Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Interesantno da kod nas na Balkanu, kad nasi navijaci prave bakljadu, to predstavlja cin varvarstva i huliganstva, a kad to rade po Njemackoj, Poljskoj itd, onda je to umjetnost i divimo im se . Kakvi smo mi debili.

interesantno je to da ti uopšte možeš da strpaš to u isti koš kad znaš šta se radi na našim stadionima 

volim i ja koreografiju ali na našim stadionima osim možda na zapadnoj tribini čovek ulazi na vlastitu odgovornost 

još ja pričam konkretan primer a ti mi pričaš nešto totalno deseto

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Ko će kupiti Zvezdu i odma u startu da dadne 50 000 000 eura iz svog džepa, samo da bi se vratili na nulu, i to što su prethodnici sve sjebali i pokrali. Ista stvar i za Partizan. Propali smo i najebaćemo baš

E da imam milione ne bi Partizan morao da brine.

Ko će kupiti Zvezdu i odma u startu da dadne 50 000 000 eura iz svog džepa, samo da bi se vratili na nulu, i to što su prethodnici sve sjebali i pokrali. Ista stvar i za Partizan. Propali smo i najebaćemo baš

Neće niko kupiti, neka prodaju sve što imaju, možda i zakrpe nešto duga. Nakon toga iz četvrte lige i sa neke livade neka sakupljaju poene da bi ponovo igrali kršten fudbal. Kakva veličina, od kluba je sad spala na grane da me je stid gledat utakmice, jer niti možemo dati gol, a da to nije penal ili ofsajd, a pored toga imamo igrače i trenera koji ne da izgledaju ko ameteri već su totalni amateri.

U Partizanu je koliko toliko bolja situacija, njih ne bi morali u 4. ligu kao Zvezdu, možda u drugu hahaha

jest jbt, na sred treninga drug počeo vrištat "jojić, eno ga jojić" lik mu se odvalio smijat, a fine im majice za trening trebo sam ćornut jednu

Nije mi jasna jedna stvar samo,jer za rep BIH igra uopšte neko iz rep srpske??

samo molim bez politike ako može da se odgovori na ovo pitanje

Tehnički gledano više od pola repke je iz tog dijela BiH, samo što kad su oni rođeni nije se tako zvao. :D

Ognjen Koroman, Savo Milosevic, Neven Subotic, Zdravko Kuzmanovic i slicni, pa sad Luka Falkao Jovic, pa ovaj mali Babic, i dosta njih u mladoj reprezentaciji svi su iz RS, a svi se odlucili igrati za Srbiju (ili su vec igrali). Mislim bas sam neki dan slusao raspravu na ovu temu i jasno je da ljudi odavde smatraju Srbiju kao maticu i to je tesko promijentiti.

Slicna situacija sa Misimovicem bila koji je igrao za u21 Srbiju i trebao je igrati i za A tim, ali kad je bilo pozivanje, posvadjao se sa selektorom koji ga je nazvao "Debeljuco" i tu je izvisio. Od tada igra za Bosnu.

Tako je kako je, tesko se to mijenja. A sumnjam da ce se ista i promijeniti. Brat koji igra fudbal u Austriji tamo je isto mogao da bira za koga uzimati pravo nastupa u juniorima (moze promijentiti misljenje do A selekcije ako ikad dodje to toga) i izabrao je Srbiju iako nema drzavljanstva srpskog (samo BiH), a sumnjam da bih i ja drugacije postupio.

mihailo ristić je isto iz bijeljine, krstajić iz zenice, mijat gaćinović iz trebinja, mali joveljić isto bijeljina...

Svi fudbaleri gledaju samo interes bajo moj, njima je u Srbiji dobro dok igraju, jel ih Srbija odbije pričaće po novinama kako su oduvijek željeli igrati za BiH. Nije se jednom to desilo.

Ja nemam nikakav problem s tim. Zaboli me kurac jel se on trudi radi toga da se dobro proda ili iz patriotskih razlga, bitno je da igra dobro. 

I ja mislim da je dao gol iskljucivo zbog toga sto je iz Partizanove skole. he-he

Pa tamo je valjda naucio, nisi ga ti naucio da onako izvodi aute, dribla i sutira :D 

Kako igraju ovi momci svaka cast, Zivkovic vec sad bolji igrac od Markovica

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.