Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Sampioni pozdravljaju LEGENDU !!!

10632826_10153020353185835_7607595720490

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Ne znam da li se culo na TV-u kad su svi krenuli da vicu Vucicu pederu, Tole lopove i Savija Savija

Ne znam da li se culo na TV-u kad su svi krenuli da vicu Vucicu pederu, Tole lopove i Savija Savija

Jesu fudbaleri skandirali Vucicu pederu ? 

Ma nek pjevaju i o ubijanju zenske djece u Indiji koga boli tuki. Ionako ni oni ne znaju sta pjevaju. Otpjevaju pjesmu o Kosovu, a nemaju pojma o cemu se radi.

kod mene je bilo baš prejebano u osnovnoj,znači to su bili "crni" dani kad izgubi Partizan,ja ne znam kako sam pregurao do jebanog 5 časa  :D   

zvezda je bila baš "in" jedno vreme ,tipa kao Arsenal pre 15 godina,Barsa kasnije,pa moj ceo razred je navijao za Zvezdu,jedino ja i još 4-5 cure za Partizan sad i tako i tako

al najbolje ubedljivo je bilo kad se igrao plej-of u košarci,to nikad neću da zaboravim,fudbal i tako i tako,dodje i prodje al za basket je bila baš paklena atmosfera zato što su Zvezda i Partizan bili tu negde ,baš je bilo neizvesno

posle ,kad se krenulo u srednju školu,onda mi mozak kolko tolko proradio da provalim neke stvari i tu negde je i moj kraj što se tiče sporta u Srbiji 

kod mene u srednjoj ja jedini za Partizan, 11 ostalih za CZ..mislim od muškaraca
u osnovnoj ne sećam se toliko, ali znam da je jedan lik isto navijao za Partizan, pored mene, i ne znam sad jel još iko.. ostalih mislim 10tak za CZ

E da..dobro me podseti, od njih 11 dvojica su aktivno baš pratili,ono i fudbal i sad basket,malo vaterpolo..ostali ništa,čak nisu znali ni npr prvu postavu fudbala itd

Ne znam što pjevate o drugoj državi kad je vaša svjetski prvak.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

n99ln.gif

pa da al od tih 11 za zvezdu ,njih 5 prati ostali da ih pitaš nešto nemaju blage,nego eto 

zato ponekad i dobija na težini ono "za zvezdu se navija partizan se voli" 

Zato što se skoro svaki Srbin rodi kao navijač Zvezde. U Mostaru isto Srbi navijaju za Zvezdu, ali ih sigurno jedan dobar dio ni ne zna kako izgleda Zvezdin grb :D

Zvezda je nacionalni srpski glup, a Partizan pravi gradski beogradski.

ja i još 4-5 cure za Partizan sad i tako i tako

To junacino, tako treba :) 

Interesantno je to sto kod nas u CG je takodje izjednacen broj Delija i Grobara, ali oni sto slabije prate sport, sto su kao neutralni uvjek staju na stranu Partizana. A i po gradovima se drasticno razlikuje broj navijaca, u Podgorici glavnu rijec vode Partizan i Buducnost, u Berane Partizan idu i organizovano na utakmice, u Niksicu je pola-pola ali su Grobari ogranizovaniji, u BP pola-pola, Herceg Novi Partizanov grad, Bar takodje Partizanov, u Ulcinju Peja... 

Komedije :D

https://www.youtube.com/watch?v=pZMZQtTxozc

Zato što se skoro svaki Srbin rodi kao navijač Zvezde. U Mostaru isto Srbi navijaju za Zvezdu, ali ih sigurno jedan dobar dio ni ne zna kako izgleda Zvezdin grb :D

Zvezda je nacionalni srpski glup, a Partizan pravi gradski beogradski.

pa ne znam šta se priča van granica al ovde kod nas se to ne dovodi u pitanje,šta više za ceo život nikad nisam čuo za tu teoriju al moguće je da ima takvih podela preko,nemam pojma 

uopšte se i ne priča o tome"srpski glup " nego jednostavno ispada kao da se delimo unutar srba na grobare i delije 

btw,nema teorije isto bar kod onih koji kolko tolko prate klub da navijaju za rivala u evropi,to je "mržnja" za ceo život,pa ja znam kod sebe kakva je situacija što sam preležao te dečije bolesti 

Kod mene u srednjoj od nas 30 ima 5-6 neopredeljenih sto ih boli kurac i za jedne i za druge. Od ostalih 25 sto navijaju ima mozda 15-16 Grobara i 9-10 nas Delija, od toga samo nas 5-6 od Delija i 5-6 od Grobara aktivno pratimo i idemo na tekme, ostali pojma nemaju.
A u osnovnoj je bila bas ogromna vecina Delija 80-90% sigurno, ali to je zato sto sam iz kraja gde je Zvezda mnogo popularnija. U BG-u se bas dosta razlikuje broj navijaca zavisno od kraja, retko gde je priblizan broj navijaca uvek ili ima dosta vise jednih ili drugih.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.