Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

blizanci smaraju. Mnogo bi bila bolja i zanimljivija liga kad bi je osvajali i klubovi van Bg-a.

Tako je, NIS CEKA TITULU.

pa ne znam šta se priča van granica al ovde kod nas se to ne dovodi u pitanje,šta više za ceo život nikad nisam čuo za tu teoriju al moguće je da ima takvih podela preko,nemam pojma 

uopšte se i ne priča o tome"srpski glup " nego jednostavno ispada kao da se delimo unutar srba na grobare i delije 

btw,nema teorije isto bar kod onih koji kolko tolko prate klub da navijaju za rivala u evropi,to je "mržnja" za ceo život,pa ja znam kod sebe kakva je situacija što sam preležao te dečije bolesti 

Ne znam kakvo je stanje u srpskom entitetu, ali u nas u Federaciji svi Srbi su za Zvezdu.

Ne znam kakvo je stanje u srpskom entitetu, ali u nas u Federaciji svi Srbi su za Zvezdu.

Banja Luka je mozda 65-35 posto za Zvezdu.

Banja Luka je mozda 65-35 posto za Zvezdu.

Рума 60-40 посто за Звезду

Лесковац 90-10 за Звезду, такође је Звезда јача и у картон насељима.

Србија 60% за Звезду, око 35% за Партизан, остатак за остатак

'Ko onda navija za Borac? xD

Tu su, egal sa brojem igraca. U zadnje vrijeme je fazon da se takmice ko ce biti glasniji, strucni stab ili navijaci.

LESINARI-BanjaLuka4.jpg

Сви навијају за борац а воле ЦЗ или ПАР, кад би неко гостовао од њих у БЛ био би пун стадион ''гостујућих''

Mene je jednom ganjalo 10ak likova, ja nosio majicu. "Dok se zemlja oko sunca krece..."

Rekoh bjezat ili ne bjezat, pitanje je sad.

Ljudi pokusavaju istjerati zvezdu i partizan iz grada, ali ne mogu.

Dа

pa mi smo tu komsije preko Fruske Gore.. ja sam ti iz Beocina... u zadnje vreme cesto kroz Rumu idem, ako bude vremena iscimam te jednom. 

Vidi ga Zemo kako sad piše svaki transfer Sarajeva, a prije dok ih nije kupio onaj nije ni navijao za njih... Spaha jedini koji navija odavnina

Poljska liga je puno kvalitetnija od Premier lige Bosne i Hercegovine ali se moze igrati protiv Lecha, ne kazem da cemo proci ali moze se desiti da ih izbacimo. Lech je kvalitetniji tim od Sarajeva ali ne pobjedjuju uvijek bolji.

Poljska liga je puno kvalitetnija od Premier lige Bosne i Hercegovine ali se moze igrati protiv Lecha, ne kazem da cemo proci ali moze se desiti da ih izbacimo. Lech je kvalitetniji tim od Sarajeva ali ne pobjedjuju uvijek bolji.

prezadovoljan sam sa pojačanjima, ajmo još osigurati Matu i dovesti nekog napadača sličnog Benki, koji ce se boriti i krv pišati na terenu hehe

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.