3. juni 2015.11 god. comment_219398 Interesantno da kod nas na Balkanu, kad nasi navijaci prave bakljadu, to predstavlja cin varvarstva i huliganstva, a kad to rade po Njemackoj, Poljskoj itd, onda je to umjetnost i divimo im se . Kakvi smo mi debili. interesantno je to da ti uopšte možeš da strpaš to u isti koš kad znaš šta se radi na našim stadionima volim i ja koreografiju ali na našim stadionima osim možda na zapadnoj tribini čovek ulazi na vlastitu odgovornost još ja pričam konkretan primer a ti mi pričaš nešto totalno deseto Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219400 Ko će kupiti Zvezdu i odma u startu da dadne 50 000 000 eura iz svog džepa, samo da bi se vratili na nulu, i to što su prethodnici sve sjebali i pokrali. Ista stvar i za Partizan. Propali smo i najebaćemo baš Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219405 jedini ali jedini klub u Srbiji od ovih "većih" u koji imam još malo vero je KK Partizan eto reko sam nije diretkno vezano za fudbal ali kk partizan jeste deo sportskog društva al se zbog nekih ljudi na jedvite jade drži da ne predje totalno na "tamnu stranu" Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219426 Ko će kupiti Zvezdu i odma u startu da dadne 50 000 000 eura iz svog džepa, samo da bi se vratili na nulu, i to što su prethodnici sve sjebali i pokrali. Ista stvar i za Partizan. Propali smo i najebaćemo baš Neće niko kupiti, neka prodaju sve što imaju, možda i zakrpe nešto duga. Nakon toga iz četvrte lige i sa neke livade neka sakupljaju poene da bi ponovo igrali kršten fudbal. Kakva veličina, od kluba je sad spala na grane da me je stid gledat utakmice, jer niti možemo dati gol, a da to nije penal ili ofsajd, a pored toga imamo igrače i trenera koji ne da izgledaju ko ameteri već su totalni amateri. U Partizanu je koliko toliko bolja situacija, njih ne bi morali u 4. ligu kao Zvezdu, možda u drugu hahaha Prijavi
4. juni 2015.11 god. comment_219474 jutros imam trening kad samo vidiš dolazi reprezentacija srbije u21 na teren pored Prijavi
4. juni 2015.11 god. comment_219478 jest jbt, na sred treninga drug počeo vrištat "jojić, eno ga jojić" lik mu se odvalio smijat, a fine im majice za trening trebo sam ćornut jednu Prijavi
4. juni 2015.11 god. comment_219523 Nije mi jasna jedna stvar samo,jer za rep BIH igra uopšte neko iz rep srpske?? samo molim bez politike ako može da se odgovori na ovo pitanje Prijavi
4. juni 2015.11 god. comment_219526 Igraju Ognjen i Stojan Vranješ... Ognjen je na okupljanje reprezentacije došao sa novom tetovažom, hladno istetovirao samo granice RS-a. Malo je reć da će mu navijači jebat mater :D Prijavi
4. juni 2015.11 god. comment_219528 Hahaha... Možda nije gotova tetovaža, možda će i federaciju :D Prijavi
4. juni 2015.11 god. comment_219529 Fakat, možda trolla, pojavi se na utakmici i sa Federacijom :D Prijavi
4. juni 2015.11 god. comment_219531 Nije mi jasna jedna stvar samo,jer za rep BIH igra uopšte neko iz rep srpske?? samo molim bez politike ako može da se odgovori na ovo pitanje Tehnički gledano više od pola repke je iz tog dijela BiH, samo što kad su oni rođeni nije se tako zvao. :D Prijavi
4. juni 2015.11 god. comment_219537 Ognjen Koroman, Savo Milosevic, Neven Subotic, Zdravko Kuzmanovic i slicni, pa sad Luka Falkao Jovic, pa ovaj mali Babic, i dosta njih u mladoj reprezentaciji svi su iz RS, a svi se odlucili igrati za Srbiju (ili su vec igrali). Mislim bas sam neki dan slusao raspravu na ovu temu i jasno je da ljudi odavde smatraju Srbiju kao maticu i to je tesko promijentiti. Slicna situacija sa Misimovicem bila koji je igrao za u21 Srbiju i trebao je igrati i za A tim, ali kad je bilo pozivanje, posvadjao se sa selektorom koji ga je nazvao "Debeljuco" i tu je izvisio. Od tada igra za Bosnu. Tako je kako je, tesko se to mijenja. A sumnjam da ce se ista i promijeniti. Brat koji igra fudbal u Austriji tamo je isto mogao da bira za koga uzimati pravo nastupa u juniorima (moze promijentiti misljenje do A selekcije ako ikad dodje to toga) i izabrao je Srbiju iako nema drzavljanstva srpskog (samo BiH), a sumnjam da bih i ja drugacije postupio. Prijavi
4. juni 2015.11 god. comment_219544 mihailo ristić je isto iz bijeljine, krstajić iz zenice, mijat gaćinović iz trebinja, mali joveljić isto bijeljina... Prijavi
4. juni 2015.11 god. comment_219545 Svi fudbaleri gledaju samo interes bajo moj, njima je u Srbiji dobro dok igraju, jel ih Srbija odbije pričaće po novinama kako su oduvijek željeli igrati za BiH. Nije se jednom to desilo. Prijavi
4. juni 2015.11 god. comment_219547 Svi fudbaleri gledaju samo interes bajo moj, njima je u Srbiji dobro dok igraju, jel ih Srbija odbije pričaće po novinama kako su oduvijek željeli igrati za BiH. Nije se jednom to desilo. Ja nemam nikakav problem s tim. Zaboli me kurac jel se on trudi radi toga da se dobro proda ili iz patriotskih razlga, bitno je da igra dobro. Prijavi
6. juni 2015.11 god. comment_219639 Partizanova skola https://vine.co/v/eM61OhnhKIg Meksiko se pakujee. Prijavi
6. juni 2015.11 god. comment_219641 Partizanova skola https://vine.co/v/eM61OhnhKIg I ja mislim da je dao gol iskljucivo zbog toga sto je iz Partizanove skole. he-he Prijavi
6. juni 2015.11 god. comment_219644 I ja mislim da je dao gol iskljucivo zbog toga sto je iz Partizanove skole. he-he Pa tamo je valjda naucio, nisi ga ti naucio da onako izvodi aute, dribla i sutira :D Prijavi
6. juni 2015.11 god. comment_219645 Pa tamo je valjda naucio, nisi ga ti naucio da onako izvodi aute, dribla i sutira :D To je talenat Prijavi
6. juni 2015.11 god. comment_219651 Kako igraju ovi momci svaka cast, Zivkovic vec sad bolji igrac od Markovica Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.