Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

@klicko

Uzalud trud, džaba vam sve. I vlast vas gura, al' opet ne ide. Došo je kraj, moj cigane, ništa od titule ni ove godine. Vučić i Čović, i FMP. Arapi, Rusi, pomoć države.. Umire nada, gotov je san - šampion je, opet, Partizan.

Evo kako to zvuči..

https://www.youtube.com/watch?v=U1R9swxIobY

I još ću vas samo pitati jedno..

https://www.youtube.com/watch?v=AzLx9UgGxME

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

LIGA EVROPE NANAANANANA :D 

Kova zabio tri gola včrs. Ovo je njegova sezona, očepit će.

GNKDZg opet u Europi, bravo Modri.

Čestitke i simpatičnim Crno-belim, kao i Rijeci. Žao mi je Splita, Hajduka nije.

Cestitam klubovima koji su prosli, sto se tice Sarajeva i ovo je za njih uspjeh, meni kao navijacu je dovoljno i ovo dokle su dosli, dobili su najtezeg protivnika od svih klubova sa nasih prostora i rezultat jeste velik ali i razlika u kvaliteti lige i igraca je velika. Treba se okrenuti prvenstvu.

Bravo Sarajevo, malo vam je falilo, jbg momci nekad i sportska sreca odlucuje pobjednika. Sledece godine u pohod ka LS !!! HORDE ZLA SU UZ VAS I MALAYSIA TRAVEL !!!

Partizan prošao u LE, aaaaa ako budemo u grupi sa PAOKom GORIĆE BEOGRAD GORIĆE SOLUN !!!! AAAAAAAAA TAJ SPEKTAKL NEĆU PROPUSTITI NIKAKO

PAOK-PFC.jpg

jbg koje su ciganšture ovi iz nefčija, kad ne mogu pobediti idu da povrede igrače cigani zbog njih Škuletić dobio crveni karton,nadam se da će UEFA pogledati snimak i skinuti suspenziju.. inače igrači nefčija su dobili 3 crvena kartona

Bešića mi žao ali jebi ga.

a jes naivno ono uradio, jebem li ga u glavu :D dje je krenuo petom da se dokazuje :D prvi kontakt pa koban, ali posle onih par minuta igrao je fino, svaka cast Martinezu sto mu je dao sansu.

A i onaj Bešić.. nzm,koji mu je kurac došao.. al dobro, da je štoper primio loptu, svi bi svršavali na to :D jbg, verujem da je lik znao da rizikuje, kockao se izgubio jbg..bar je pokušao :D

Jebiga jedno su prijateljske utakmice protiv neke buranije a drugo je mec Premiershipa protiv ekipe koja ti je vec dala 5 komada. Taj sto je odigravao petom odigravao je, nece mu vise na pamet pasti, nit se to smije raditi kao zadnji vezni.

E sramote ove, vise sa DInamovim namjestaljkama, od deset timova u ligi osam su njihove filijale

"Možda ću sada reći nešto što nije pametno i nije dobro za mene, ali ja sam u Crnoj Gori Srbin, u Srbiji sam Crnogorac, Hrvati kažu igrajo je u Dinamu, a u Holandiji sam iz bivše Jugoslavije, tako da meni treba neki veoma čudan pasoš... U svakom slučaju, ponosan sam što sam ovde u Srbiji, a ako me neko pljuje, neka me pljuje...".

http://mondo.rs/a723867/Sport/Fudbal/Srbin-sam-Crnogorac-sam-igrao-sam-u-Dinamu.html

Prica se , pise se :D Nego ne vjerujem vise nicemu sto Informer napise :D kad sam ja mogo intervju dat moze i svaki kurta i murta da se predstavi kao biznismen :D Ali valjalo bi da nas uzme neko ko zna ulagat u fudbal, a ne neki Arapi, Seici i ostali kurci

http://www.mozzartsport.com/vesti/austrijanci-i-svedjani-ulazu-sto-miliona-dolara-u-partizan/84113

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.