27. juni 2015.11 god. comment_222028 Vidi ga Zemo izbaci još jedan transfer Sarajeva... Nije se to dešavalo pre godinu-dve... Pa nisam smarao ljude ko ti sa Partizanom, pa svaki put dobijete po labrnji od Crvene Zvezde bez obzira u kojem sportu. prezadovoljan sam sa pojačanjima, ajmo još osigurati Matu i dovesti nekog napadača sličnog Benki, koji ce se boriti i krv pišati na terenu hehe Ne znam da li cemo uopste dovoditi jos jednog napadaca jer Uscuplic koristi Velkoskog u napadu uz vec spomenutog Benku, tu je i Okic, vise sam za to da dovedemo jos jednog odbrambenog igraca. Prijavi
27. juni 2015.11 god. comment_222033 lijepo se pojačavamo cini mi se da se i ostali klubovi pojacavaju slabo ostale pratim, ali iduca sezona bi mogla biti najbolja sezona dosad ove naše Čemer lige Prijavi
27. juni 2015.11 god. comment_222034 Pa nisam smarao ljude ko ti sa Partizanom, pa svaki put dobijete po labrnji od Crvene Zvezde bez obzira u kojem sportu. Otkad postoji forum deralu smo Zvezdu U fudbalu od poslednjih osam mi prvaci sedam puta U košarci od poslednji četrnaest mi prvaci trinaest sezona U vaterpolu sedam titula prvaka Evrope, ne treba ni objašnjavati da je najveći klub u Evropi.. zvezda se ugasila za to vreme PA TI OPET RECI DA SMO DOBIJALI OD LABRNJE OD TE ZVEZDE Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222349 GNK Dinamo napravio najveći transfer u povijesti HNL-a. Doveli Marka Roga za 4 mil eura! http://www.index.hr/sport/clanak/mamic-dao-oko-cetiri-milijuna-eura-rog-potpisao-za-dinamo-/828254.aspx Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222350 Budžet FK Sarajeva za transfere, kojeg drži milijarder Tan, iznosi nekih milion eura. I onda Kitari spominju grupnu fazu Lige prvaka hahahahah Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222383 Budžet FK Sarajeva za transfere, kojeg drži milijarder Tan, iznosi nekih milion eura. I onda Kitari spominju grupnu fazu Lige prvaka hahahahah Sarajevo je trenutno najjače u BiH u svim segmentima, ali daleko i od Dinama i od Partizana i od Maribora. Bar još uvijek. Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222392 Zvezdin problem se rijesi apsolutnom zagradom. Posto je trenutno u minusu 60 miliona, bubnes apsolutnu i eto ti pravog evropskog budzeta. Ali mene niko ne slusa. Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222409 FIn sastav Partizan napravi, jos kad bi Andriju zadrzali, bilo bi bomba. I Zvezda fin sastav ima, za CG ligu. Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222425 FIn sastav Partizan napravi, jos kad bi Andriju zadrzali, bilo bi bomba. I Zvezda fin sastav ima, za CG ligu. Cuj za CG ligu, pa taj tim ne moze igrati za amaterski poljoprivredni asambl. Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222426 Cuj za CG ligu, pa taj tim ne moze igrati za amaterski poljoprivredni asambl. Kad bi Terzic dovodio one sto ih pominje, mogli bi uci u LiguEvrope, al ako ostane samo na pominjanju, necete Grofa gledat jos dugo na klupi. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222755 Čelni ljudi zagrebačkog Dinama - The Mamich Brothers (u Hrvatskoj poznati i kao braća Mamići) pod službenog istragom USKOK-a zbog navodne korupcije i kriminala. Oj tugo, što im ne'ko želi namjestiti :( http://www.index.hr/vijesti/clanak/braca-mamic-i-sluzbena-osoba-u-poreznoj-pod-istragom-zbog-mita-korupcije-i-utaje-poreza/828530.aspx Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222818 "Ma je sam nevin to su posljednji trzaji cevenih kmera koji pokušavaju prije isteka mandata da urade nešto. Ovo je udar na Dinamo i Hrvatski nogomet. Ja sam spreman na sve opcije i neće mi moći ništa jer sam nevin" Ovako će nešto reći čuveni Maminjo. