22. juni 2015.11 god. comment_221495 Ne znam da li se culo na TV-u kad su svi krenuli da vicu Vucicu pederu, Tole lopove i Savija Savija Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221496 Ne znam da li se culo na TV-u kad su svi krenuli da vicu Vucicu pederu, Tole lopove i Savija Savija Jesu fudbaleri skandirali Vucicu pederu ? Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221513 I mi smo pjevali o Palestini Spaha... Barem im ne možemo prigovoriti po pitanju toga. Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221516 Palestina je nesto drugo, čitav svijet pjeva za Palestinu Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221519 Palestina je nesto drugo i daleko, ali Kosovo je srce Srbije. Zasto ne pevati o tome? Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221523 Ma nek pjevaju i o ubijanju zenske djece u Indiji koga boli tuki. Ionako ni oni ne znaju sta pjevaju. Otpjevaju pjesmu o Kosovu, a nemaju pojma o cemu se radi. Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221535 Ne znam što pjevate o drugoj državi kad je vaša svjetski prvak.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
22. juni 2015.11 god. comment_221540 dobra su ova podjebavanja,podseća me na srednju školu :D al da ovo čitaju neki stranci ko zna šta bi pomislili :D Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221554 Bolje je zvucao Irfanov post nego Adisov,nije dovoljno zanimljivo da se primis Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221567 kod mene je bilo baš prejebano u osnovnoj,znači to su bili "crni" dani kad izgubi Partizan,ja ne znam kako sam pregurao do jebanog 5 časa :D zvezda je bila baš "in" jedno vreme ,tipa kao Arsenal pre 15 godina,Barsa kasnije,pa moj ceo razred je navijao za Zvezdu,jedino ja i još 4-5 cure za Partizan sad i tako i tako al najbolje ubedljivo je bilo kad se igrao plej-of u košarci,to nikad neću da zaboravim,fudbal i tako i tako,dodje i prodje al za basket je bila baš paklena atmosfera zato što su Zvezda i Partizan bili tu negde ,baš je bilo neizvesno posle ,kad se krenulo u srednju školu,onda mi mozak kolko tolko proradio da provalim neke stvari i tu negde je i moj kraj što se tiče sporta u Srbiji Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221570 kod mene u srednjoj ja jedini za Partizan, 11 ostalih za CZ..mislim od muškaraca u osnovnoj ne sećam se toliko, ali znam da je jedan lik isto navijao za Partizan, pored mene, i ne znam sad jel još iko.. ostalih mislim 10tak za CZ Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221571 pa da al od tih 11 za zvezdu ,njih 5 prati ostali da ih pitaš nešto nemaju blage,nego eto zato ponekad i dobija na težini ono "za zvezdu se navija partizan se voli" Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221572 E da..dobro me podseti, od njih 11 dvojica su aktivno baš pratili,ono i fudbal i sad basket,malo vaterpolo..ostali ništa,čak nisu znali ni npr prvu postavu fudbala itd Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221573 Ne znam što pjevate o drugoj državi kad je vaša svjetski prvak. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221581 pa da al od tih 11 za zvezdu ,njih 5 prati ostali da ih pitaš nešto nemaju blage,nego eto zato ponekad i dobija na težini ono "za zvezdu se navija partizan se voli" Zato što se skoro svaki Srbin rodi kao navijač Zvezde. U Mostaru isto Srbi navijaju za Zvezdu, ali ih sigurno jedan dobar dio ni ne zna kako izgleda Zvezdin grb :DZvezda je nacionalni srpski glup, a Partizan pravi gradski beogradski. Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221584 ja i još 4-5 cure za Partizan sad i tako i tako To junacino, tako treba :) Interesantno je to sto kod nas u CG je takodje izjednacen broj Delija i Grobara, ali oni sto slabije prate sport, sto su kao neutralni uvjek staju na stranu Partizana. A i po gradovima se drasticno razlikuje broj navijaca, u Podgorici glavnu rijec vode Partizan i Buducnost, u Berane Partizan idu i organizovano na utakmice, u Niksicu je pola-pola ali su Grobari ogranizovaniji, u BP pola-pola, Herceg Novi Partizanov grad, Bar takodje Partizanov, u Ulcinju Peja... Komedije :D https://www.youtube.com/watch?v=pZMZQtTxozc Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221587 Zato što se skoro svaki Srbin rodi kao navijač Zvezde. U Mostaru isto Srbi navijaju za Zvezdu, ali ih sigurno jedan dobar dio ni ne zna kako izgleda Zvezdin grb :D Zvezda je nacionalni srpski glup, a Partizan pravi gradski beogradski. pa ne znam šta se priča van granica al ovde kod nas se to ne dovodi u pitanje,šta više za ceo život nikad nisam čuo za tu teoriju al moguće je da ima takvih podela preko,nemam pojma uopšte se i ne priča o tome"srpski glup " nego jednostavno ispada kao da se delimo unutar srba na grobare i delije btw,nema teorije isto bar kod onih koji kolko tolko prate klub da navijaju za rivala u evropi,to je "mržnja" za ceo život,pa ja znam kod sebe kakva je situacija što sam preležao te dečije bolesti Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221598 Kod mene u srednjoj od nas 30 ima 5-6 neopredeljenih sto ih boli kurac i za jedne i za druge. Od ostalih 25 sto navijaju ima mozda 15-16 Grobara i 9-10 nas Delija, od toga samo nas 5-6 od Delija i 5-6 od Grobara aktivno pratimo i idemo na tekme, ostali pojma nemaju. A u osnovnoj je bila bas ogromna vecina Delija 80-90% sigurno, ali to je zato sto sam iz kraja gde je Zvezda mnogo popularnija. U BG-u se bas dosta razlikuje broj navijaca zavisno od kraja, retko gde je priblizan broj navijaca uvek ili ima dosta vise jednih ili drugih. Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221605 Kod mene se svi pale na Delije i Grobare a mene boli djon, Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.