Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Nakon 2:2 u prvoj utakmici, Zrinjski je danas u Vrapčićima svladao Velež 0-2 i plasirao se u polufinale kupa. HŠKZ ! 

11070828_10155323105575023_5444172629049

Kakav kralj :D  U sred Albanije. This guy have a balls. Mada ne znam koji je racku isao branit za albanski klub, al ajde ( pare mu pomutile mozak)

https://www.youtube.com/watch?v=yUqIaeOhv_Y

You just  a small town

Rusi su uvereni u trijumf u Podgorici i ostanak u trci za jedno od prva dva mesta, a koliko nisu informisani o stanju u crnogorskoj selekciji potvrđuje i izjava Igora Portjagina.

Novinari su mu oktrili da prva zvezda njihovog rivala igra u Mančester Sitiju, međutim...

"Igra u Mančester Sitiju? Da nije Edin Džeko?", upitao je fudbaler Rubina iz Kazanja.

"A, da, radi se o Stevanu Jovetiću. Nikada ne bih pogodio".

Evo par zanimljivosti za vrijeme bombardovanja : 

"Ja znam da me u Španiji obožavaju. Plaćen sam da igram, ali više od toga sam cenjen i obožavan. Sada kada se ovo dešava sa našom zemljom, imam podrsku mog kluba, njegovog bogatog gazde Lorenca Sansa. Šta činim za ovo što nam se dešava? Ono što mogu. Obračunavam se sa Solanom, Klintonom, amerikancima, ispred njihove ambasade. Podršku imam među mojim saigracima iz reprezentacije: Savom Miloševićem koji je stigao iz Saragose, Goranom Đorovićem iz Viga, Slavišom Jokanovićem sa Tenerifa, Albertom Nađom iz Ovijeda... " - Pedja Mijatovic.

Posle toga ga je bio novcano kaznjen jer je propustio utakmicu a Dejo Savicevic (koji se pretvorio u smrada ) mu je rekao : "Odmori jos jednu na moj racun"

francuska ponovo "gradi" veliku rep

biće prejebana rep

Poštovani moderatoru ovo je tema za reprezentacije i klubove iz regije, nema mjesta za Francusku :D

DZEKO DZEKO DZEKO !!! Za neke panj za neke Krauc :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.