima ko Bošnje na klixu. Zadam jedan komentar ovog tipa odmah minusi lete. Ne daju na Džeku i gotovo :D Prijavi
7. august 2015.11 god. comment_227897 Prije svega čestitke Dinamu, Partizanu, Hajduku i Vojvodini! Krenimo redom, mislim da Dinamo ima ogromne šanse za Ligu Prvaka ako Astanu ili Skenderbeu, pa cak i Maccabi, dok je su Partizan i Malmo za izbjeć, Partizan ne samo iz igračkih razloga, dok je Malmo čini mi se najjači od nenositelja, ipak su izbacili jedan Red Bull Salzburg. Partizanu bi po meni najbolje bilo da izvuku Apoel ili Celtic koji je u očajnoj formi, a i igrački kadar im je dosta slab. BATE bi bio malo jači protivnik, ali isto bi se dao proći. Kako Dinamo treba izbjeći Partizan, tako i Partizan treba Dinamo, mislim da se tu ne treba puno pisati. Dok je Basel svakako najlošiji mogući protivnik preko kojega ja mislim da ne mogu preći. Hajduk je solidno prošao u skupini za kvalifikacije EL, mogli su i bolje. Mogući protivnici su Rubin Kazan, Red Bull Salzburg, Fenerbahce, Bordeaux, Lech Poznan i Slovan Liberec. Svakako treba izbjeći Fenerbahce i Rubin Kazan. Bordeaux nije ostavio neki dojam na mene, ako se dobro sjećam prije 2-3 godine su se mučili sa Zvezdom. Mislim da bi se njih dalo proći iako naravno kvaliteta je na njihovoj strani. Red Bull nije ista ona ekipa od prošle godine koja je razmontirala Dinamo, sada su dosta slabiji, ali opet mislim da bi bili pretežak protivnik Hajduku. Svakako najbolji izbor su Lech Poznan i Slovan Liberec. S te 2 ekipe se da igrati, posebno sa Slovanom, on bi sigurno bio najlakši protivnik. Vojvodina je dobila dobru skupinu. Mogući protivnici su Athletic Bilbao, Viktoria Plzen, Steaua, Legia i Belenenses. Bilbao i Viktoriju da je izbjeć, a s ovakvom Steauom se sigurno da igrati, trenutno su oni i Belenenses poželjni protivnici dok je Legia malo iznad crte, ali i s njima bi se dalo igrati. Prijavi
7. august 2015.11 god. comment_227908 Astana - Apoel Skenderbeg - Dinamo Zagreb Seltik - Malme Bazel - Makabi BATE Borisov - Partizan Dobro je.. uz Boziju pomoc prolazimo Kolko ovaj dinamo ima srece jbt.. dobili jebene siptareNadam se da ce odlucivati revans u Beogradu pred Grobarima Prijavi
7. august 2015.11 god. comment_227910 Evo i Hajduk ima sreće, izvukli najbolji mogući ždrijeb, Slovan Liberec, vjerujem da to prolazimo.. Nažalost Vojvodina dobila jednog od najtežih mogućih protivnika, Vikotriju Plzen, teško će proći, ali nadam se da će uspjeti Prijavi
7. august 2015.11 god. comment_227919 Edib Đekica prešao u Romu: I ovo je ta Italija? Ovo je taj zapad? Ovo više sliči na BiH, nego na Zapad. Smeće svugdje po podu i iza propala tvornica. Sve je to super sto pricas ali nije on Edib nego Edin Dzeko. Prijavi
7. august 2015.11 god. comment_227923 Eto Cae ne zna da je Edin. :D btw. mogu i Dinamo i Partizan dalje, nisu ovo bauk ekipe. Prijavi
7. august 2015.11 god. comment_227931 Šta se radujete Kitari? Željo pokazao da zna i može za razliku od vaših "Divova". Al ljudi ni'ko se ne prima ko Bošnje na klixu. Zadam jedan komentar ovog tipa odmah minusi lete. Ne daju na Džeku i gotovo :D Željo pokaz i prn´o, valja im opet sad u premier ligu igrati :D Baš me interesuje hoće li sad biti bučni kao što su sad Iduca utakmica na grbavici prazne tribine, na prosloj utakmcii se kao cuvali za standard, a neko kaze i vrucine bile razlog nedolaska na stadion :D Prijavi
7. august 2015.11 god. comment_227935 Željo pokaz i prn´o, valja im opet sad u premier ligu igrati :D Baš me interesuje hoće li sad biti bučni kao što su sad Iduca utakmica na grbavici prazne tribine, na prosloj utakmcii se kao cuvali za standard, a neko kaze i vrucine bile razlog nedolaska na stadion :D Činjenica je da ova jadna liga demotivira. Čim se uspostavi regionalna bit će sve ok. Prijavi
7. august 2015.11 god. comment_227941 BATE Borisov - Partizan Koliko šanse daješ Partizanu, i kakva im je ova ekipa? Je l' je u rangu one iz 2010/11 koja se plasirala u LŠ? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.