26. april 2015.11 god. comment_214951 Pa naravno da nismo isti. Cigani su jednistvena sorta.. Najgori šljam i otpad našeg naroda, 10 na 1, pacovi, pederi, sektaši, crveni zvezdaši. Vole Srbiju i Kosovo, a istovremeno vole Čovića.. NISMO ISTI! Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214993 Nismo isti, Nikada bili. Nikada necemo biti.kale pojasnio ti potvrdio Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214995 Pa naravno da nismo isti. Cigani su jednistvena sorta.. Najgori šljam i otpad našeg naroda, 10 na 1, pacovi, pederi, sektaši, crveni zvezdaši. Vole Srbiju i Kosovo, a istovremeno vole Čovića.. NISMO ISTI! Pa da, u pravu si. Mi imamo mozga da bar frazom "cast pojednicima" odvojio zito od kukolja. Voleli smo Zvezdu dok je bila u najgorem kanalu, volimo je sad i volecemo je uvek. Covic nema ama bas nikakve veze sa tim. Stavise, on je cesce u ustima grobara nego onih za koje tvrdis da ga obozavaju. P.S, Ni ne pokusavaj da opravdas svoje patriote, od kojih su srpske majke juce morale da preskacu stolice sa decom u rukama. Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214996 Partizan i Zvezda isto sranje, isti navijači, najsmešnije što nisu ni svesni da su identični. Samo se razlikuje jedna boja na dresu. Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_215016 blizanci i njihovi "navijaci"... taman pomislim, malo ce one jade na travnjaku odigrati malo fudbala (posle provoda po splavovima), jedva me nagovorise rodjaci da gledam. kad ono pocese da lete stolice i da se bije stoka. treba ukinuti derbi. steta stolica, para za ulaznice i vremena. bolje odrzati takmicenje u ispijanju piva ili u navlacenju konopca. bar ne bi imali troskove za stolice i ne bi nam se svet smejao. Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_215024 Sarajevo pobjedom protiv Sirokog Brijega preuzelo prvo mjesto. Prijavi
27. april 2015.11 god. comment_215077 Koji jad :( http://www.index.hr/sport/clanak/brbic-sisao-iz-loze-u-svlacionicu-igraci-hajduka-zapjevali-veceras-je-nasa-festa/816698.aspx Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215435 Pa da, u pravu si. Mi imamo mozga da bar frazom "cast pojednicima" odvojio zito od kukolja. Voleli smo Zvezdu dok je bila u najgorem kanalu, volimo je sad i volecemo je uvek. Covic nema ama bas nikakve veze sa tim. Stavise, on je cesce u ustima grobara nego onih za koje tvrdis da ga obozavaju. P.S, Ni ne pokusavaj da opravdas svoje patriote, od kojih su srpske majke juce morale da preskacu stolice sa decom u rukama. AJ idi u neku banju, malo se relaksiraj, opusti se, pa onda pisi nesto normalno. Zao mi je sto je tvoj Bog Covic morao pretrpjet strah, jer je on bio u centru zbivanja, mogli bi ste obojica malo na oporavak, mozda vam se razbistri. Prijavi
10. maj 2015.11 god. comment_216943 Sarajevo pobijedilo Zrinjski, titula ide u Sarajevo, sarajevski derbi ce odluciti prvaka. Prijavi
10. maj 2015.11 god. comment_216957 Sarajevo sa ovakvim timom se pičkasto provlači i sakuplja bodove Prijavi
10. maj 2015.11 god. comment_217044 Sarajevo sa ovakvim timom se pičkasto provlači i sakuplja bodovePobjednicki mentalitet. Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217139 Svasta: http://www.goal.com/ba/news/8382/srbija/2015/05/11/11619402/uefa-zbog-napete-situacije-na-balkanu-odga%C4%91amo-utakmicu?ICID=HP_HN_2 Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217147 Moj Čelik izbacio Širokog iz borbe za titulu. Neočekivano su slavili 5:3 na Bilinom Polju. Inače utakmica je bila puna tempa, puna prilika,žustrine ,borbe ... možda i najbolja utakmica koju sam gledao na našim terenima. Standardno svake godine se pred kraj veže par pobjeda da se navijačima zamažu oči . Daj Bože istrajemo u svojoj borbi ,da budu te promjene i da se Robijaši vrate na tribine. Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217170 Bari, sve je to rasterecenost igraca, zato i jesu dobro igrali, bez pritiska.Sto je najzanimljivije, u Zenici Celik odlucuje ko ce biti prvak ove nase jadne lige ali ja mislim da ce to biti Sarajevo, samo ne smiju izgubiti "vječiti derbi" jer ce ostale utakmice dobiti. Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217297 Sarajevo ako pobijedi Radnika u Ugljeviku uzima titulu. nemoguca misija Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217375 Trenutno je Radnik-Sarajevo 0:2 Sarkazam bolan. Čekamo derbi Prijavi
16. maj 2015.11 god. comment_217514 Sarajevo-Zeljeznicar 0:0 Pohvale za derbi, protekao je bez ikakvih problema. Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218340 bilo je problema na tribinama, ali sreca pa je stalo na tome, kakvi su divljaci tamo moglo je i biti gore bacati baklje na zapad, na raju koja je dosla da sjedi i da gleda utakmicu moze samo maloumna osoba uraditi isto su tako i pokusali zastavu sarajeva bakljom pogoditi ali onaj njihov nije mogao dobaciti hahaha gostovanje u VItezu, Horde Zla opet pokazuju da su najbolji navijaci u BiH i medju najboljim na balkanu Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218408 Kako volim vidjeti ovu zastavu s ljiljanima, druga najstarija zastava na svijetu posle zastave Japana, gradja zastave preuzeta od bosanskog kralja Tvrtka Kotromanica. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.