Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Neznam kako su ovako kaznjeni, cuj jedan bod, pa uvijek su oduzimana tri boda i vise. Hrvatska reprezentacija je vise nego dobro prosla.

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Pa to i je najžalosnije jer ti koji to rade očigledno nisu na stadionu radi reprezentacije, tako da njima izbacivanje ili bilo koja druga kazna ne bi značila ništa. Treba uvesti strogoću kao u Engleskoj pa nek se igra ako treba pred 50 gledatelja, ali 50 normalnih

Samo gledajte koliko ćemo mi biti kažnjeni zbog gaženja ćifutske zastave IZVAN stadiona i uzvikivanja PALESTINA na stadionu.

Kazne Srbiji i Hrvatskoj će biti mala maca za ovo :D

Nece nas nikako kazniti, mozda nesto sitno i to novcano, to se desilo van stadiona.

Jel moguće da Sarajevo zbog koncerta Dine Merlina domaću utakmicu prvog kola igra u Travniku?

I onda neko priča o europskom Sarajevu.

Kad si tako pametan procitaj prvo pa vidi razlog, jedina i prava istina je to sto je nas  hadzija Edin Dervishalidovic(Dino Merlin) koncert dogovorio jos za vrijeme trajanja prosle sezone i dogovoren je ovaj datum, ali s obzirom da je savez donio odluku da sezona starta ranije i da je slucajnim izvlacenjem odluceno da je Sarajevo prvu utakmicu domacin, oni su odlucili utakmicu odigrati u Travniku.

Kazne Srbiji i Hrvatskoj će biti mala maca za ovo :D

Pa ova kazna Hrvatske je mala kazna za svaku mogucu kaznu na svijetu.

Srbija je toliko puta kaznjavana i oduzimani su joj bodovi i 3:0 na zelenom stolu je bilo tolko puta da su presli igricu.

Nisam znao da UEFA uopste ispituje to za Izrael i BiH. Al ko zna, iskreno ne vjerujem da ce biti nesto veliko.
:D

ma to je prejebano proći,sećem se pre koje godine kad je tako Partizan naredjao neke pobede,napravila se neka euforija,ja reko šta se sad tolko dešava,kad ono tuki,ima 12 faza do kraja kvalifikacija  :D  :D ne znam koji su moj uvodili takav sistem uopšte ,daj odma ove jače klubove da se raja ne nada bezveze

Kad si tako pametan procitaj prvo pa vidi razlog, jedina i prava istina je to sto je nas  hadzija Edin Dervishalidovic(Dino Merlin) koncert dogovorio jos za vrijeme trajanja prosle sezone i dogovoren je ovaj datum, ali s obzirom da je savez donio odluku da sezona starta ranije i da je slucajnim izvlacenjem odluceno da je Sarajevo prvu utakmicu domacin, oni su odlucili utakmicu odigrati u Travniku.

Jarane kad vidiš da neki klub zbog koncerta bilo koga svoju domaću utakmicu igra van svog stadiona sve je jasno, nema veze kad je ko dogovorio koncert..

Joj memije sta je radio Boze, jebo ijednog desnog beka na svijetu. A i onaj bijeli makelele (opet citava tribina ga zvala zbog mene makelele, k'o onda fuck off Torres :D) zvani blagojevic ili kako vec. Lik znaci je prekinuo svaki napad moguci, a zna drama sa loptom.

Pozitivno sam iznenadjen sa igrom Zelje, mislio sam da cemo traziti X i to sa nekom nafakom Bozijom. Kad ono rasturanje guzova velikom Ferenchvarosu.

Joj Zeme kako preko kurca čestita hahahahaha e moj Zemo Pitaru ko te ne zna skupo bi te platio, a ko zna dobro izmlatio.

Ja navijam za svaki klub na nasim prostorima pa tako i za Zeljeznicar, svaki njihov uspjeh je uspjeh za drzavu bez obzira koji klub bio. Samo budala moze ne navijati za nase klubove u europi.

Evo Uefa pokrece istragu protiv Sarajeva zbog transparenta podrske Srebrenici. Jel moguce da krovne kuce fudbala samo znaju kaznjavati nase klubove sa balkana. U Grckoj svaka utakmica neki incident i nista.

Naravno nece kazniti navijace Lecha koji su podizali zastavu Srbije i uzvikivali Noz, zica, srebrenica

To sto su uzvikivali pravdaju na nacin, da im je mladjani momak pred ulazak na teren dao cenera i rekao da uzvikuju prethodnu recenicu, navodno nisu znali sta uzvikuju.

Samo trebaju biti objektivni i nista vise, transparent je bio u znak sjecanja da se takvo vise nigdje ni bilo kome ponovi.

Nemojte opet ljudi sa takvim stvarima. Pustite to za neke druge forume. Da ne bi opet do belaja doslo.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.