Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Naucnici su smatrali cinjenicom da je atom najmanja cestica u univerzumu, ispostavilo se da su se zajebali, kao i ti, hehe.

Eh, moj Kerdilo.

ich bin Igal.

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Naucnici su smatrali cinjenicom da je atom najmanja cestica u univerzumu, ispostavilo se da su se zajebali, kao i ti, hehe.

Eh, moj Kerdilo.

ich bin Igal.

I onda su shvatili da je najmanja cestica Igijev mozak.

IZVINI IGOREEEE!

Ne, najmanja cestica si.

Maminjo kralj. :D

"...vi preuredite diskoteku, zatvorite kafić, razbijte diskoteku, razbijte hotel, Dinamo i ja ćemo sve platiti"

Jest kriminalčina, ali kladim se da ništa nemaju. Jači čovjek od države i zakona. :D

Pazi kako u usta uzimas najveci klub na ovim prostorima :P

11666235_819922751439118_34843717291159411209573_819818718116188_406980785587038

Voleo bi svi iz Srbije odmah da uspadnu.. a pogotovo BG blizanci i da se vise privatizuju...samo gutaju lovu obveznika i tuku neke silne minuse, jaki na recima, a manji od makovog zrna na delima... jedini zdrav klub u Srbiji je Cukaricki.

Ovaj Grof je prso lik, ima pricu goru od Lalatovica,ljudi platili 12 miliona da bi igrali kvalifikacije i on sad kaze da nije cilj ulazak u L.E., pa sto ste onda ulozili pare,samo minus podebljavaju.

Pazite ko je lajkovao Grenin post :D CF97 stari ljubitelj Srbije :D 

Uređeno , autor izmjene: ivanovic2

Pazite ko je lajkovao Grenin post :D CF97 stari ljubitelj Srbije :D

Hahahaa iv2, pa ja sam Srbin, ime i prezime mi je srpsko sve srpsko samo glava bosanka,

odličan promo

https://www.youtube.com/watch?v=d1WJYhHL7pA

- Alisa Spahić
- Alma Jašarević
- Anđela Šešlija
- Amira Spahić
- Azra Numanović
- Monika Kuliš

<):)

Podrska Mamicu, uradio je velike stvari za Dinamo Zagreb i hrvatski fudbal.

Da, da doveo ga je na poluamaterski nivo.

Da, da doveo ga je na poluamaterski nivo.

O cemu ti pricas covjece? Dinamo Zagreb je najbolji tim na nasim prostorima, Mamic odlicno vodi politiku sto se tice transfera, izmuzao je svaki klub do maksimuma prilikom prodaje igraca, uz sve to svake godine igraju u grupnoj fazi nekog europskog takmicenja.

Pa gdje sam ja spomenuo da ga branim sto se kriminala tice, samo sam rekao a je uradio velike stvari za Dinamo Zagreb i hrvatski fudbal i zbog toga mu pruzam podrsku, da mi u nasim klubovima u Bosni imamo nekog kao sto je Mamic.

I vama je to dobra politika? Blago vama.

Dok se ovde radilo posteno klubovi su i na nesto licili, a sad se kunete u ovog kretena Mamica koji je kao napravio nesto, a u stvari se nakrao kao stoka, ponasa se prema igracima kao robovlasnik, klub mu ne moze uci u krsteno takmicenje, a i kad udje nabijaju gol razliku na njemu i vama je to dobro? To je dobra politika?

Za nase klubove je uspjeh kada udju samo u takmicenje, tim ulaskom klubovi dobivaju veliki novac i ne treba ocekivati da nasi klubovi igraju 1/8, 1/4, finale i slicno jer je to nemoguce. Nabijala se gol razlika i na Partizanu  i ostalim klubovima ali su zato usli u takmicenje i ne moze im se prigovoriti.

Mamić je negativac keru slažem se ali mi je smiješan i simpatičan jer je totalno lud. Kraljina je nije mi džaba na avataru i neće ga lako skembati. I u zatvoru on je gospodar hrvatkog fudbala,

Za nase klubove je uspjeh kada udju samo u takmicenje, tim ulaskom klubovi dobivaju veliki novac i ne treba ocekivati da nasi klubovi igraju 1/8, 1/4, finale i slicno jer je to nemoguce. Nabijala se gol razlika i na Partizanu  i ostalim klubovima ali su zato usli u takmicenje i ne moze im se prigovoriti.

Ako nam je to uspjeh onda treba odmah da batalimo fudbal. Upravo zbog Mamica, Djurica, Terzica, Ramadanija i slicnih, fudbal u balkanskim zemljama izgleda tako. Svi gledaju svoj interes, igraci se prodaju cim odigraju pet utakmica, na njima se zarade pare, svaki 50i uspije, i njima super. To ti je recept za propalo sportsko drustvo.

Mamić je negativac keru slažem se ali mi je smiješan i simpatičan jer je totalno lud. Kraljina je nije mi džaba na avataru i neće ga lako skembati. I u zatvoru on je gospodar hrvatkog fudbala,

Jeste on ovako lud i smijesan (nekima), ali on je prije svega osoba stetna za drzavu i za fudbalski savez.

Ma ljudi moji ništa se neće postići sa stavljanjem Mamića u zatvor. Treba cijeli savez strpati u zatvor. Svi su oni povezani, nije to mogao sam Mamić napraviti. Ako samo Mamić bude u zatvoru (a neće tamo ni biti) onda može biti samo još lošije jer će se oslabiti najjači klub (Dinamo), a nitko ništa neće dobiti

Ko je na Partizanu nabijao gol razliku u LŠ i EL? Ne seri ako ne znaš ..idi gledaj svoje sarajevo za koje navijaš 5 mjeseci a ostavi se Partizana. Ako je Real dinama trpao 6:0 itd Partizana sigurno nije, nego se još na JNA jedva provukao sa X

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.