Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Zato što ono što bi se događalo na stadionima i van njih bi bilo nehumano, vidjeli smo to u utakmicama Hrvatska - Srbija, pun Maksimir jebu mame i sve redom Srbima, na Marakani, pun stadion, jebu mame i sve redom Srbima, onda provokativni trasnparenti, izjave, napadi navijača, bilo bi i napada na klupske autobuse unatoč osiguranju siguran sam, bilo bi još više napada na policiju.. Nismo spremni za to i vjerojatno nikad nećemo ni biti

Malo si se zeznuo, sto bi srbi sami sebi psovali. Takodjer i ja sam protiv regionalne lige.

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

samo se zavaravate 

od ovih "iscepkanih" liga imaju samo koristi pojedinci koji u svemu tome vide svoj lični interes dok se masa pali na ove priče o nacionalizmu,veri te da države nisu u stanju da se uhvate u koštac sa problemima koje bi donela ta regionalna liga

bolji dani neće nikad dok narod sa ovih prostora ne otvori širom oči

bolji dani neće nikad dok narod sa ovih prostora ne otvori širom oči

Nikad i ništa od regionalne lige u fudbalu. Kao što nikad nije i niti će narod otvoriti oči. Fudbal je na ovim prostorima debelo umotan politikom, izvještačen, hibridni. Na navijače najpopularnijih klubova se gleda kao na političke glasače, što oni i jesu. Hipnotisana masa kojom se manipuliše na dugme, bukvalno. Nacionalizam i pranje para odgovara političarima koji su u klubovima tako da je njima ovo raj.

Pa da, pogledaj kad su Delije golmanu Bajkoviću poklonili tortu, pred izbore

1068665-20.jpg

Zaokružen redni broj 1, identičan onom koji trebate zaokružiti ako glasate za Vučića..

800x600_uss-plakat.jpg

Nikad i ništa od regionalne lige u fudbalu. Kao što nikad nije i niti će narod otvoriti oči. Fudbal je na ovim prostorima debelo umotan politikom, izvještačen, hibridni. Na navijače najpopularnijih klubova se gleda kao na političke glasače, što oni i jesu. Hipnotisana masa kojom se manipuliše na dugme, bukvalno. Nacionalizam i pranje para odgovara političarima koji su u klubovima tako da je njima ovo raj.

uopšte se time ne opterećujem,davno sam prestao da pratim sve što ima veze sa ovim prostorima,više nemam snage za to

ali divim se ljudima koju su prešli 20 godina i dalje nisu shvatili neke stvari

jbg tužno i žalosno ali istinito

svemu dodje kraj, ali ako cemo o buducnusti fudbala na balkanu, onda se mora pokrenuti regionalna liga, i zabraniti odlazak mladim igracima dok ne navrse negdje 22-23 godine, jer znam da je i tako bilo mislim u bivsoj jugi nisi mogao ici dok ne navrsis 25-27 godina, ispravite me ako grijesim

ako bude regionalna liga, zavisi koliko se klubova bude ubacivalo, recimo prva 3-4 kluba iz bih, srbije, hrvatske, cg, ulaze u regionalnu ligu, a drzavne lige neka budu kao nizi rang recimo

to je onako kao ja zamisljam

i naravno odmah uspostaviti nekakva pravila do kojih se mora drzati, posebno ona ostrija po pitanju navijackih ispada

sve se to da urediti, pa da ako Bog da gledamo pune tribine pravih navijaca na nasim stadionima kao nekada

najgori je pocetak, ali kad jednom krene onda ce biti lakse

To je samo odraz vaše kulture..

