25. august 2015.11 god. comment_231070 Bolje je da Dinamo upadne sa Chelsea, bice poluprazan stadion, odes ko covek uzmes kartu za koju oces tribinu i gledas :Da ne vamo krcato, nit bi kartu zbavio, jos bi batina popasli u Chelsea dresu, ko zna mozda i ne bi al ajd znaj :D A gdje to. Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231100 Sinoć gledam utakmicu i komentator kaže da je Dinamo kupio nekog Roga od Splita za 5 miliona eura @-) Jbt jel to tačno, ja se sjebo kad sam čuo, reko kako je moguće da klubovi sa Balkana(sada konkretno Hrvatska) između sebe plaćaju toliko obeštećenje. Svaka čast stvarno. Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231104 Sinoć gledam utakmicu i komentator kaže da je Dinamo kupio nekog Roga od Splita za 5 miliona eura @-) Jbt jel to tačno, ja se sjebo kad sam čuo, reko kako je moguće da klubovi sa Balkana(sada konkretno Hrvatska) između sebe plaćaju toliko obeštećenje. Svaka čast stvarno. Istina je, ako se ne varam to je najveća Dinamova kupovina u povijesti i bojim se da je kupljen više iz razloga da ne ode u Hajduk haha. Ja osobno slabo pratim HNL pa tako da ne mogu reći kakav je bio prošle sezone i jel vrijedan tih para. Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231105 Mali Rog odlican igrac, i to je ne samo najveca Dinamova kupovina nego i najvece obestecenje izmedju dva hrvatska kluba dosad. Jako talentovan momak i vjerujem uz malo srece da ce Dinamovu unovciti to ulaganje.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231110 Za sad mladog Roga zasjenio jos mladji Coric.Ovaj drugi je otkrice sezone a za Pjacu se vec sad raspituju solidni Evropski klubovi tako da ce Mamici opet zaraditi veliki novac.Nema sta,ljudi znaju svoj posao. Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231111 Istina, Ćorićevim ulaskom u igru Dinamo je riješio prvu utakmicu 4. pretkola neki dan, a evo i jučer je blistao. Većina ljudi je mislila da će Pjaca biti prodat kad se kupilo Roga, jer 5 milijuna troška nije mala stvar, al evo, Pjaca ostao što se, sada kada su ušli u LP, pokazalo punim pogotkom. Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231112 Dinamo ove godine ima najbolju ekipu u odnosu na sve dosadašnje što su igrale LP. Čak je i Zoran Mamić prilično dobar trener, za razliku od Klune Kulcica i ostalih Mamićevih poltrončića. Imaju dobar spoj mladosti i iskustva, jaki su, trkački i tehnički na zavidnom nivou. Mogli bi odigrati jednu kvalitetnu grupnu fazu. Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231116 U pravu je Wajz, ali mene samo živcira jedna stvar. Evo, Dinamo ima dobru momčad napokon, kockice su se posložile, ova pretkola su odigrali srčano, odlično i ušli su, opet, u Ligu prvaka. Za sada sve štima, sve 5. Međutim, evo sad otvaram ove portale, i na svakom iskače kako igrači, ali čak i trener Mamić, izjavljuju da u skupini žele Real, pa neki da žele Bayern, kao da bi trebala Dinamu biti čast što će igrati s Realom i primiti 5 komada. Moli Boga budalo da dobiješ nekoga s kim možeš igrati i kome možeš oduzeti bod ili 3. Najviši cilj je Dinamu u svakoj sezoni ući u Ligu prvaka, ali tu, po ponašanju i po izjavama svih u klubu, kao da se staje, u stilu: "ostvarili smo zadatak što je stavljen pred nas, sad idemo u skupinama spustit gaće svima i uživat gledajući Ronalda ili Messija uživo na terenu kraj sebe". Plus svemu tomu, Mamić proda jednog od boljih igrača i ta grupna faza ispadne propast i blaćenje imena. Evo Mamić sad čini mi se neće prodati ništa ove sezone, ali igračima treba usaditi pobjednički mentalitet, da se ne zadovolje i ne stanu kad ostvare jedan cilj, nego da odmah pred sebe postavljaju viši i teži. Pretjerano je očekivati da Dinamo i Partizan (aBd uđe) prođu skupinu, ali pretjeran je i stav što je sami ulazak u Ligu prvaka uspjeh. Ima dosta istine u reLinim postovima na temu Amela Tuke; ne smije se zadovoljiti nekim nižim postignućem i govoriti da je vrhunsko, samo zato što nisi uspio biti vrhunski. Ne moraju svaki put u LP svaku utakmicu biti kanta za napucavanje, biti glavni glumci u knjizi negativnih rekorda svih europskih natjecanja, ajmo pobijedit nekoga, odigrat remi, a ne izgubit svaku. Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231121 Što se Roga tiče ne sumnjam da će Mamić uzeti bar duplo za njega kada bude napuštao Dinamo, čovjek zna znanje, može pričat ko šta hoće, Dinamo ne bi bio nikada ovdje gdje je sada da nije bilo Mamića, kad pogledaš da je recimo golman Eduardo reprezentativac Portugala ima tu još gomila odličnih igrača. Ovaj Dinamo je mnogo jači nego iz nekih prošlih sezona, i nije mi jasno zašto nemaju bolju podršku uz ovakve rezultate, tribine izgledaju tužno a ulazi se u LP. Ovo za izjave da im je čast izgubiti 5-0 od Reala je klasika za ove prostore, umjesto da kažu "pa mi smo učesnici LP kao i oni, hajde da ih pokušamo pobjediti" oni kažu da im je čast igrati sa njima, respekt uvijek treba da postoji, ali kada taj respekt pređe granice onda ni to nije dobro. Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231122 Pa bas zbog tog mamica su tribine prazne :D Iako znam da ijedan klub ovdje ima takvog direktora, tribine bi bilo nenormalno pune :D Ali hrvati imaju taj neki svoj princip, jebes ga :) Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231125 Mamić im je zapravo i obezbijedio ovakav tim i plasman u LP, kada ogledaš da taj Mamić otkupljuje ugovore za igrače recimo Manchester Uniteda, sve ti je jasno. Oni umjesto da podržavaju svoj klub oni na prvo mjesto stavljaju sukob sa Mamićem, iako bi mu zapravo trebali biti zahvalni, čovjek dominira, recimo Partizan ima dug i upravu koja je se non-stop mjenja pa ljudi kada je važan europski meč napune pun stadion i navijaju za svoj klub, koga boli kurac za upravu bar tih 90 minuta. U Zagrebu ni reprezentacija nema dobru podršku, kad su napunili pun stadion posljednji put, možda kad su igrali protiv Srbije i to je to. Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231126 Zamislite ovu grupu: PSV,Leverkuzen,Olimpiakos i Dinamo. Ovdje definitvno mogu se nadati pa makar 3. mjestu i igranju u Evropa ligi. Ali ima i ova: Barselona,City,Roma,Dinamo. Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231127 Ma ako bude Romi odbrana i dalje ova, mogu se i u tom slucaju nadati necemu, barem na gol razliku :D Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231136 Nemoj opet City i Barcelonu u istu grupu dosadili su i Bogu i narodu.. Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231142 Pa bas zbog tog mamica su tribine prazne :D Iako znam da ijedan klub ovdje ima takvog direktora, tribine bi bilo nenormalno pune :D Ali hrvati imaju taj neki svoj princip, jebes ga :) Nije to princip Hrvata nego Zagrepčana koji furaju ljudbenu srednjoeuropsku moralnu kulturu i borbu protiv korupcije i kriminala. Ono furka - Zagreb će biti demokratski i pošten grad, metropola bez političkog kriminala tipa Muenchen, Berlin, Zurich, Wien. To je ta furka. S druge strane da je taj isti Mamić gospodar Hajduka, Torcida bi ga maksimalno podržavala. Da je taj ,Mamić gospodar bilo kojeg kluba u BiH ili Srbiji opet bi imao maksimalnu podršku navijača. Zagreb fura taj "princip" i to je to. Hoće da se odmaknu od Balkana. Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231148 Mogu oni furati kurcinu, covjek napravio svjetski klub od dinama. Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231188 Kad sam vidio da jedan Real Madrid ne može učiniti Maksimir punim, skontao sam da samo 2 kluba na svijetu to mogu... I to nažalost iz pogrešnih razloga. Oba iz Beograda - FK Partizan i FK Crvena Zvezda. ________________________________________________________________________________________ Večeras deremo BATE ooooooooooooo NANANANNANANA LIGA ŠAMPIONA JEDVA ČEKAMMMMMMMM Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231264 Ja bih volio da izvucemo partizan u grupi. Da idem gledat tekmuPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231266 Ja bih volio da izvucemo partizan u grupi. Da idem gledat tekmu Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Nacekat ces se. Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231275 Jbg šteta za Partizan, nisu su najbolje snašli, morali su igrati organizovano u defanzivi a opet biti prijetnja u napadu i tu su se malo pogubili, lutali su malo sa taktikom, samo da je Ilić ušao ranije mislim da bi čak i otišli dalje. Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231302 Nacekat ces se. Ne razumijem? Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231316 Realno ovo i jest nas nivo. Liga evrope. Treba imat u vidu da jedan jedini euro nije ulozen na pojacanja a ne moze se tako u ligu prvaka. Jbg, za klub sa ovih prostora igranje lige evrope je uspjeh. Evo drugu godinu zaredom igramo LE, polako idemo ka naprijed. U zadnje 4 godine 3 puta igramo LE. I to bez pojacanja i uvijek prodajemo najbolje igrace a svake godine nas nose omladinci. Evo sad Andrija Zivkovic, prije toga Jojic, pa Lazar Markovic, Mitrovic, Jovetic itd Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.