27. maj 2015.11 god. comment_218716 FK Olimpic osvajač Kupa BiH. Prvi trofej za taj klub u historiji, velika priča Nijaza Gracića. Bravo. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218938 Čestitke Sarajevu. Ubjedljivo najjači klub u našoj ligi koji sa pravim pojačanjima može solidan rezultat napraviti i u Evropi. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218941 80 godina zaslužuje više , 8.Juna budućnost se piše ! NAŠA BORBA NAŠ JE SPAS ! Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218943 Urodilo je plodom ponovni dolazak Uscuplica na klupu. Ma koji Ušuplić, imaju daleko najjaču ekipu u državi sa parama od brke Malezijca, pa da nisu osvojili ove godine to bi bila katastrofa. Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218950 Ma koji Ušuplić, imaju daleko najjaču ekipu u državi sa parama od brke Malezijca, pa da nisu osvojili ove godine to bi bila katastrofa. Pa ako je tako sto nisu sakupljali bodove kod Mehe Kodre, nego su biljezili kikseve protiv ekipa koje se bore za opstanak. Dzenan Uscuplic je vodio ekipu Sarajeva 25 puta u premier ligi i jos nema poraz. Svaka cast momcima odigrali su zadnjih nekoliko utakmica hrabro i potpuno zasluzeno osvojili titulu, uz par pojacanja moze se daleko doci i u europskim utakmicama. Sarajevo ima uz Zeljeznicar najmladju ekipu u nasoj ligi. Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218953 Kakve veze ima ko je prvak, kad će ih u kvalifikacijama za europska takmičenja našamarati lijevi klubovi koji misle da nema niko slabiji od njih. Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218956 Kakve veze ima ko je prvak, kad će ih u kvalifikacijama za europska takmičenja našamarati lijevi klubovi koji misle da nema niko slabiji od njih. pričamo o FK Sarajevu, a ne o Željki Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218958 Mladost mi ispala iz lige, jebem ti sveeeeeeeeeeeeeeeee :( Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218959 pričamo o FK Sarajevu, a ne o Željki Da upravu si, Sarajevo se naigralo u europskim takmičenjima.. Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218960 Da upravu si, Sarajevo se naigralo u europskim takmičenjima.. pa kakva nam je BIH liga jeste, kada vidis zelju koji ide u evropu kao prvak BIH i onda ga tamo isprati FK Ajvar sa 4-5 komada, i jos trener kaze svojim igracima nemojte vise Sarajevo je uvjek tu blizu ulaska u grupnu fazu, ali cesto kada je blizu tu dodje do izrazaja losa liga, i naravno igraci slabiji od protivnikovih igraca Ja se nadam da ce ostati Benko, Delač, Radovac, Dulja, oni su kostur ovoga tima Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218961 Pa ako je tako sto nisu sakupljali bodove kod Mehe Kodre, nego su biljezili kikseve protiv ekipa koje se bore za opstanak. Dzenan Uscuplic je vodio ekipu Sarajeva 25 puta u premier ligi i jos nema poraz. Svaka cast momcima odigrali su zadnjih nekoliko utakmica hrabro i potpuno zasluzeno osvojili titulu, uz par pojacanja moze se daleko doci i u europskim utakmicama. Sarajevo ima uz Zeljeznicar najmladju ekipu u nasoj ligi. Eto Meho ne bi ovo priveo kraju. Kiksali su i kod ovog, nisu ga džaba šutnuli prvi put s klupe. Pa Željin je puno veći uspjeh biti do zadnjeg kola u igri za titulu iako je nekoliko puta inferiorniji finansijski i igrački, bez obzira što nisu osvojili titulu. Naravno da će i jedne i druge zguziti iole jači klub u Evropi kao što je to bilo i prošle godine. Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218962 Eto Meho ne bi ovo priveo kraju. Kiksali su i kod ovog, nisu ga džaba šutnuli prvi put s klupe. Pa Željin je puno veći uspjeh biti do zadnjeg kola u igri za titulu iako je nekoliko puta inferiorniji finansijski i igrački, bez obzira što nisu osvojili titulu. Naravno da će i jedne i druge zguziti iole jači klub u Evropi kao što je to bilo i prošle godine. Da je ostao Meho Kodro sigurno nebi osvojili ligu, pa nekolko igraca uopste nije igralo kod Kodre skoro nikako, redovno pratim utakmice Sarajeva i znam sta pricam Delac, Bilbija, Velkoski uopste nisu dobijali prilike za igru, dolaskom Uscuplica na klupu ovi igraci su poceli igrati a mjesto je izgubio Okic, i najvaznije bodove su osvajali zahvaljujuci Velkoskom i Benki. Jedino sta Sarajevu treba jeste odlazak nekih igraca poput Bandovica, Purica, Barica, Protica. Kakve veze ima ko je prvak, kad će ih u kvalifikacijama za europska takmičenja našamarati lijevi klubovi koji misle da nema niko slabiji od njih. Stvarno lupetas gluposti, pa ko je to dobio Sarajevo od lijevih klubba, Sarajevo je ispalo od Borusie Mgladbach koja je ove godine bila treca u Bundesligi, nije sramota ispasti od takvih ekipa, treba biti cast i ugostiti takve ekipe na Kosevu. Zaboravio sam cestitati Olimpicu na tituli kupa Bosne i Hercegovine, svi klubovi iz Sarajeva odose u europu. Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218965 Ispalo je i od onih siptara, iz nekog sela sa 500 stanovnika :D Smijesni su nam klubovi. Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218967 Stvarno lupetas gluposti, pa ko je to dobio Sarajevo od lijevih klubba, Sarajevo je ispalo od Borusie Mgladbach koja je ove godine bila treca u Bundesligi, nije sramota ispasti od takvih ekipa, treba biti cast i ugostiti takve ekipe na Kosevu. Zaboravio sam cestitati Olimpicu na tituli kupa Bosne i Hercegovine, svi klubovi iz Sarajeva odose u europu. Slažem se, stvarno sam glup što uopšte komentarišem bilo šta vezano za ovu nazovi ligu.. Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218970 Uglavnom ce navijaci Sarajeva spominjati m'gladbach k'o Zeljini Newcastle, i nastavljati ispadati od timova sa sela i da ne govorim sa kakvim finansijama, ugovor potpisu za gajbu piva. Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218979 Tan uložio nevjerovatna 4 miliona u Sarajevo hahahaha Mamić s 4 miliona guzicu briše. 4 miliona su dovoljna da se osvoji naša kukuruz liga, al' s tim parama i dalje će Sarajevo biti kanta za nabijanje u Europi. Posebno sad pošto su se plasirali u kvalifikacije za LP, pa odmah mogu dobiti Dinamo, Celtic i slične klubove, i odmah možemo gledat karanje. Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218981 relo šta sereš majke ti, gdje je hrvatska liga a gdje je nasa liga pa mamić prodaje svoje igrače minimalno za 4 miliona, a kad je neki igrač iz BiH prodan za 4 miliona u ovoj našoj ligi? Ko spominje stalno Gladbach? koliko vidim to spominju vecinom manijaci svi spominju onu utakmicu iz njemačke a niko onu sa koševa kada je sarajevo pružilo odlican otpor, bili su poveli protiv gladbacha, gladbach preokrenuo i opet je sarajevo stiglo do izjednačenja i onda mi dođu neki likovi što ne prate premier ligu bih pametuju kako sve znaju o klubovima, kako ko igra, kako ce ko igrati, a utakmice pogledali nisu jedino što znaju jeste pričati kako ce nasi klubovi biti nabijeni od strane drugih klubova, neka budu, ali kad tad ce se desiti da i nas jedan klub zaigra u evropi poslije naredne sezone doci ce do smanjenja broja klubova u ligi sto bi trebalo doprinijeti razvoju i povecanju kvallitete ove nase lige, ako Bog da, nadam se Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218986 Ja znam da su dosad spominjali neki rumunski klub, stalno znaci, sada stalno spominju gladbach. Tako je ovdje u glavnom nam gradu barem :D Doci ce kurac do povecanja kvalitete, ona izgubljena protiv siptara je nesto najtuznije i najsmjesnije sto sam vidio u zadnjih 6 godina. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219004 Ja znam da su dosad spominjali neki rumunski klub, stalno znaci, sada stalno spominju gladbach. Tako je ovdje u glavnom nam gradu barem :D Doci ce kurac do povecanja kvalitete, ona izgubljena protiv siptara je nesto najtuznije i najsmjesnije sto sam vidio u zadnjih 6 godina. i šta onda? izgubili protiv tih šiptara i tu prestaje fudbal? zar chelsea nije bio prvak lige sampiona pa ispao iz grupne faze odmah iduce sezone? svakome se desi da izgubi utakmicu protiv losijeg, tima, to je sasvim normalna stvar u fudbalu ovo sada Sarajevo ima potencijal, i postavili su dobre temelje za budućnost, ko govori suprotno znači da ne prati premier ligu bh i ovaj klub rekoh gore, sačuvati par igrača iz prvog tima, i dovesti jos par dobrih koji ce se zalagati za klub kao gore navedeni i Sarajevo moze nastaviti dobrim putem bilo je i lošijih dana, pa je Sarajevo znalo dogurati do zadnjeg pretkola za kup uefa, utakmica protiv Cluja Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219020 Pusti ba spaha njih, vidiš da se raspravljaš sa likovima koji znaju samo omalovažavati sve što je naše, ma šta god to bilo, igrač klub. Odakle si? Iz Bosne. Ne valjaš (po takvim likovima). Da su bar svi kao što je Sarajevo sada, bilo bi puno bolje, al naravno bošnjo nebi bio bošnjo kad nebi pljuvao kada se nešto dobro događa. Svaka čast Sarajevu, udarili su odlične temelje i za 2-3 sezone vrlo moguće da će dogurat do grupne faze EL. A pljuvačima nikad kraja neće biti, sreća pa Kusturica, Selimović, Ibraković i ostali ne slušaju takve već rade što trebaju da rade, a slatko će se oni smijati pljuvačima, vrlo brzo ;) I ova pljuvanja ne treba da čude, jer znaš ti da po njima nit Džeko valja, nit Pjanić, Bešić je antitalenat, Begović trećerazredni golman i da ne nabrajam više, samo ću reći jadan smo mi narod i jadna je naša država kada takvi žive u njoj. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219025 Radio bih i ja sa malezijskim milionima dobro. Uf kako bih ja dobro radio, još kad ostali nemaju za kifle :D Nikakav uspjeh osvajanje BiH lige u zadnjem kolu nije. Prodaju se muda pod bubrege ovdje. Zna se dobro koji su klubovi iznad zakona u BiH i zapitajte se kako je moguće da bilo ko 'kupi' jedan klub u državi pod čijim zakonima to nije regulisano. Sve je to daleko od ozbiljnog poslovanja. Što se skraćenja lige tiče, vidjet ćemo šta će to donijeti. Gledajući ovako trebalo bi biti dobar potez. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.