Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Uvali ga Mladost u sudijskoj nadoknadi i to golčina.

A u Jajcu za 35. minuta 10 kartona podijelio sudija. Orašje pobijedilo i ostalo u ligi. :D

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Veca neizvjesnost je bila u Leotaru koji je kod kuce izgubio od Podrinja, da su pobijedili usli bi u prvu ligu jer je i Rudar Prijedor u posljednjem kolu izgubio utakmicu.

Veca neizvjesnost je bila u Leotaru koji je kod kuce izgubio od Podrinja, da su pobijedili usli bi u prvu ligu jer je i Rudar Prijedor u posljednjem kolu izgubio utakmicu.

:P 

11401123_1603017059953438_21343581736118

Pa Zemo brate u kojem Leotaru, Leotar je ime kluba. A grad je Trebinje :D

Ma znam nisam lud nego ja uvijek pisem ime kluba briga me iz kojeg je grada.

Evo nesto za Zema 

https://www.youtube.com/watch?v=OjVD5Iylw80

Šta je sa Hrvatima.. kukasti hitlerov krst na terenu

Tako sam nešto vidio

:fuhrer:

Uglavnom Hrvatska-Italija luda utamica sto na sat, prilika bruka (barem 1. poluvrijeme što sam vidio), 2 penala, promašen penal, kiša žutih kartona, crveni karton itd. itd.

HAHAHAHAHAH

kukasti.jpg

Srbi i Bosanci ispadoše napredak civilizacije za Hrvate svega mi :D
Ne znam što im ovo treba jebote...

Sad sam čito na 24sata.hr... Kaže radnici zamaskirali zemljom, a onda čim su se rastrčali igači i ugazili primjetili su Italijani, pa na poluvremenu prskalice učinili skroz vidljivim

Moguće izbacivanje

Srbi civilizacija jebote, kako je to fino pročitati :D

:fuhrer:

Uglavnom Hrvatska-Italija luda utamica sto na sat, prilika bruka (barem 1. poluvrijeme što sam vidio), 2 penala, promašen penal, kiša žutih kartona, crveni karton itd. itd.

HAHAHAHAHAH

kukasti.jpg

Zato sto neki iz Splita ocito nas hoce izbaciti iz kfalifikacija

kukasti.jpg

Jao jao, sećam se cirkusa sa onim pokličom "za dom spremni", kada su ljudi tvrdili da to nije ustaški pozdrav, potiče iz 15. veka ili kad već.

Očekujem da se neko sad javi i kaže da to nije simbol nacista, već da je to stari indijski simbol, čije ime (svastika) u sanskritu znači sreća, pa su tako pokosili travu da bi reprezentacija imala sreće na utakmici.

Jao jao, sećam se cirkusa sa onim pokličom "za dom spremni", kada su ljudi tvrdili da to nije ustaški pozdrav, potiče iz 15. veka ili kad već.

Očekujem da se neko sad javi i kaže da to nije simbol nacista, već da je to stari indijski simbol, čije ime (svastika) u sanskritu znači sreća, pa su tako pokosili travu da bi reprezentacija imala sreće na utakmici.

PA taj pozdrav i jeste iz 1684 godine,ali tijekom NDH ustase su ga koristile i zbog toga dolazi do zabrane.Nemoj me shvatit pogresno ja ne podrzavam da netko izadje poslije tekme i govori za dom spremni.

Jesmo loši bajo moj. Kovač tetkica nema muda da izbaci Srnu i Mandžu. Meni pomalo dosadna utakmica, najzanimljivije od svega je ona svastika na travnjaku.

Jedva čekam da vidim kakva se sad kazna sprema. :D

Imam puno toga za reći odnosno napisati, ali neću jer znam da nećete pročitati tako da ću biti kratak. Što se tiče utakmice, dobra utakmica, odvratna atmosfera zbog praznih tribina, sve se čulo šta viču igrači. Najrealnija je podjela bodova, mada su Talijani bili malo bolji.

