Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Večeras Partizan - Steaua... Citam po rumunskim vijestima, svaka druga rijec 'pakao' samo o navijacima pisu, ne spominju utakmicu
  • Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

https://www.youtube.com/watch?v=GeLyhfWyUQ4

Partizan - Steaua 4-2

Partizan poveo 1-0, pa gubio 1-2 i onda promašio penal. Onda Živković i Trujić donose preokret.

Potencijalno moguci par: Dinamo - Partizan. Koji ce to slager biti, i na terenu i na tribinama.

Mislim da je Partizan trenutno jaci

Potencijalno moguci par: Dinamo - Partizan. Koji ce to slager biti, i na terenu i na tribinama.

nedajBoze. Samo ne Dinamo!!

Doslo bi do sranja posle kojeg bi najebao FK Partizan.

Cestitke komsijama na prolazu dalje.

Utakmice sa Dinamom ne bi imale nikakvih tenzija posebnih, jer Grobarima i BBBu ne bi bio dozvoljeno putovanje na gostovanja. A Vucic bi u svakom slucaju izveo 2000 policajaca na ulice Beograda, on ima fetis na to.

Šta se radujete Kitari? Željo pokazao da zna i može za razliku od vaših "Divova".

Al ljudi ni'ko se ne prima ko Bošnje na klixu. Zadam jedan komentar ovog tipa odmah minusi lete. Ne daju na Džeku i gotovo :D 

cjJ8esa.jpg

Prije svega čestitke Dinamu, Partizanu, Hajduku i Vojvodini!
Krenimo redom, mislim da Dinamo ima ogromne šanse za Ligu Prvaka ako Astanu ili Skenderbeu, pa cak i Maccabi, dok je su Partizan i Malmo za izbjeć, Partizan ne samo iz igračkih razloga, dok je Malmo čini mi se najjači od nenositelja, ipak su izbacili jedan Red Bull Salzburg.
Partizanu bi po meni najbolje bilo da izvuku Apoel ili Celtic koji je u očajnoj formi, a i igrački kadar im je dosta slab. BATE bi bio malo jači protivnik, ali isto bi se dao proći. Kako Dinamo treba izbjeći Partizan, tako i Partizan treba Dinamo, mislim da se tu ne treba puno pisati. Dok je Basel svakako najlošiji mogući protivnik preko kojega ja mislim da ne mogu preći.

Hajduk je solidno prošao u skupini za kvalifikacije EL, mogli su i bolje. Mogući protivnici su Rubin Kazan, Red Bull Salzburg, Fenerbahce, Bordeaux, Lech Poznan i Slovan Liberec. Svakako treba izbjeći Fenerbahce i Rubin Kazan. Bordeaux nije ostavio neki dojam na mene, ako se dobro sjećam prije 2-3 godine su se mučili sa Zvezdom. Mislim da bi se njih dalo proći iako naravno kvaliteta je na njihovoj strani. Red Bull nije ista ona ekipa od prošle godine koja je razmontirala Dinamo, sada su dosta slabiji, ali opet mislim da bi bili pretežak protivnik Hajduku. Svakako najbolji izbor su Lech Poznan i Slovan Liberec. S te 2 ekipe se da igrati, posebno sa Slovanom, on bi sigurno bio najlakši protivnik.

Vojvodina je dobila dobru skupinu. Mogući protivnici su Athletic Bilbao, Viktoria Plzen, Steaua, Legia i Belenenses. Bilbao i Viktoriju da je izbjeć, a s ovakvom Steauom se sigurno da igrati, trenutno su oni i Belenenses poželjni protivnici dok je Legia malo iznad crte, ali i s njima bi se dalo igrati.

Astana - Apoel
Skenderbeg - Dinamo Zagreb
Seltik - Malme
Bazel - Makabi
BATE Borisov - Partizan

Dobro je.. uz Boziju pomoc prolazimo

Kolko ovaj dinamo ima srece jbt.. dobili jebene siptare
Nadam se da ce odlucivati revans u Beogradu pred Grobarima

Evo i Hajduk ima sreće, izvukli najbolji mogući ždrijeb, Slovan Liberec, vjerujem da to prolazimo.. Nažalost Vojvodina dobila jednog od najtežih mogućih protivnika, Vikotriju Plzen, teško će proći, ali nadam se da će uspjeti

Edib Đekica prešao u Romu:

150806070.5_xl.jpg

I ovo je ta Italija? Ovo je taj zapad? Ovo više sliči na BiH, nego na Zapad. Smeće svugdje po podu i iza propala tvornica.

Sve je to super sto pricas ali nije on Edib nego Edin Dzeko.

Šta se radujete Kitari? Željo pokazao da zna i može za razliku od vaših "Divova".

Al ljudi ni'ko se ne prima ko Bošnje na klixu. Zadam jedan komentar ovog tipa odmah minusi lete. Ne daju na Džeku i gotovo :D

cjJ8esa.jpg

Željo pokaz i prn´o, valja im opet sad u premier ligu igrati :D Baš me interesuje hoće li sad biti bučni kao što su sad

Iduca utakmica na grbavici prazne tribine, na prosloj utakmcii se kao cuvali za standard, a neko kaze i vrucine bile razlog nedolaska na stadion :D

Željo pokaz i prn´o, valja im opet sad u premier ligu igrati :D Baš me interesuje hoće li sad biti bučni kao što su sad

Iduca utakmica na grbavici prazne tribine, na prosloj utakmcii se kao cuvali za standard, a neko kaze i vrucine bile razlog nedolaska na stadion :D

Činjenica je da ova jadna liga demotivira. Čim se uspostavi regionalna bit će sve ok.

BATE Borisov - Partizan

Koliko šanse daješ Partizanu, i kakva im je ova ekipa? Je l'  je u rangu one iz 2010/11 koja se plasirala u LŠ?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.