13. juli 2015.11 god. comment_224577 šta ti imaš protiv nas ? :o Kao i prosli put, T84, MIGove, Milove, zolje, granate i ovog lakseg oruzja, ali to se teze izbroji. (Ovo nije provokacija, on je pitao, ja sam odgovorio, nemoite me banovati, bicu dobar, vracam se u kucicu (ili grob, znate posto sam mrtav?)) Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224812 Danas je u press sali Superlige Srbije na Terazijama održana konferencija za medije povodom potpisivanja ugovora sa danskim proizvođačem sportske opreme Select. Tom prilikom predstavljena je i oficijelna lopta Super lige Srbije "SELECT Briliant Super" koju će superligaši koristiti u narednoj sezoni. Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224841 Lech s pola snage do vodstva na Koševu. Kome smeta europsko Sarajevo? Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224851 Sloboda pobjedila, jer su ovi igrali jos jednu tekmu nekoliko sati prije te tekme. Prijavi
15. juli 2015.11 god. comment_224881 Sloboda ima najbolji projekat u citavoj ligi.Za razliku od V.Tana i Slobodu drzi milioner koji je usput i vatreni zaljubljenik u fudbal.Vec ove sezone ce Sloboda biti u samom vrhu,doveli su cak 8 novih igraca sirom iz Srbije i Hrvatske.Ocekujte za godinu-dvije mrtvu trku Slobode i Sarajeva za titulu dok ce ostalim ekipama pripasti samo mrvice. Prijavi
15. juli 2015.11 god. comment_224882 Lech rutinski, prosto se vidi koliko su ljudi ozbiljnija ekipa. Sarajevo ni bi uvalilo gol taman da se igralo do revanša u Poljskoj. Prijavi
15. juli 2015.11 god. comment_224903 Sloboda ima najbolji projekat u citavoj ligi.Za razliku od V.Tana i Slobodu drzi milioner koji je usput i vatreni zaljubljenik u fudbal.Vec ove sezone ce Sloboda biti u samom vrhu,doveli su cak 8 novih igraca sirom iz Srbije i Hrvatske.Ocekujte za godinu-dvije mrtvu trku Slobode i Sarajeva za titulu dok ce ostalim ekipama pripasti samo mrvice. Misliš na Azmira Husića, tuzlanskog imigranta u USA koji drži truck company? Bogat je, milijunaš, ali ne toliki da može bacat pare na Slobodu. Uostalom živiš u pretprošloj godini. Digao je on ruke od projekta. Prijavi
15. juli 2015.11 god. comment_224914 Lech je kvalitetnija ekipa od Sarajeva i to se pokazalo, zasluzeno su pobijedili. Prijavi
15. juli 2015.11 god. comment_224951 Misliš na Azmira Husića, tuzlanskog imigranta u USA koji drži truck company? Bogat je, milijunaš, ali ne toliki da može bacat pare na Slobodu. Uostalom živiš u pretprošloj godini. Digao je on ruke od projekta. De ba Cae nije uopste istina da je digao ruke,vec hoce covjek i da opstina ucestvuje u tom projektu a ne samo on.Prevedeno,nece covjek sam da ulaze novac u Slobodu a da opstina tj. nacelnik Jasmin Imamovic trlja ruke i skida slag sa torte kada god je neki uspjeh na vidiku.Covjek voli Slobodu toliko da je upravo neki dan rekao da ce se on licno potruditi da se stadion izgradi sto prije.Za zavrsetak stadiona potrebno je nekih 2-3 miliona.A baska ce on sve do sad ulozeno tek tako da baci niz vodu. Prijavi
15. juli 2015.11 god. comment_224952 Baš zbog toga što očekuje od vlasti ucesce nece uspjeti. Nisu ti naucili da u necemu uspiju. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225039 Spaha, šta ovo čujem dobili pitari po pički od Poljaka ne znam, kazu mi ovi sto su bili na stadionu da i nije tako bilo bas kako se po internetu prica, ali da su poljaci svakako bili glasni, ipak su tamo navijaci od 26 godina pa nadalje, a u sarajeva ima i djecurlije nazalost. nista novo, lech ima strasne navijace, najbolji su u poljskoj, a i kadetima svoje ekipe priuste gotovo pune tribine na ovoj utakmici navijanje je bilo ispod nivoa, mogu se kladiti da vecina ovih navijaca sto je doslo dolazi samo kada sarajevo igra u evropi, bilo je boljih navijanja hordi kad su bile utakmice premier lige. Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225127 Dobro ono Sarajevo, kako završi nisam pratio, na koga će ići u trećem kolu? Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225128 Dobro ono Sarajevo, kako završi nisam pratio, na koga će ići u trećem kolu? Zavrsi, zavrsi. Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225136 željo dobio ferencvaroš u gositima 1-0 u zadnjem minutu. spaha na aparatima Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225140 Spaha i ostali Pitari koji žive u zabludi da je Tan Abramovič, a Sarajevo Chelsea, na aparatima nakon pobjede Željinih mladića. Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225155 Čestitke Željezničaru, uglavnom kritikujem bh. klupski fudbal jer je 95% stvari za kritiku, ali ne bježim od pohvale kada treba. Svaka čast Želji, pobjeda u Budimpešti protiv Ferencvaroša za standarde bh. klupskog fudbala je ogroman uspjeh. Gledao sam posljednjih 25-30 minuta, borili su se nema šta. Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225157 Ferencvaros zadnji put kuci izgubio od Chelsea u prijateljskoj utakmici. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.