Što se tiče onog idiotizma s travnjakom, to je sramota, teška sramota! Ne možeš se riješiti huligana i retardiranih idiota nikako. Nikad mi neće biti jasno to da ideš protiv svoje države i reprezentacije. Nije ti HNS dao prazne tribine, a pogotovo ne igrači pa da im tako vratiš. Brate navijaj 90min najjače da podigneš svoje dečke da im daš dodatnu snagu i to je to, a poslije prosvjeduj protiv Mamića, Šukera i bande. Umjesto da gledaju kako će bodriti dečke oni gledaju kako će blatit HNS i reprezentaciju. 

Zadnje još što moram napisati je to da mi nisu jasni oni koji bi da Kovač da ostavku. Dok je bio igrač bio je među omiljenima u reprezentaciji. Nije ništa napravio krivo prije nego što je došao na klupu repke, ali ništa. Čovjek bez mrlje. Ali ljudi kao da moraju blatit svakoga ko dođe na bilo koju poziciju u HR nogometu. Bez obzira ko on bio i šta on radio. Niko je prvo ljudina od čovjeka, pravi karakter, čvrsta ruka. Čovjek ima 62% pobjeda od kako je klupi repke. Pa to je ogroman, ali ogroman postotak, najveći dosad u HR, ali bez obzira na to, taj postotak bi gotovo svaki izbornik poželio. U 16 utakmica imamo samo 3 poraza. 1. je protiv Brazila gdje možda i nismo zaslužili izgubiti, ali ipak od velikog Brazila nije sramota izgubiti niti je tu išta bilo loše. 2. je protiv Meksika gdje on može uzeti jedan dio krivice, ali na prvom mjestu su igrači. I 3. poraz je prijateljska utakmica s Argentinom 2:1 gdje opet nismo zaslužili izgubiti, a i prijateljska je utakmica bila. 
Hoću reći da igramo jako lijep nogomet, puno smo popravili loše segmente, a zadržali dobre. I bez obzira na to, pljuje se i po njemu i po igračima. Sramotno smo glupi i nestrpljivi, u bilo kojoj normalnoj državi gdje nema ovog retardiranog mentaliteta i zatucanosti Niku i igrače bi se držalo kao kap vode na dlanu i sudilo bi im se na kraju nekog ciklusa, a ne kao ljudi ovdje koji poslije svake utakmice sude.. 

Ispade dugačko, a jebiga.. Nije planirano :D

Što se tiče onog idiotizma s travnjakom, to je sramota, teška sramota! Ne možeš se riješiti huligana i retardiranih idiota nikako. Nikad mi neće biti jasno to da ideš protiv svoje države i reprezentacije. Nije ti HNS dao prazne tribine, a pogotovo ne igrači pa da im tako vratiš. Brate navijaj 90min najjače da podigneš svoje dečke da im daš dodatnu snagu i to je to, a poslije prosvjeduj protiv Mamića, Šukera i bande. Umjesto da gledaju kako će bodriti dečke oni gledaju kako će blatit HNS i reprezentaciju. 

:D

Kod nas je fudbalska publika takva, tj. ogranicena zbog skupine pojedinaca.

Hrvati se trude da izbace taj Balkan iz sebe, al ne ide.. Isti kurac smo i mi Srbi, i Bosanci i Hrvati, mislim na navijače...  Pun kurac nelogičnih poteza, na štetu svoje države, ajde Bosanci i ne rade toliko ništa protiv reprezentacije (bar mi ništa ne pada na pamet?) dok Hrvati su sjećam se 2006 imali nek sranja sa tim fašističkim sranjima, evo sad opet.. A o nama Srbima ne treba ni pričati, svake kvalifikacije bar 3 utakmice praznih tribina, oduzimanja bodova i ostalih pizdarija sve zbog navijača... BALKAN BAJO MOJ

Nikad lakse kvalifikacije, a niko se s Balkana kvalifikovat nece :D Ako se ne desi kakvo cudo sa Srbijom i Bosnom :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.