Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Bate Borisov je po kvaliteti mozda i slabiji od Steaue tako da Partizan ima velike sanse za prolaz dalje, uz njih sam.

U Srbiji ništa novo, pokušava se pokratsti Partizan ali ne damo se još...

Juče igrali Partizan i slabašni Spartak iz Subotice..pred oko 12 000 ljudi

Poveo Partizan 1:0, i onda naravno penal za Spartak iako je faul bio na nekih 18 metara od gola Partizana

14390586722590.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=yuLWv4El03w

I onda još jedan produkt Partizanove akademije Saša Lukić pogađa u 95. minutu za 2:1

btw priča se da je Partizan odbio 8 miliona za Andriju Živkovića

Za Partizan najbolje da Zivkovic sto duze ostane, kolika god da je ponuda ionako Partizan nema nista od tih para.

Sarajevo-Siroki Brijeg 2:1

Toliko smo stvorili prilika u prvom poluvremenu ali nikako da ih realizujemo. U drugom poluvremenu smo postigli rani gol i bilo je lakse igati i onda Stojcev prelijepim golom donio pobjedu. Kad se uzme u obzir sanse koje smo stvorili rezultat je trebo biti i veci.

Vozdovac - Crvena Zvezda
Poluvreme 2-1
Kraj 2-3

Crvena zvezda od tri kola dva puta doso prelaz 1/2, i doslo bi i proslo kolo da su zabili poklonjeni penal u 93. minutu, al zavrsilo je 1:1.

Sarajevo-Siroki Brijeg 2:1

Toliko smo stvorili prilika u prvom poluvremenu ali nikako da ih realizujemo. U drugom poluvremenu smo postigli rani gol i bilo je lakse igati i onda Stojcev prelijepim golom donio pobjedu. Kad se uzme u obzir sanse koje smo stvorili rezultat je trebo biti i veci.

Benko mi ne ulijeva vise povjerenje kao prije, zna kasniti na ubacaje sa strane, a to je bio slucaj i protiv sirokog, a i protiv lecha

inace, jako mi je drago sto stojcev odlazi, vjerovatno ce i Cimi napustiti uskoro sarajevo, no vidjecemo

Ikande strašan igrač, treba lik dobiti jos bolji ugovor dok nije skontao da je jedini fudbaler u ovoj ligi

Benko mi ne ulijeva vise povjerenje kao prije, zna kasniti na ubacaje sa strane, a to je bio slucaj i protiv sirokog, a i protiv lecha

inace, jako mi je drago sto stojcev odlazi, vjerovatno ce i Cimi napustiti uskoro sarajevo, no vidjecemo

Ikande strašan igrač, treba lik dobiti jos bolji ugovor dok nije skontao da je jedini fudbaler u ovoj ligi

Benko je promasio dva cista zicera, Velkoski takodjer dvije velike sanse. Imamo tim koji je dobar, ne svidja mi se igra Duljevica nikako, dobar igrac ali uvijek ko Kalou viska potez. Ikande ce biti najvece pojacanje u timu.

Sta je tu cudno Cae, srpski portali podrzavaju svoje igrace, hrvatski isto i logicno je da i nasi pisu o nasim igracima. Meni to ide na zivce sto se svaki detalj objavljuje ali nisu jedini portali koji to rade.

Nisam ni rekao da su jedini. Index je uveo pojam predasistencija zbog Modrića, a kada je trebao preći iz Tottenhama u Real morili su svaki dan. To te tjera da zamrziš igrača. Bar mene.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.