Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Pa naravno da nismo isti.

Cigani su jednistvena sorta.. Najgori šljam i otpad našeg naroda, 10 na 1, pacovi, pederi, sektaši, crveni zvezdaši. Vole Srbiju i Kosovo, a istovremeno vole Čovića.. NISMO ISTI!

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Pa naravno da nismo isti.

Cigani su jednistvena sorta.. Najgori šljam i otpad našeg naroda, 10 na 1, pacovi, pederi, sektaši, crveni zvezdaši. Vole Srbiju i Kosovo, a istovremeno vole Čovića.. NISMO ISTI!

Pa da, u pravu si. Mi imamo mozga da bar frazom "cast pojednicima" odvojio zito od kukolja. 

Voleli smo Zvezdu dok je bila u najgorem kanalu, volimo je sad i volecemo je uvek. Covic nema ama bas nikakve veze sa tim. Stavise, on je cesce u ustima grobara nego onih za koje tvrdis da ga obozavaju. 

P.S, Ni ne pokusavaj da opravdas svoje patriote, od kojih su srpske majke juce morale da preskacu stolice sa decom u rukama. 

Partizan i Zvezda isto sranje, isti navijači, najsmešnije što nisu ni svesni da su identični. Samo se razlikuje jedna boja na dresu.

blizanci i njihovi "navijaci"...

taman pomislim, malo ce one jade na travnjaku odigrati malo fudbala (posle provoda po splavovima), jedva me nagovorise rodjaci da gledam. kad ono pocese da lete stolice i da se bije stoka.

treba ukinuti derbi. steta stolica, para za ulaznice i vremena. bolje odrzati takmicenje u ispijanju piva ili u navlacenju konopca. bar ne bi imali troskove za stolice i ne bi nam se svet smejao.

Pa da, u pravu si. Mi imamo mozga da bar frazom "cast pojednicima" odvojio zito od kukolja. 

Voleli smo Zvezdu dok je bila u najgorem kanalu, volimo je sad i volecemo je uvek. Covic nema ama bas nikakve veze sa tim. Stavise, on je cesce u ustima grobara nego onih za koje tvrdis da ga obozavaju. 

P.S, Ni ne pokusavaj da opravdas svoje patriote, od kojih su srpske majke juce morale da preskacu stolice sa decom u rukama. 

AJ idi u neku banju, malo se relaksiraj, opusti se, pa onda pisi nesto normalno. Zao mi je sto je tvoj Bog Covic morao pretrpjet strah, jer je on bio u centru zbivanja, mogli bi ste obojica malo na oporavak, mozda vam se razbistri.

• 2 sedmice kasnije...

Moj Čelik izbacio Širokog iz borbe za titulu.

Neočekivano su slavili 5:3 na Bilinom Polju. Inače utakmica je bila puna tempa, puna prilika,žustrine ,borbe ...  možda i najbolja utakmica koju sam gledao na našim terenima. 
Standardno svake godine se pred kraj veže par pobjeda da se navijačima zamažu oči .

Daj Bože  istrajemo u svojoj borbi ,da budu te promjene  i da se Robijaši vrate na tribine.

Bari, sve je to rasterecenost igraca, zato i jesu dobro igrali, bez pritiska.
Sto je najzanimljivije, u Zenici Celik odlucuje ko ce biti prvak ove nase jadne lige ali ja mislim da ce to biti Sarajevo, samo ne smiju izgubiti "vječiti derbi" jer ce ostale utakmice dobiti.

bilo je problema na tribinama, ali sreca pa je stalo na tome, kakvi su divljaci tamo moglo je i biti gore

bacati baklje na zapad, na raju koja je dosla da sjedi i da gleda utakmicu moze samo maloumna osoba uraditi

isto su tako i pokusali zastavu sarajeva bakljom pogoditi ali onaj njihov nije mogao dobaciti hahaha

gostovanje u VItezu, Horde Zla opet pokazuju da su najbolji navijaci u BiH i medju najboljim na balkanu
horde_zla_slavlje_golovi_vitez.jpg

Kako volim vidjeti ovu zastavu s ljiljanima, druga najstarija zastava na svijetu posle zastave Japana, gradja zastave preuzeta od bosanskog kralja Tvrtka Kotromanica.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.