13. juni 2015.11 god. comment_220149 Nikad lakse kvalifikacije, a niko se s Balkana kvalifikovat nece :D Ako se ne desi kakvo cudo sa Srbijom i Bosnom :D Bosna je s 3 pobjede (kući Andora i Vels, gosti Cipar) treća i ide u baraž, gdje će sigurno biti nositelj, tako da je itekako realno da se Bosna plasira. Za Srbiju će sve večeras biti jasno. Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220162 Bosna je s 3 pobjede (kući Andora i Vels, gosti Cipar) treća i ide u baraž, gdje će sigurno biti nositelj, tako da je itekako realno da se Bosna plasira. Za Srbiju će sve večeras biti jasno. Sta ce biti jasno haha? Imamo/ju (da me opet Hamco brat ne napadne) 1 bod, + veceras jos jedan i to je dva, taman da budemo/u ciljano predzadnji u grupi. Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220164 Sta ce biti jasno haha? Imamo/ju (da me opet Hamco brat ne napadne) 1 bod, + veceras jos jedan i to je dva, taman da budemo/u ciljano predzadnji u grupi. Svako ima pravo navijati za koga hoce.Sto se tice nase nekadasnje prepirke,cisti nesporazum.Mislio sam da si jedan od onih Srba sto ne podnose Bosnu a zive u njoj.If You know what I mean. :D Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220165 Svako ima pravo navijati za koga hoce.Sto se tice nase nekadasnje prepirke,cisti nesporazum.Mislio sam da si jedan od onih Srba sto ne podnose Bosnu a zive u njoj.If You know what I mean. :D Haha, salim se naravno. Navijam ja i za jedne i druge, ako se to moze nazvati navijanje jer me slabo interesuju i jedni i drugi. Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220175 Od nasih se trazi samo da veceras izginu za dres. Nije se to desilo od Anticevih orlova i one utakmice s Nemackom na SPu.... Pa bre Srbija je jedina selekcija na svetu koja ima igrace da bude redovan ucesnik velikih takmicenja, a nema trenera i savez da to isprate. Tuga i sramota. Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220178 A u19 aktuelni PRVACI EVROPE jebote, u20 evo stigli do 1/4 SVETSKOG PRVENTSVA ko zna dokle će dogurati, samo ovi najstariji ne mogu meda Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220180 A u19 aktuelni PRVACI EVROPE jebote, u20 evo stigli do 1/4 SVETSKOG PRVENTSVA ko zna dokle će dogurati, samo ovi najstariji ne mogu meda njemačka je aktuelni prvak evrope, u19 se igra svake godine Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220183 Znam sjebo sam se Al' i Njemci su Srbi tako da se to na isto svede xexe Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220184 Al' i Njemci su Srbi tako da se to na isto svede xexe Šuti jebote nisam ni znao da se igra svake godine hahaha šukno mi masko nisam znao šta da odg Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220188 Evo, i mi smo gazili zastavu izraela, toooo, i mi smo balkanci :D Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220212 Evo, i mi smo gazili zastavu izraela, toooo, i mi smo balkanci :D Tako i treba, oni su ubijali djecu u gazi tamo a mi im samo gazimo zastavu, trebali smo se srati po njoj. Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220215 Tako i treba, oni su ubijali djecu u gazi tamo a mi im samo gazimo zastavu, trebali smo se srati po njoj. Balkane, balkane, balkane moj... Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220218 Balkane, balkane, balkane moj... Ej, treba da argumentuješ, mani se tih #balkan fora. :D Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220219 Tako i treba, oni su ubijali djecu u gazi tamo a mi im samo gazimo zastavu, trebali smo se srati po njoj. Po toj logici sad u pola drzava ne bi mogo da izadjes napolje od zapaljenih i usranih americkih zastava Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220252 E zemo jesi glup Po cemu, sto nemam pravo iznijeti misljenje sta mislim o Izraelcima, jel tacno da su ubijali djecu u gazi, jel to rat? nece nikad biti kad imas svu mogucu tehnologiju i napadas ciljanu grupu koja je ne naoruzana, i vi ste svasta pisali za albance pa ja nisam rekao da ste glupi, niti sam imao pravo da komentarisem jer me se to ne tice. Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220254 Po cemu, sto nemam pravo iznijeti misljenje sta mislim o Izraelcima Haha, a ja kad sam napisao ono za BiH (Balkan generalno doduše) tražio si da me banuju. :D Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220259 Haha, a ja kad sam napisao ono za BiH (Balkan generalno doduše) tražio si da me banuju. :D Dobro ba Igi sta furas ...ovdje je inace pun forum Izraelaca i zidova pa ce se uvrijediti na Zeminu opasku pune mrznje i krvoprolica. Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220260 Prestanite sa tim prepucavanjima, politika će jednog dana uništiti ovaj forum. Sasjeci ovo u startu Ciba. Kvarite ovaj forum koji mi je izuztno drag. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.