Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

A da ste prosli? Mislim sve to stoji naravno, mislim svakako ne pratim i bolimekurac za balkanske klubove dok ne bude bolja situacija, al prica ti je za curice

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Pa da smo usli u lš to bi bila senzacija. Nemamo kvalitet za lš i to je realnost, pa nek je prica i za curice i bogove i kurce palce kad je to realnost

Očajno je Partizan odigrao protiv BATE-a drugu utakmicu, ali šta očekivati. Vidjeli smo onu sliku koju je Cae postavio, ogroman profit se uzme prodajom mladića Jovetić, Tošić, Ljajić, Savić, Nastasić, Jojić, Marković, Mitrović i tako redom, uzele se pare, a u klub se dovode igrači koji se mogu potpisati kao slobodni agenti ili za neku mizeriju. O Mamiću se može pričati šta hoće ali kao što diablo reče on je od Dinama napravio veliki klub i trenutno najjači u bivšoj Jugi.

Mislim da je ovaj momak iz Imotskog. 90 posto siguran sam da je.
Pricao mi je ovaj prijatelj iz srednje o njemu.
U ovoj situaciji je slomio nogu. I nakon toga karijera otisla silaznom putanjom.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Mislim da je ovaj momak iz Imotskog. 90 posto siguran sam da je.
Pricao mi je ovaj prijatelj iz srednje o njemu.
U ovoj situaciji je slomio nogu. I nakon toga karijera otisla silaznom putanjom.

Iskreno žao mi je što je slomio nogu, pa taman igrač bio iz Barce, Arsenala, Hajduka ili nekog drugog mrskog kluba. Svakome želim dobro. Ali realno ovo profesionalac sebi dozvoliti, da se ovoliko eksponira driblinzima. Šta li mu je bilo, ponijelo ga, umislio da je Messi. Šta li.

Daj relo ne jebi. Pa u svakom ovom driblingu mu se vidi elegancija pokreta. Hahhahaha

Cae Messi je kod ovoga bio na privatnim satima driblinga. :D

https://www.youtube.com/watch?v=y2NeWVc1BJM

nepostojeći penal i crveni karton

u ostalim vijestima, trava je zelena, nebo je plavo...

Hajduku u apsolutnom rasulu: Klub u totalnoj rasprodaji. Svi odoše

http://www.index.hr/sport/clanak/hajduk-od-euforije-do-rasprodaje-kis-u-kortrijku-kapetan-put-kopenhagena-talijani-zele-balica/839112.aspx

To ti se desi kad odbiješ investitore i misliš da su 1980-te i da ćeš moći živjeti od svoje "dice".

Ipak ne prelazi. Odbijena ponuda. Vojvodina trazila 2m i 20% od sledece prodaje. Nista od najveceg transfera u istoriji srpskog fudbala.

Njegova vrednost je 700k a odbili su 2 miliona, s druge strane Zvezda dovela Srnića za 300k, a vrednost mu je 900k.

Ipak ne prelazi. Odbijena ponuda. Vojvodina trazila 2m i 20% od sledece prodaje. Nista od najveceg transfera u istoriji srpskog fudbala.

Njegova vrednost je 700k a odbili su 2 miliona, s druge strane Zvezda dovela Srnića za 300k, a vrednost mu je 900k.

Da, ali ko zna sta ce sve cukaricki dobiti od bonusa i sledecih prodaja, nisu glupi u Cukarickom

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.