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222824 Kolko Zvezda nema srece... Crveni karton u trecem minutu, gol iz ofsajda pred kraj poluvremena, strasnoo. Na kraju 0-2 za Kairat, tako da verovatno ispada Zvezda jer tesko da moze 3-0 tamo da se dobije. Nismo lose igrali s obizrom da smo celu tekmu imali igraca manje, uz nova pojacanja koja veceras nisu igrala bice to dosa bolje i obavezno da Grof otera odrone kao sto su Orlandic, Andjelkovic i Cvetkovic(koga su veceras prolazili kao da nije tu). Nadam se da ce Grof sve lepo da slozi do pocetka lige s obzirom da je ovo bila tek prva takmicarsa utakmica sa njim na klupi. Bas imam poverenja u njega, nisam toliko bio optimistican sto se Zvezdinog trenera tice jos od Prosineckog. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222825 Evropska Zvezda krenula odlicno, strasno kako ti momci igraju, taj Grof, kakve je on novine donio u srpski fudbal, to je strasno. Strasna generacija Zvezdinih fudbalera, pred njima je evropski put, mislim da cemo ih u maju svi sa ponosom slaviti. Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222865 Čelni ljudi zagrebačkog Dinama - The Mamich Brothers (u Hrvatskoj poznati i kao braća Mamići) pod službenog istragom USKOK-a zbog navodne korupcije i kriminala. Oj tugo, što im ne'ko želi namjestiti :( http://www.index.hr/vijesti/clanak/braca-mamic-i-sluzbena-osoba-u-poreznoj-pod-istragom-zbog-mita-korupcije-i-utaje-poreza/828530.aspx Ne može mu nitko ništa, jači je od sudbine :D Ja se iskreno nadam da ga neće zatvoriti, meni je on legenda, obožavam gledati njegove intervjue, što taj čovjek može srat to nitko ne može. Zato me i ne čudi što je tako uspješan u transferima. Hrvatski nogomet neće biti ništa bolji njegovim uhićenjem. Hrvatski nogomet je vjerojatno gotov, pustili su korijenje i to se ne može samo tako iskorijeniti. Možda bude bolje kad svi oni otegnu papke. Do tad teško da će biti bolje Prijavi
2. juli 2015.11 god. comment_222866 Smijesni su, nemaju nista protiv Mamica i mogu mu se samo spustit na koljena. Pretres je cista politicka igra.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222880 Koliko je ono Zvezda platila za europsku liecncu da bi na kraju ispali od Kairata? btw. nisam grobar, nema potrebe da se neko pali samo pitam. Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222881 Koliko je ono Zvezda platila za europsku liecncu da bi na kraju ispali od Kairata? btw. nisam grobar, nema potrebe da se neko pali samo pitam. Ako sam dobro procitao nekih 13 miliona evra. Al nije problem, to se placa iz dzepa naroda Srbije. Zvezda je zlo i sramota, bomba da im raznese stadion nece mi biti zao. Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222883 Ako sam dobro procitao nekih 13 miliona evra. Al nije problem, to se placa iz dzepa naroda Srbije. Zvezda je zlo i sramota, bomba da im raznese stadion nece mi biti zao. Neka ti bombom raznesu Radnicki iz Nisa. Pazi kako u usta uzimas najveci klub na ovim prostorima :P Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222884 Neka ti bombom raznesu Radnicki iz Nisa. Pazi kako u usta uzimas najveci klub na ovim prostorima :P Gde sam ja spomenuo Partizan ili Dinamo? Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222889 Ne vidi se slika kao sto se ne vidi ni znacaj tog kluba u Evropi danas, hehehehe. Prijavi
3. juli 2015.11 god. comment_222891 Nisam ja glory hunter kao i ti, ja navijam i kad ne ide dobro. Cinjenice se ne mijenjaju, sto bi Relo rekao one su tu da se prihvate. Neko ocigledno ima problem sa tim. Eh, moj Igore. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.