Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Prvak Slovenije: HIT Gorica

Prvak Hrvatske: Dinamo Zagreb

Prvak BiH: Široki Brijeg / Željezničar / Zrinjski

Prvak Srbije: Crvena Zvezda

Prvak Crne Gore: Mogren Petrovac

Prvak Makedonije: Vardar Skopje

Čestitam prvacima.

u subotu se igra 148. ligaški večiti derbi između Crvene Zvezde i Partizana
na stadionu "Rajko Mitić"
od 18.00h

derbi-baklje.jpg
824287-fudbal-derbi-021113-ras-foto-alek

marakana-pozar-vatrogasci-vatrogasno-voz

veciti-derbi-fudbal_1383552397_670x0.jpg

FK-Crvena-Zvezda-FK-Partizan-Navijaci-Pa

Partizan trenutno ima 5 bodova više od Zvezde, 7 kola pre kraja

Pobedom u derbiju Zvezda ide na minus 2, pobeda Partizana verovatno znači i titula

veciti-derbi-fudbal_1383552397_670x0.jpg

Mene je sramota ove slike. Odlicno opisuje nivo fudbala u Superligi. Na slici se moze videti i stanje u drzavi kao i IQ osoba na tribinama. Primitivno u najmanju ruku.

ne mogu se dotaći ove teme nikako zato što  moram u tom slučaju da zadjem u domen politike i ostalih gluposti vezanih za ove prostore

eto,mogu samo da priznam da mi je mučno gledati ovakve prizore

nažalost,nema tu veze ništa IQ dotičnih,ne bi verovali koliko tu ima maminih i tatinih sinova sa visokih položaja

u subotu se igra 148. ligaški večiti derbi između Crvene Zvezde i Partizana
na stadionu "Rajko Mitić"

Sto se neigra na Marakani ova utakmica.

Sto se neigra na Marakani ova utakmica.

Pa igra se, Marakana je nadimak za stadion :D Donedavno se zvao sadion 'FK Crvena Zvezda' a sad su promenili ime u stadion 'Rajko Mitić'.. A nosi nadimak Marakana.. Mada mnogi misle da se stvarno zove Marakana

Ne znam jel trolaš il ne, al eto svedno da napišem

Ukinuti fudbal u Srbiji do daljnjeg tj. dok drazava ne postane normalna drzava i dok se stoka ne dresira

Isto vazi i za BiH.

Zasto bih vazilo za Bosnu i Hercegovinu, ni najmanji incident nije bio na zadnjih nekoliko derbija.

jeste bilo samo propusta u organizaciji na stadionu ćumez poznatiji kao grbavica, gdje su horde zla dobile jako malo prostora na sjevernoj tribini, a koliki su debili iz Zelje govori i to da su pustili navijace zeljeznicara takodjer na sjevernu tribinu uz horde zla, samo je policija stajala izmedju 

Juče me zove drug da idemo gledat Zvezda-Partizan u neki kafić, kaže ljudi se napalili na derbi hajmo i mi gledat, taman da počne utakmica odmah prekid, i ode sve u kurac, ljudi se smorili dok su čekali da počne utakmica. Velika nula od fudbala, na kraju krajeva sam se samo napio, sunce ti jebem nektar 0,33 2,50 KM pa ti vidi gdje si.

Uglavnom nema se tu šta vidit osim nekih sukoba, paljenja i drkanja o veličini derbija, o kvalitetu fudbala ne treba ni pričat.

Cast izuzecima, ali pojedinci koji sebe nazivaju navijacima Partizana su jednostavno bagra, najveci olos srpskog fudbala. 

Upasti na tribinu gde uglavnom sede stariji, porodice, majke sa malom decom, i njih napasti... 

Pa koliki stepen debilizma mora biti u coveku da bi uradio tako nesto. Mada, oni i nisu ljudi, vec greska evolucije.

Cast izuzecima, ali pojedinci koji sebe nazivaju navijacima Partizana su jednostavno bagra, najveci olos srpskog fudbala.

Upasti na tribinu gde uglavnom sede stariji, porodice, majke sa malom decom, i njih napasti...
Pa koliki stepen debilizma mora biti u coveku da bi uradio tako nesto. Mada, oni i nisu ljudi, vec greska evolucije.

De bolan sta pricas isti ti je to kurac iz godine u godinu i ista bagra sta koji djavo branis svoje kad su isti olos od ljudi budi realan.

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

De bolan sta pricas isti ti je to kurac iz godine u godinu i ista bagra sta koji djavo branis svoje kad su isti olos od ljudi budi realan.

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Nismo isti, Nikada bili. Nikada necemo biti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.