Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Nema to previse veze, propast je kad te natambura Kipar, Izrael, kad izgubis od Nigerije u onoj utakmici i slicno. Nije sramota gubiti od Argentine i Belgije.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

mi nemamo igrace, danas je dosta drugacije negoli prije par godina

pa prije smo uvjek ganjali talente po stranim drzavama sto su pobjegli od rata, a danas nema toga vise

nasa djeca nemaju dobru ni akademiju ni trening kamp. pa hrvati su za nas miljama ispred

Sarajevo gradi trening kamp i akademiju na Butmiru, nadam se da ce to biti neka prekretnica u buducnosti, pa da ce i ostali pratiti Sarajevo
Ova drzava ima mnogo talenata, ali treba neko sa djecom ko ce i raditi, dobri uslovi

Zemo spominje individualni kvalitet kod Belgijanaca te da kod njih nije bilo neke igre, i opet su nas pobjedili, sto je tuzno, mi nismo ni kipar mogli uzeti na individualni kvalitet, a hocemo da se plasiramo dalje
protiv izraela sastav je bio drugaciji, i ako se sjecam da je tu bilo povrijedjenih igraca pa se mora drugaciji sastav iskombinovati

ali sto je najgore od svega, nama jedan vedad ibisevic i dalje na uzem spisku, sto je u drugim reprezentacijma nemoguce da jedan takav igrac dobije poziv, lik nije gola zapamtio i ne pamtim, mozda jedino protiv andore u prvoj utakmici
i sta kazu koji je razlog zasto je on tu, pa zbog napacenih navijaca, koji bi odmah ustali i prigovarali zasto nema ibisevica u ekipi, haos bi nastao, jer toboze, on je nas odve na SP, i sl, i kao takav zasluzuje da bude u ekipi

Mi nemam ni krila, Lulic meni nikad nije bio dobar igrac, lik je sasvim prosjek, jedino se pokazao jeste kada je igrao za Young Boys protiv Totenhama, ostale utakmice ne bih mogoa nabrojati i reci, eh ovu je odigrao svaka mu cast

Zadnja linija nam je katastrofa, Spahic je u godinama, oslanja se samo na iskustvo, star, ne moze trcati, boli ga kurac, bori se al nije to vise to, Zukanovic neka povreda njega necu jos da komentarisem, Šunjić je pičkica, Mujdža je neuništiv na desnoj strani, nece biti izbacen iz prve postave dok se ne penzionise, glavni adut mu je dobar ubacaj, i to je sve

Kolašinac je tenk, lik bi pojeo igrača da moze

Begovic mora jedan retardiran gol primiti i to je od ovih kvalifikacija postalo normala

Pjanic se pogubio u našoj presudnoj utakmici, lik je bio neprimjetan citavo vrijeme

Onda zamjene smiješne, šta ćeš ti dobiti od Hajrovića. pa taj se umori cim kroci na teren

Sve u svemu, kakva nam je ekipa ja sam prezadovoljan sa ovim, jer za nesto vise, uvjek moras imati, ponuditi vise, logicno

Igrac poput Misimovica fali ovoj reprezentaciji, nema sredine, nema ko odigravati igracima, Miske je Miske

Ja se nadam da cemo uspjeti taj baraz izboriti, hoce li mi ko objasniti kako ide s barazom, jel tu moze bilo ko koga dobiti ili imaju neka pravila kao jaci sa slabijim...

https://www.youtube.com/watch?v=t4JvqD4S8AA

https://www.youtube.com/watch?v=jCi1ytdpLpg

Sto se tice baraza to moras sacekati da vidis hoceli Holandija ici u baraz ako bude, onda ce biti nosioci ko i do sada, nema sanse da bude prvenstvo bez njih. Vjerovatno nosioci.

Nema to previse veze, propast je kad te natambura Kipar, Izrael, kad izgubis od Nigerije u onoj utakmici i slicno. Nije sramota gubiti od Argentine i Belgije.

Normala da nije, al ne shvatam sta smo mi to dobro odigrali. Jadni smo bili, a onda su svi nesto zadovoljni. Mozda zato sto nismo vise izgubili il sto smo dali barem pocasni. Jbg bolje izgubit 3-1 nego 4-1

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Sto se tice baraza to moras sacekati da vidis hoceli Holandija ici u baraz ako bude, onda ce biti nosioci ko i do sada, nema sanse da bude prvenstvo bez njih. Vjerovatno nosioci.

