8. juli 2015.11 god. comment_223825 Sarajevo je odradilo savrsen prelazni rok kad se uzme u obzir premier liga Bosne i Hercegovine. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223828 Ima jaku biografiju - u posljednjih 5 godina odigrao 30-ak utakmica hahahaha E moj Zemo, kakav je ovo otpadak? Al prošle sezone 0 utakmica hahah pa gdje ga iskopaše Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223829 Zemo kad ćete vi Pitari a i ostali navijači domaćih klubova shvatiti da osvajanje Premier lige nije nikakav uspjeh, tj. uspjeh je navijačima ekipe koja osvoji. Sve dok neki klub iz Bosne ne postane redovan učesnik europsnik takmičenja, Tanova investicija će se smatrati propalom. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223838 Pa ako nije uspjeh osvajanje lige, sto ce nam onda liga treba je ukinuti, svaka drava na svijetu ima svoju ligu, npr.Farski Otoci, San Marino, Latvija pa tako i mi, samo sto su neke lige kvalitetnije i mogu doci do izrazaja u europskim takmicenjima, kod nas se radi na poboljsanju kvaliteta lige. Samim skracivanjem lige dobicemo bolju ligu. Nisam ja reko da ce sad Sarajevo odmah napraviti uspjeh u europi ali u narednim sezonama hoce sigurno. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223839 Zemo, nemoj me pogresno shvatiti, ali bosanska liga ti je k***ina. Nije krivo Sarajevo, ni Borac, a ni Zeljo za to vec je liga jednostavno ista kao i drzava, ne zna se ko pije ko placa. Pa jebote samo u nasoj drzavi imamo DVIJE DRUGE LIGE. Pa mislim da samo kod nas to ima, pola drzave jedna druga liga, pola drzave druga druga liga. Korupcija, lopovluk i slicno, da ne spominjem. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223870 Ligu BiH treba proglasiti amaterskom, da svi ti ljudi koji igraju tu a nazivaju ih fudbalerima mogu naći posao od kojeg će živjeti sve dok klupski fudbal u BiH bude na ovom nivou, znači od 7h do 15h normalno na posao a od 16h na trening ili utakmicu pa ti jarane igraj da bar imaš za kopačke. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223876 Pa jebemu ameriku i dolare sad znamo da je liga loša, i nemorate ko papagaji ponavljati trenutno se radi na samnjenju ekipa u ligi, u cilju poboljsanja kvaliteta iste, imace i Bosna jednom predstavnika u evropi, morace jednom i do toga doci hajd sve to, ali nema mi nista mrze kad mi se javljaju likovi koji uopste ne prate ligu vec odmah trabunjaju kakva je, kako je losa i sl. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223892 Ja gledam i karina je. Jučer je Zlatko Zahovič dosta toga jako direktno i istinito objasnio našim novinarima.. Svjetlosnim godinama su ti klubovi od ozbiljnog fudbala. Ništa bolje od države same, rekao bih. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223905 Vidjet cemo da li ce ici na bolje jer se smanjuje liga , ostat ce 12 klubova. Prijavi
8. juli 2015.11 god. comment_223999 Ja gledam i karina je. Jučer je Zlatko Zahovič dosta toga jako direktno i istinito objasnio našim novinarima.. Svjetlosnim godinama su ti klubovi od ozbiljnog fudbala. Ništa bolje od države same, rekao bih. ne gledaš wajz Prijavi
9. juli 2015.11 god. comment_224009 A šta Spaha, jel nije karina od lige realno?Chiba nemoj me banovati, ovo je ozbiljan post Prijavi
9. juli 2015.11 god. comment_224038 A šta Spaha, jel nije karina od lige realno? Chiba nemoj me banovati, ovo je ozbiljan post pročitaj gore post ispod kingovog, šta sam napisao Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224125 http://www.goal.com/ba/news/7097/euro-2016/2015/07/10/13462022/cas-promijenio-odluku-uefe-u-slu%C4%8Daju-dron-albaniji-pobjeda?ICID=HP_BN_1 treba pitati ove ljudi iz fife i uefe koliko koštaju, da znamo svi :D Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224130 Iskreno nije mi ni zao jer je ocigledno da Srbija treba da ispadne (sto je i zasluzila) da bi se nesto promijenilo. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224131 Iskreno nije mi ni zao jer je ocigledno da Srbija treba da ispadne (sto je i zasluzila) da bi se nesto promijenilo. Treba biti suspendovana narednih sa svih medjunarodnih takmicenja... Reprezentacija je uspela da padne na dno i nastavila da busi. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224138 Treba biti suspendovana narednih sa svih medjunarodnih takmicenja... Reprezentacija je uspela da padne na dno i nastavila da busi. Pa da. Bolje da smo suspendovani nego da se blamiramo. Nama cak ne vrijedi ni ona VAZNO JE UCESTVOVATI. Jer mi ne mozemo ni ucestvovati sto je najgore. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224146 Armenija je fudbalska velesila hahahah Iznenađen sam odlukom, mislio sam da će ostati onakva kakvom je prvobitno donesena. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224151 A sta su cekali ovoliko da donesu odluku, zalili su se davno, nakon toga ljudi odigrali jos po 2 kola u kvalifikacijama. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224153 Ja nisam ni najmanje iznenađen odlukom. IMHO, ona prva odluka je bila glupost na kvadrat i ovim činom je ispravljena ta nepravda. Međutim, u natjecateljskom smislu odluka Srbiji ne donosi apsolutno nikakvu štetu jer je ionako već bila otpisana sa EURA zbog katastrofalnih rezultata u kvalifikacijama, a po svemu sudeći i Hrvatska će joj se pridružiti za 13 dana. Kad sami ne možemo(ili bolje rečeno - ne želi se) stati na kraj huliganima i mafiji u nogometu, stati će im Europa... Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224159 Realno Srbija je tu bila donja kakva god odluka da je donesena, mislim da je sve to poslužilo kao izgovor za propale kvalifikacije, a realno problem je mnogo dublje. Još ako Sarajevo pobjedi protiv Lecha ima da Spaha i Zemo zapale forum :D Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224178 Pune tribine BH klubova su dokaz kvalitetne lige. :pMnogo kvalitetnija liga je bila krajem devedesetih i početkom dvijehiljaditih.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
11. juli 2015.11 god. comment_224347 Pa eto ako Portugal, Albanija, Danska i Armenija odustanu od takmičenja, ima Srbija itekako šansi za prolaz na Euro Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.