1. juni 2015.11 god. comment_219111 Dinamo, maribor, olimpija, rijeka, čukarički i sarajevo su kvalitetniji od partizana i zvezde..i hajduka Realno partizan i zvezda bi najebali u regionalnoj, tu ne moš kupiti i krasti. Ne bi evrope vidjeli Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219113 Jok, moze Sasa ove domace lige igrat i do 45, i dalje je je Partizan dva puta jaci kad je on na terenu. A igraju i prvo kolo kvalifikacija ??? Ne. Sarajevo pocinje u drugom pretkolu. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219114 Wisey sto omalovazavas titulu, ne kontam. Od svega me samo to zivo interesuje Zato što kad sabereš godišnje budžete svih klubova u ligi nećeš dobiti cifru od 4 spomenuta miliona koja su ušla u Sarajevo. Zašto praviti od ovoga neki silni uspjeh? Da ih vidimo sada protiv ekipa koje imaju za kifle. zemo Ne navijam ja za Željezničar. Navijam za svoj lokalni klub, a od svih ostalih klubova u BiH simpatišem samo Veleža. Pitare ne volim jer su nas na jednoj od utakmica poslije rata dočekali kamenicama na Koševu kad me stari prvi put odveo na gostujuću tekmu. Nakon toga se godinama nisu smjeli pojaviti u Bihaću. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219115 Zemo i dan danas u Bihać dolazi pod policijskom pratnjom. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219116 Zemo i dan danas u Bihać dolazi pod policijskom pratnjom. Prvi put poslije toga kad su dolazili bili su zaštićeniji od polarnih medvjeda, mamu im. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219118 Ma zemo plasticni navijac.. Tolko dugo na forumu nikad nije spomeno sarajevo, ev sad poceo neke avatare i to cc Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219119 Zato što kad sabereš godišnje budžete svih klubova u ligi nećeš dobiti cifru od 4 spomenuta miliona koja su ušla u Sarajevo. Zašto praviti od ovoga neki silni uspjeh? Da ih vidimo sada protiv ekipa koje imaju za kifle. zemo Ne navijam ja za Željezničar. Navijam za svoj lokalni klub, a od svih ostalih klubova u BiH simpatišem samo Veleža. Pitare ne volim jer su nas na jednoj od utakmica poslije rata dočekali kamenicama na Koševu kad me stari prvi put odveo na gostujuću tekmu. Nakon toga se godinama nisu smjeli pojaviti u Bihaću. ali čekaj, ako je uloženo 4 miliona u klub jel to znači da taj klub automatski mora gaziti ostale redom? ne razumijem te vajz ono sto je Tan dao novca otislo je u podmirivanje dugova, i sada izgradnja akademije u Butmiru na Ilidzi, + sto ce se i u Kosevo ulagati u renoviranje, infrastrukturu. Koševo uz Čelik ima i najbolji teren i ne kontam šta mislis "od ovoga pravimo veliki uspjeh" zar se titula ne moze proslaviti? zar je neko od nas rekao da ce Sarajevo izravno u grupnu fazu lige sampiona? Sarajevo je bilo pred gašenjem, ko god je dolazio u Sarajevo to je bilo zbog para, i umanjivati stvari sto su uradili Edis i Dino nema smisla Zasto Siroki za koji kazes da ima najbolju upravu, sto se i djelimicno slazem, zasto oni ne sklope neki dobar posao? Oni u čemu su najbolji jeste zadrzavanje onog Vagnera u ovoj ligi, nista vise Eto, doveli su Sliskovica, pa gdje su sad? nisu ni evropu izborili Uščuplić je pomogao dosta Sarajevu, pod njegovom palicom igrači igraju, bore se, a kod Kodre je druga stvar bila, sreca pa je dobio otkaz na vrijeme Dalje, nadam se da ce Ibrakovic ubuduce pazljivije birati igrače, dosta mi je mitrevskih, protica, kostica i sl. regionalna liga nema smisla ovde, bio sam za nju ali vise ne, jer bi se jednostavno pobili, dovoljan razlog da se ne osnuje Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219120 Nisam ja rekao za tebe spaha legendo. Ali čuo sam svašta u zadnje vrijeme, toliko se uzdigli a sjećam se ranije priče i kod nas kad su dolazili, natamburamo ih pa onda Husref priča da mu teren nije valjo. :D Naravno da bi trebao sa tolikom finansijskom razlikom ubjedljivije da osvoji prvenstvo u ovakvoj konkurenciji. Titula prvaka se i treba proslaviti, pogotovo klub koji je ne osvaja toliko često iako ima svakakvu pomoć (da ne idem u detalje onog što sam napisao kako su neki klubovi iznad zakona). Isto ovo važi i za Želju, dizanje, dizanje pa hop pa labrnji od Izraelaca. 