Večeras svi uz braću iz Turske

Večeras svi uz braću iz Turske

Naravno, uvijek cu navijati za Tursku, kad gace kupujem trazim bosanske ako nema trazim turske.

Kovač prije utakmice rekao: "Bit će kako Bog odluči."

Samo za tu izjavu bih mu otkaz spičio. Zato su Norvežani rekli bit će kako mi odlučimo, a bome su nas odlučili dobiti.

Nakon utakmice Kovač kaže: "Molit ćemo dragog Boga za pomoć."

Jebo mu pas mater. Nije ni čudo što tako igramo kada nam je izbornik više u crkvi nego na treningu.

Neka odjebe frajer u svećenike. I njegov brat također. Dosta je bilo ovih sranja.

Nije tu Niko ništa kriv, čovjek svoje odradi korektno i kako treba, igrači su zajebali. Ali lakše je smijeniti izbornika nego cijelu ekipu, isto tako je lakše okriviti izbornika i to je već postala navika ne samo našim nego svim navijačima koji misle da je to pes pa uzmeš ekipu i odlučuješ koje će poteze oni napraviti. Nije on kriv što niti jedan igrač nije dao ni 10% svojih mogućnosti. Očito je da on vidi da ima problema, i sam je izjavio da igrači ne rade ono što se dogovore u svlačionici. Tu treba odreagirati vrh HNS-a, prvo što treba je dati Niki da vodi momčad bez uplitanja Šukera, Mamića i kompanije, no pošto su upravo ta dvojica vrh HNS-a to je onda nemoguće. Kao da Niko ne vidi da Srna nije ni sjena igrača kakav je bio i da je Vrsaljko bolji i da je Vrsaljko budućnost, ali se ne smije maknuti neke dok oni sami ne odluče povući se, kao što smo muku mučili s Pletikosom na golu. Svi okrivljuju Niku pa tek onda igrače, a HNS uopće ne okrivljuju za igru nego radi lige, a izvor problema je upravo u HNS-u i dok se ne očisti stanje u HNS-u ništa ti ne može pomoći.

Pa zašto igraju preko kurca? Jer ih čovjek ne zna motivirati. Frajer očito nema autoritet nad igračima (nekima od njih) s kojima je igrao prije nekoliko godina.

Jeben je čovjek motivator kladim se. Dođe prije utakmice i kaže: "Dečki samo opušteno, Bog će sve odlučiti.".

To da ih ne zna motivirat je glupost. Zar stvarno misliš da on dođe mrtav ladan tamo? Za razliku od njih, njemu je to jedini posao, a ove boli kurac za repku, svi igračine u klubovima, a kad dođu ovdje nema ih. Da su oni pravi, njima bi najveća motivacija trebao biti grb na dresu kao i svakoj reprezentaciji, ako ti nije dovoljno da imaš čast predstavljati svoju zemlju onda nemaš šta tražiti na terenu.

Da su oni pravi, njima bi najveća motivacija trebao biti grb na dresu kao i svakoj reprezentaciji, ako ti nije dovoljno da imaš čast predstavljati svoju zemlju onda nemaš šta tražiti na terenu.

Jbg mi svi mislimo da će oni sad doći iz Reala, Barce i takvih klubova i da će poginuti sami od sebe. Hoće kurac. Realno onda možemo pola ekipe otpisati.

Zato ih treba motivirati. Zaprijeti da ćeš ga izbaciti ili nešto, jer mislim da mu onda ipak neće biti svejedno, bio on Modrić ili Pjaca.

A držanje Srne u igri ne treba komentirati. Frajer igra gore od 3 Ivanovića. I to već godinama.

Ima još puno toga za reći, ali uhvatila me nekakva kurcobolja i odlučio sam se ne živcirati oko reprezentacije.

Hrvatska ima puno problema, ove godine ce nekako izugurati plasman na prvenstvo, ali neki igraci kao npr. Srna moraju prepustiti svoje mjesto nekom mladjem igracu a to je posao trenera.

Pjaca igra fino momak, bice od njega igrac samo ako mu nadju poziciju jer zasad luta izmedju krila, poluspica i veznog.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.