Prvo, nemoj generalizirat, ne vaše, nego jedne skupine ljudi koja je vjerojatno većina, ali nisu svi, tako da nemoj govorit vaše jer imam osjećaj da meni to govoriš.. Drugo odraz kulture su pokazali i srpski navijači na Marakani sa srpskom zastavom na kojoj piše Vukovar, pokazali su i sa psovanjem hrvatskim igračima.. Tako da prvo počisiti svoj prag, da bi mogao brinuti o tuđem

Ma mi toliko imamo problema u nasim ligama kojih nemozemo rijesiti a kad bi uveli regionalnu ligu dobili bi samo jos vece probleme, kod nas preovladava nacionalizam i to se u skorije vrijeme nece promijeniti. Meni nemoze biti nikako normalno da Sarajevo ode u goste Slaviji i domaci pjevaju Noz Zica Srebrenica, i ima jos dosta takvih primjera, zabrana gostovanja gostujucim navijacima ima samo u nasoj ligi, ni to nije rjesenje nemozes ti uvesti regionalnu ligu a nerazmisljati o posljedicama. Jedno je sigurno niko od klubova sa nasih prostora nije spreman za regionalnu ligu.

Prvo, nemoj generalizirat, ne vaše, nego jedne skupine ljudi koja je vjerojatno većina, ali nisu svi, tako da nemoj govorit vaše jer imam osjećaj da meni to govoriš.. Drugo odraz kulture su pokazali i srpski navijači na Marakani sa srpskom zastavom na kojoj piše Vukovar, pokazali su i sa psovanjem hrvatskim igračima.. Tako da prvo počisiti svoj prag, da bi mogao brinuti o tuđem

Ma pusti kaloudu, zajebava :D Brat moj, bosanac bolesni :D

i naravno odmah uspostaviti nekakva pravila do kojih se mora drzati, posebno ona ostrija po pitanju navijackih ispada

De čovječe gdje ti živiš? Kakvi zakoni, kakva pravna država, kakve kazne "navijačima"? Vidiš ti ko vodi ove države? Njima trebaju takvi "navijači". Svi vi koji mislite da će ovdje nekad biti bolje, zajebite taj trip. Isto su tako pričali kako će ove poplave biti prekretnica kao u fazonu "ili ćemo postati država ili će nas nestati" i evo kako je. Prošla još jedna poplava, bijede i sirotinje koliko hoćeš. Na TV-u izgledamo ko afričke zemlje. Nema ovdje nikad napretka ni u čemu. Ovdje živi stoka. Takav i mentalitet.

Mrzim Srbe i tebe Kale jer si Srbin...

I ovo je odraz tvoje kulture, ali nema veze buraz, nemam ništa protiv tebe niti bilo koga na forumu ;)

De čovječe gdje ti živiš? Kakvi zakoni, kakva pravna država, kakve kazne "navijačima"? Vidiš ti ko vodi ove države? Njima trebaju takvi "navijači". Svi vi koji mislite da će ovdje nekad biti bolje, zajebite taj trip. Isto su tako pričali kako će ove poplave biti prekretnica kao u fazonu "ili ćemo postati država ili će nas nestati" i evo kako je. Prošla još jedna poplava, bijede i sirotinje koliko hoćeš. Na TV-u izgledamo ko afričke zemlje. Nema ovdje nikad napretka ni u čemu. Ovdje živi stoka. Takav i mentalitet.

zivim gdje zivim, ko je znao prije dvije godine da ce neko poput Vincent Tana kupiti Sarajevo i ulagati u isti?

ko je znao prije dvije godine da ce neko poput Vincent Tana kupiti i ulagati u Sarajevo? i da ce Sarajevo izboriti sad play off liga europa?

treba uvjek biti optimist, prave ljude postaviti na celu saveza i na odgovarajuce funkcije i polako krenuti i zagovarati regionalnu ligu ili bilo sta sto bi moglo podici kvalitet fudbala na ovim nasim prostorima

kod nas preovladava nacionalizam i to se u skorije vrijeme nece promijeniti. Meni nemoze biti nikako normalno da Sarajevo ode u goste Slaviji i domaci pjevaju Noz Zica Srebrenica,

I ZATO TREBA DA PRENEBREGNEMO OKOVE NACIJE I DA SE VOLIMO, počnimo to da praktikujemo mi, grupica na ovom forumu.

FUKSE BALKANSKE

Spaha <3

Masko <3

Kalouda <3

Wisey <3

Zemo <3

Twelfth <3

Relo <3

Chiba <3

Diablo <3

Pensioner <3

Zemo <3

Rikky <3

Cae <3

I ZATO TREBA DA PRENEBREGNEMO OKOVE NACIJE I DA SE VOLIMO, počnimo to da praktikujemo mi, grupica na ovom forumu.

