Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Ma kakva regionalna liga nije to rjesenje, to se moze napraviti da igraju najaci klubovi s balkana dok je zimska pauza.

Ako ce ta liga da obezbijedi  direktno LS i LE, zasto da ne, ali ako cemo je igrat da se zamlacujemo onda je bolje igrat ovako.

http://www.klix.ba/sport/nogomet/ns-fbih-podrzao-prijedlog-za-smanjenje-premijer-lige/150309104

Nogometni savez FBiH prihvatio je smanjenje broja klubova u Premijer ligi BiH sa 16 na 12 i to isključivo po sportskom principu, te o tome potom obavijestio krovnu kuću bh. fudbala.

Od tri ponuđena rješenja komisije koja je imenovana s ciljem skraćenja Premijer lige, a kojom predsjedava Darko Ljubojević, vrh NFS FBiH prihvatio je drugi prijedlog, odnosno da se šampionat BiH postepeno skrati prvo na 14, a potom na 12 klubova.

Prema ovom modelu Premijer liga BiH bi u sezoni 2016/2017 brojala 14 klubova, da bi potom od sezone 2017/2018 broj klubova u bh. eliti iznosio 12.

Nedavno se o skraćenju Premijer lige BiH očitovao i FS RS-a koji je podržao skraćenje Premijer lige BiH na 12 klubova, ali pod uslovom da četiri kluba bez obzira na rezultate u prethodnoj sezoni budu iz entiteta Republika Srpska.

Izvršni odbor NFS BiH prijedloge entitetskih saveza razmatrat će na sjednici koja je planirana za 19. mart.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oj koji su ovo debili iz FS Republike Srpske, majko moja. To isto sada kada bi u Njemačkoj Nogometni savez Bavarske tražio da bez obzira na poziciju na tablici i rezultate stalno u Bundesligi budu barem 3 kluba iz Bavarske - Bayern, Nuremberg i Muenchen 1860.

Daj kakva regionalana liga jeste normalni, pa bio bi cirkus svakog vikenda niko još nije spreman za to, od država do klubova..

Gledali bi nasilje, prekidanje utakmica i ostatak balkanskog folklora svake sedmice i to je to, pa vidite šta se dešava i sada kada svi igraju lige u kojima su "svi naši", osim možda lige BiH.

Pa razmislite šta bi bilo realno očekivati recimo od gostovanja Dinama u Beogradu ili gostovanja Partizana u Zagrebu itd..

Pa razmislite šta bi bilo realno očekivati recimo od gostovanja Dinama u Beogradu ili gostovanja Partizana u Zagrebu itd..

Mi smo Zagrepacni, tamo bi nas docekali kao kod kuce :D  Ljudi iz Partizana tvrde da sad mogu organizovat mec sa Dinamom i da prodje bez ijednog incidenta.

vreme je da se prerastu neki dogadjaji i da se okrene buducnosti. Hrvatska teniska reprezentacija je docekana i ispracena lepo u Kraljevu... nisu imali nijedan incident... covek sa majicom hrvatske je setao normalno gradom i nista mu se nije desilo.. mislim da je bilo dosta primitivizma... jeste da je ovo bio teniski mec i da su primitivci na fudbalskim stadionima, ali i tome bi trebalo stati konacno na put, a realno moze se stati na put ako je volje.

Proslost ostaviti tamo gde je.

Vječita tabela jugoslovenskog fudbala

kopirano sa klix.ba

Sarajevo zauzima šesto mjesto sa 1.205 osvojenih bodova. Odmah iza tima sa Koševa su Velež na sedmom (1.179 bodova) i Željezničar na osmom mjestu (1.080 bodova).

Na vječnoj tabeli prva je Crvena zvezda sa 1.766 bodova, a slijede je Partizan, Dinamo i Hajduk. Nakon Velike četvorke je Vojvodina..

Crvena zvezda je osvojila najviše titula - ukupno 19. Potom slijedi Partizan 11, Hajduk 7, Dinamo Zagreb 4, Sarajevo (sezone 1966/67. i 1984/85.) i Vojvodina po 2 i Željezničar 1 (sezona 1971/72.).

Meni su ti huligani "pičkin dim" takvih je bilo i biće.da ima volje sredilo bi se to za jedno popodne,samo da radi batina 

ne kažem da razlike u veri,naciji nemaju kakav uticaj na ovu problematiku ali više je to samo mazanje oči kako bi se prikrili pravi problemi od koji pati fudbal na ovim prostorima zadnjih 20 godina

na drugu stranu mafija,kriminal pustili svoje korene u fudbalu,kao onaj najgrdji zub kad se pokvari pa ostane samo jebani,truli koren koji kvari sve oko sebe

mnogo se tu kajmaka kupi sa strane i ljudima koji profitiraju od toga ne odgovara da se situacija u fudbalu sredi 

jednostavno nije moguće raspravljati o fudbalu na ovim prostorima a da se ne dotakne korupcija,malvarzacije,politika,težak kriminal

iz tog razloga na prvom mestu a i nekih drugih regionalna liga je samo san

https://www.youtube.com/watch?v=4aTsHI14I8E&feature=youtu.be

svaki gol golčina

genije

A jest lik sije slobodnjake nije realno, pogotovo na derbijima

Jeste li vidjeli kako su Hajduk i Dinamo remizirali na Poljudu za vikend? Dinamo izjednačio u 94-toj minuti i uzeo bod. Torcida podivljala, bili nakvi neredi. 

Torcida treba iza resetaka da bude, oni su divljaci. Prije neki dan su izbili neke mlade vaterpoliste.

Ne znam koja je to navijacka skupina normalna.

Sve u kojima vladaju neka pravila.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.