5 komada za 20 minuta. Doduše ajd, Sarajevo je bolje makar u tome, imaju nešto malo više uspjeha i pobjeda al tanko je to sve, kao što King kaže, buranija. Široki je pojeo govno za Bakom Sliškovićem, to je istina ali ne mijenja činjenicu da ljudi iz svoje bliže okoline hrane i održavaju klub, a ne prave nikakve dugove. To je ogromna razlika u načinu opstanka kluba. Otkini Tana i njegovu lovu pa gledaj onda kako bi Sarajevo preživljavalo i koliko bi trebalo da se vrate u govna u kojima su bili prije njega. Kodro nije ni bio prihvaćen od pitara, zato što je Mostarac i to se zna. Čovjek je morao naredati 6-7 pobjeda i vaditi iz banane u koju je taj isti Uščuplić zavalio. Meho je za njega prije svega gospodin pa onda profesor doktor trenerskog posla. Zato i nije bilo mjesta za njega u takvom klubu. Ne zaslužuju pitari jednog Mehu Kodru. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219139 Ko kaže da nije Kodro imao podrsku pitara? Covjek je imao svu mogucu podrsku, kako od uprave tako i od navijača. Tek kad se vratio Dzeno vidilo se koliko je los Kodro bio, jer od proljeca Sarajevo je katastrofa bilo, gledao sam utakmice sve na kosevu i pitao sam se sta Kodro radi sa ovim igracima, naravno da je bilo njih koji su govorili protiv Kodre, ali vecina je bila za ostanak Kodre. Kada se Dzeno vratio mi nismo imali remija a kamoli izgubljenu utakmicu, a sa Kodrom mi smo jedva Mladost iz Obarske na Kosevu dobili da ne pričam onda o Čeliku, ili čak Veležu gdje smo izgubili 0-2. Kodro jeste bio dobar fudbaler, ali nije se pokazao u Premier ligi, i to je ocigledno. Da je jos Kodro ostao Sarajevo ne bi sigurno osvojilo Ligu, iovako su sa Dzenom tijesno osvojili, ali zasluzeno. Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219179 Slavlje, Stimca i igraca Zadra posle ispadanja iz lige :D https://www.youtube.com/watch?v=ASfVjSmP2yM Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219214 Zemo i dan danas u Bihać dolazi pod policijskom pratnjom. Daleko sam ja od Sarajeva da bih isao na njihove gostujuce utakmice. Ma zemo plasticni navijac.. Tolko dugo na forumu nikad nije spomeno sarajevo, ev sad poceo neke avatare i to cc Ovaj avatar je jos od pocetka sezone, a koliko dugo navijam za Sarajevo ne trebam tebi polagati racune. Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219249 Nije isto Wisey. Zakon u Engleskoj dozvoljava korporativno vlasništvo nad klubom dok u BiH zakon ne poznaje korporativno vlasništvo nad klubom. Tan nije vlasnik ali svojim novčanim udjelom ima apsolutnu moć u svim odborima kluba. Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219266 Daleko sam ja od Sarajeva da bih isao na njihove gostujuce utakmice. Ovaj avatar je jos od pocetka sezone, a koliko dugo navijam za Sarajevo ne trebam tebi polagati racune. Koliko dugo navijaš? Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219353 Kako lijepo igra Srbija U20, milina gledat te momke, odavno neko s nasih prostora nije prikazivao ovako lijep fudbal. Dodje mi ko odmor za oci posle jedne Murinjovske sezone :D Realno mogli bi do 1/4 finala, a mozda i vise, strasan kolektiv, disu kao jedan, imaju ono sto nema A selekcija -timski duh. Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219359 Tako i Chelsea U-18 osvoji LP, a realno za svakog zaboli kurac :D Važno je ono što seniori rade. Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219366 Relo odjebi od Srbije nacionalisto, ijako smo u18 opet smo stariji od svih naroda!!!!!!!111 Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219370 Tako i Chelsea U-18 osvoji LP, a realno za svakog zaboli kurac :D Važno je ono što seniori rade. OVo prvenstvo vodi na Olimpijadu, tako da nije nebitno :D Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219374 http://www.klix.ba/sport/nogomet/dobra-posjeta-na-kosevu-sarajevo-imalo-prosjek-8-736-gledatelja-po-utakmici/150603034?utm_source=facebook Jedino je mozda Zvezda ispred Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219379 http://www.klix.ba/sport/nogomet/dobra-posjeta-na-kosevu-sarajevo-imalo-prosjek-8-736-gledatelja-po-utakmici/150603034?utm_source=facebook Jedino je mozda Zvezda ispred Kad bi brojali koliko dodje ljudi u BP na utakmicu, bili bi i Zvezda i Sarajevo i Partizan daleko iza. Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219382 Koliko god se mrzili, zvezda ima za respect posjetu.. svake sezone je 17-18 000 PROSJEK..i ono protiv ofk beograda prosle sezone kad ih je bilo preko 50 000 stvarno za pohvalu..odavno na balkanu nije bilo toliko ljudi posebno jer nije bilo gostujućih, derbi je nešto drugo Znam da sam gledo, mislim za pretproslu sezonu prosjek gledalaca.. partizan oko 7 000, hajduk 9 000, zvezda 17 000 A sarajevo sad ima 8000 zbog bogataša onog, al bože moj Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219384 Koliko god se mrzili, zvezda ima za respect posjetu.. svake sezone je 17-18 000 PROSJEK..i ono protiv ofk beograda prosle sezone kad ih je bilo preko 50 000 stvarno za pohvalu..odavno na balkanu nije bilo toliko ljudi posebno jer nije bilo gostujućih, derbi je nešto drugo Znam da sam gledo, mislim za pretproslu sezonu prosjek gledalaca.. partizan oko 7 000, hajduk 9 000, zvezda 17 000 A sarajevo sad ima 8000 zbog bogataša onog, al bože moj Ma samo nek povežu 2 poraza neće ih 500 doć na utakmicu, tako to ide kod nas :D Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219385 U Nišu je jedno vreme uvek bio pun stadion ,ne znam kako je sad a jbt Beograd 6 x veći od sarajeva i na kraju krajeva,zašto bi ljudi uopšte i dolazili na stadione,zna se ko ti puni stadion,ozbiljni i porodični ljudi prvo sa sezonskim kartama,na to se ubije veliki broj ulaznica svuda u svetu,ovako ljudima više dokurčilo da gledaju balavce i debile sa bakljama,milism što bi ti išo na stadion kad će neki kreten izvaditi baklju,krenuti na tebe i ti se posla snalazi kako znaš i umeš tog bi poslao na debelu robiju a vidi ga on lepe plakate za njega i šeta se na ulicu još kad ih vidim da njih 50 maltretiraju jednog konduktera koji prima 800 dinara dnevnicu onda mi se tek smuči život,a vamo sve vole svoju zemlju i svoj narod treba samo da se nadje neko ko ima muda da kaže dosta,ono jbg,verovatno bi ga ubili al ako mu prodje to,bili bi ponovo puni stadioni Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219387 Iako sam okorjeli Delija, ove majmune treba privatizovati i izbaciti u četvrtu ligu. Baš sa starim pričam danas, i to se čini kao jedino rješenje. Jebote Škoti izbacili Rangers koji ima oko 60 titula u Škotskoj, a mi ovde glumimo kao veliki klub ne smijemo. Iako ovako izgleda kao suludo to je jedino rješenje, dosta nam je mafije. Svakako nam slijedi post bez titule, pa bolje da ga provedemo tako što ćemo srediti klub, a ne tako što ćemo vječno drugi biti i vječno biti u dugovima preko glave. Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219393 Interesantno da kod nas na Balkanu, kad nasi navijaci prave bakljadu, to predstavlja cin varvarstva i huliganstva, a kad to rade po Njemackoj, Poljskoj itd, onda je to umjetnost i divimo im se . Kakvi smo mi debili. Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219394 Ma samo nek povežu 2 poraza neće ih 500 doć na utakmicu, tako to ide kod nas :D mozda u gaćicama sarajevo je iz utakmice u utakmicu imalo sve vecu posjetu, igrali su lose, kiksali su 3-4 utakmice pa je posjeta bila sve vise posjecenija Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.