Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

šta ti imaš protiv nas ? :o

Kao i prosli put, T84, MIGove, Milove, zolje, granate i ovog lakseg oruzja, ali to se teze izbroji.

(Ovo nije provokacija, on je pitao, ja sam odgovorio, nemoite me banovati, bicu dobar, vracam se u kucicu (ili grob, znate posto sam mrtav?))

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Danas je u press sali Superlige Srbije na Terazijama održana konferencija za medije povodom potpisivanja ugovora sa danskim proizvođačem sportske opreme Select. Tom prilikom predstavljena je i oficijelna lopta Super lige Srbije "SELECT Briliant Super" koju će superligaši koristiti u narednoj sezoni.

Superliga-Select-ugovor3.jpg

zg6-Select.jpg

Sloboda ima najbolji projekat u citavoj ligi.Za razliku od V.Tana i Slobodu drzi milioner koji je usput i vatreni zaljubljenik u fudbal.Vec ove sezone ce Sloboda biti u samom vrhu,doveli su cak 8 novih igraca sirom iz Srbije i Hrvatske.Ocekujte za godinu-dvije mrtvu trku Slobode i Sarajeva za titulu dok ce ostalim ekipama pripasti samo mrvice.

Sloboda ima najbolji projekat u citavoj ligi.Za razliku od V.Tana i Slobodu drzi milioner koji je usput i vatreni zaljubljenik u fudbal.Vec ove sezone ce Sloboda biti u samom vrhu,doveli su cak 8 novih igraca sirom iz Srbije i Hrvatske.Ocekujte za godinu-dvije mrtvu trku Slobode i Sarajeva za titulu dok ce ostalim ekipama pripasti samo mrvice.

Misliš na Azmira Husića, tuzlanskog imigranta u USA koji drži truck company? Bogat je, milijunaš, ali ne toliki da može bacat pare na Slobodu. Uostalom živiš u pretprošloj godini. Digao je on ruke od projekta.

Misliš na Azmira Husića, tuzlanskog imigranta u USA koji drži truck company? Bogat je, milijunaš, ali ne toliki da može bacat pare na Slobodu. Uostalom živiš u pretprošloj godini. Digao je on ruke od projekta.

De ba Cae nije uopste istina da je digao ruke,vec hoce covjek i da opstina ucestvuje u tom projektu a ne samo on.Prevedeno,nece covjek sam da ulaze novac u Slobodu a da opstina tj. nacelnik Jasmin Imamovic trlja ruke i skida slag sa torte kada god je neki uspjeh na vidiku.Covjek voli Slobodu toliko da je upravo neki dan rekao da ce se on licno potruditi da se stadion izgradi sto prije.Za zavrsetak stadiona potrebno je nekih 2-3 miliona.A baska ce on sve do sad ulozeno tek tako da baci niz vodu.

Spaha, šta ovo čujem dobili pitari po pički od Poljaka

ne znam, kazu mi ovi sto su bili na stadionu da i nije tako bilo bas kako se po internetu prica, ali da su poljaci svakako bili glasni, ipak su tamo navijaci od 26 godina pa nadalje, a u sarajeva ima i djecurlije nazalost.

nista novo, lech ima strasne navijace, najbolji su u poljskoj, a i kadetima svoje ekipe priuste gotovo pune tribine

na ovoj utakmici navijanje je bilo ispod nivoa, mogu se kladiti da vecina ovih navijaca sto je doslo dolazi samo kada sarajevo igra u evropi, bilo je boljih navijanja hordi kad su bile utakmice premier lige.

Čestitke Željezničaru, uglavnom kritikujem bh. klupski fudbal jer je 95% stvari za kritiku, ali ne bježim od pohvale kada treba.

Svaka čast Želji, pobjeda u Budimpešti protiv Ferencvaroša za standarde bh. klupskog fudbala je ogroman uspjeh.

Gledao sam posljednjih 25-30 minuta, borili su se nema šta.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.