Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Ko je na Partizanu nabijao gol razliku u LŠ i EL? Ne seri ako ne znaš ..idi gledaj svoje sarajevo za koje navijaš 5 mjeseci a ostavi se Partizana. Ako je Real dinama trpao 6:0 itd Partizana sigurno nije, nego se još na JNA jedva provukao sa X

Nemoj tako Kale, Pitari su Sarajevo toliko digli u nebesa da se na Koševu ne bi dobro provela ni Barcelona :D

Kako nije, pa Besiktas je vas dobio kuci 4:0. Da nisi malo ljubomoran na Sarajevo Kale moj :).

Jesam, niste evrope nikad vidli a BiH ligu morate kupovat u poslednjem kolu..i nju osvojite jednom u 15 godina

Nisam tek došao, tu sam od 2011 godine tako da svi ti argumenti padaju u vodu prijatelju pozz

Nisam mislio na to, nego si pauziro zbog bana.

Sarajevo moze komotno rame uz rame se suprostaviti Partizanu, i ne vidim u čemu je problem i kavke veze ima utakmica sa Zetom od prije 3-4 godine?

Pa nama (Srbima) je svaki u21 jači od prvog tima. :D

Smijete li ženske košarke pičke sarajevske ?????

tema je fudbal, košarku generalno ne pratim, jer to mi nije nimalo drag sport

Ko je na Partizanu nabijao gol razliku u LŠ i EL? Ne seri ako ne znaš ..idi gledaj svoje sarajevo za koje navijaš 5 mjeseci a ostavi se Partizana. Ako je Real dinama trpao 6:0 itd Partizana sigurno nije, nego se još na JNA jedva provukao sa X

Pa ne može ga trpati kad uopšte ne igra ligu prvaka. Nigdje veze.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Al najjace za prvi tim Budapeste igrao 2 meca a za drugi 5 :D 

Ima jaku biografiju - u posljednjih 5 godina odigrao 30-ak utakmica hahahaha

E moj Zemo, kakav je ovo otpadak?

YTCKzQo.png

za našu ligu mora valjati, a vidjecemo kako ce se pokazati u Sarajevu

zasad ja bih najviše volio da se Delaču produži posudba

Delač ostaje u Sarajevu, to je sigurno. Rekao mi jaran prije 20-ak dana. Dogovorio sam s njim da ćemo mu izraditi člansku pa ću s njim otići da mu je uručim + zastavu ću ponijeti da se slikamo :)

A onda ide tekst : Nasa organizacija   se pomucila da  dodje do jos jednog eskluzivnog intervjua sa Matejom Delacom, bio je to naporan... prelazak ulice,   u veoma gustom saobracaju trebalo je preci,a nit ima pjesackog niti semafora.Ali samo za vas ipak smo dosli do Mateja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.