FUKSE BALKANSKE

Spaha <3

Masko <3

Kalouda <3

Wisey <3

Zemo <3

Twelfth <3

Relo <3

Chiba <3

Diablo <3

Pensioner <3

Zemo <3

Rikky <3

Cae <3

ŠTO SI DVAPUT NAPISO ZEMO, NJEG NAJVIŠE VOLIŠ A PIČIĆ ? :( I ŠTO SI MENE NAPISO NA DRUGOM MJESTU KAD SAM JA UVJEK PRVI A ? :(
:D

FUKSE BALKANSKE

Spaha <3

Masko <3

Kalouda <3

Wisey <3

Zemo <3

Twelfth <3

Relo <3

Chiba <3

Diablo <3

Pensioner <3

Zemo <3

Rikky <3

Cae <3

Zar ja toliko vrijedim da me dvaput pises, salim se naravno, dijelim isto misljenje, i vjerovatno od nas niko nebi opsovao ali huligani koji dodju na te utakmicu, to nisu navijaci to su osobe kojima je rezultat u drugom planu i oni na sebe skrecu paznju s takvim stvarima.

Naravno da se može uvesti regionalna liga i to bez gostujućih navijača za prve dvije-tri godine. Što se to ne bi gostujući navijači mogli zabraniti? Jel to negdje postulat da oni moraju biti na svakoj tekmi? ZABRANITI GOSTUJUĆE NAVIJAČE, to je mala cijena koja se mora platiti za regionalnu ligu koja bi donijela korist svima.

Onda druga stvar, vi ovdje govorite huliganski ispadi se moraju oštrije kažnjavati, nacionalističko-šovinistički također. Pa neće to zakon i država rješavati, tko jebe banana državice i njihovu birokraciju kad nisu spremni da se uhvate u koštac s tim niti mogu. To pitanje će rješavati SANKCIJE koje će biti u nadležnosti REGIONALNE LIGE, točnije sponzora. Navijači ti naprave ozbiljan incident - dobro, klub se kazni sa sljedećih 3 do 5 godina zabranje igranja u regionalnoj ligi gdje će se okretati ogroman novac. Pa ti vidi šta ćeš ubuduće. 

Kad su se engleski huligani mogli smiriti jednom represivnom politikom, mogu i ovdi ovdje. Ne brinite. Nismo bogom dani.

"Nakon dugo razmišljanja, teška srca sam odlučio da sa sebe skinem najdraži dres u kojem sam odigrao najvažnije utakmice u svom životu.

Osjećam da je došlo vrijeme da neko mlađi zauzme moje mjesto, a ja se preselim na tribine kao najvatreniji navijač svoje reprezentacije, one za koju sam uvijek davao sve od sebe. Nadam se da će moja djeca, kao i buduće generacije, krenuti mojim putem i da će im biti mnogo lakše nego meni, jer kada je bilo najteže, bio sam siguran i slušao svoje srce sa odlukom da igram za svoju domovinu.

Najljepše trenutke u svojoj karijeri sam doživio sa fudbalskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine i najbolje prijatelje stekao među momcima koji su sa mnom dijelili svlačionicu. Kruna moje karijere i ono o čemu sam sanjao još od dječačkih dana je učestvovanje na jednom Svjetskom prvenstvu, što mi je ova reprezentacija i omogućila. Ponosan sam da sam bio dio historijskog uspjeha i prvog plasmana, nadam se prvog od mnogih, naše mlade države na jednoj tako velikoj smotri najboljih.

Uvijek ću biti na raspolaganju sa svojim znanjem i iskustvom svom fudbalskom savezu, svojoj domovini i ljudima koji žive u njoj, svojim Bosancima i Hercegovcima.

Hvala svim selektorima od kojih sam toliko stvari naučio, hvala svim saigračima koji su imali povjerenja u mene kao čovjeka i igrača i, naravno, navijačima koji su mi bili motiv i podrška da dam sve od sebe na zelenom terenu. Voli vas vaš Miske."

Hvala ti majstore za sve.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.